rastkojokic 1728 Napisano Jun 7, 2018 Drug član, 2334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Jun 7, 2018 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Uz pritisak 1011 mbar-a te kapljice su ništa. Verujem (gorepomenutoj) babi... biće sve u redu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19328 Napisano Jun 7, 2018 Integrisan, 8548 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 6.6.2018. at 8:45, severian je napisao: Do sada nam vlasnik staze nije dozvoljavao da prihvatamo ovakve slučajeve. Pokušaćemo opet da vidimo šta može da se uradi. Slažem se naravno da bi licenca morala da bude dovoljna. Posalji mi sken na pp ili na info@trackday.rs Uspeli smo da obezbedimo da licenca važi umesto vozačke dozvole, (za sada) za punoletne osobe. Dakle, možeš se prijaviti za TD4. Dobrodošao!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Jun 7, 2018 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Update spiska za TD4. Zvanični spisak Kao i uvek, možete ga pronaći na trackday.rs sajtu: http://trackday.rs/spisak-prijava-za-td-10-jun-2018/ Ukoliko ste uplatili za TD4, a niste na spisku, molim da nam pustite mejl na info@trackday.rs da bismo razjasnili situaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19328 Napisano Jun 8, 2018 Integrisan, 8548 postova Prijavi odgovor kao problematičan Prognoza izgleda odlično od jutros, mesta (još nekoliko) ima za TD4, prema tome - dabome... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Jun 8, 2018 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da nas nisi urekao. ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.Srboljub 0 Napisano Jun 9, 2018 U prolazu, 9 postova Lokacija: vrsac Motocikl: trenutno nemam :( Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,da li se će doći do izmena što se sutra tiče s obzirom da danas kiša ubija,a na žalost ni sutra ne najavljuju bolje i samo se pogoršava prognoza,hvala? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Honda 954 173 Napisano Jun 9, 2018 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, R.Srboljub je napisao: Pozdrav,da li se će doći do izmena što se sutra tiče s obzirom da danas kiša ubija,a na žalost ni sutra ne najavljuju bolje i samo se pogoršava prognoza,hvala? Gde to pada kisa ? U Beogradu je nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Jun 9, 2018 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Prema vremenskoj prognozi, u Subotistu.A mogu da posvedocim da trenutno pada u Staroj Pazovi i da su crni oblaci iznad Simanovaca.Po vremenskoj prognozi, sutra prepodne pada kiša na Navaku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14602 Napisano Jun 9, 2018 Ne silazi, 6132 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stavite kisne gume Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1728 Napisano Jun 9, 2018 Drug član, 2334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan U Beogradu je padala sitna kisa 5 minuta... A najavljivali su kisu ceo dan. Mislim da je vreme potpuno nepredvidljivo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19328 Napisano Jun 9, 2018 Integrisan, 8548 postova Prijavi odgovor kao problematičan TD4 se normalno održava sutra. Normalna satnica. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.Srboljub 0 Napisano Jun 9, 2018 U prolazu, 9 postova Lokacija: vrsac Motocikl: trenutno nemam :( Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Nikola Honda 954 je napisao: Gde to pada kisa ? U Beogradu je nema U Vršcu je ubijala 2.5 sata bez prestanka znaci pljusak nenormalan,a sada pada što bi se reklo normalno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.Srboljub 0 Napisano Jun 9, 2018 U prolazu, 9 postova Lokacija: vrsac Motocikl: trenutno nemam :( Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, severian je napisao: TD4 se normalno održava sutra. Normalna satnica. U redu,hvala. Ali ajde da postavimo stvari da će biti loše vreme i da ja i drugari dolazimo,prelazimo u 2 pravca 400km stignemo na navak i nedaj boze kisa pljušti i ne moze da se vozi?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19328 Napisano Jun 9, 2018 Integrisan, 8548 postova Prijavi odgovor kao problematičan Druže, mi ne garantujemo vremensku prognozu, niti vožnju po suvom. To niko ne može da garantuje. Trudimo se najbolje što možemo da korišćenjem prognoza, najkasnije u petak popodne (uslov vlasnika staze), odlučimo da li se vozi ili ne. Za ovih sedam godina više puta smo odlagali TD, između ostalog i ove sezone. Prognoza u petak nije opravdavala otkazivanje TD. Ni blizu. U tom smislu, TD4 održava se u redovnom terminu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Honda 954 173 Napisano Jun 9, 2018 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, R.Srboljub je napisao: U redu,hvala. Ali ajde da postavimo stvari da će biti loše vreme i da ja i drugari dolazimo,prelazimo u 2 pravca 400km stignemo na navak i nedaj boze kisa pljušti i ne moze da se vozi?? Prognoza intenzivno gresi vec 10 dana.... jel treba zbog svake prognoze da otkazujemo, ili da sve dane vozimo u samo u avgustu. Prosle godine padala kisa kada sam krenuo iz Beograda, ceo dan se vozili bez oblaka. Isto prosle godine sve super sunce ,idealno za voznju , u 14h nevreme obaralo motore i lomilo suncobrane... secaju se mnogi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.Srboljub 0 Napisano Jun 9, 2018 U prolazu, 9 postova Lokacija: vrsac Motocikl: trenutno nemam :( Prijavi odgovor kao problematičan Znam da je odloženo 6maja zbog kiše,što je skroz ok, razumem ja vas u potpunosti i svaka vam čast na trudu ali moje iskreno mišljenje bez ljutnje je da bolje da ste juče odložili i ovaj jer niko ne želi da vozi stazu po mokrom jer to onda nije to. Ali ok sta je tu je ako ništa drugo bar ćemo se skupiti i družiti. Veliki pozdrav i vidimo se sutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.Srboljub 0 Napisano Jun 9, 2018 U prolazu, 9 postova Lokacija: vrsac Motocikl: trenutno nemam :( Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Nikola Honda 954 je napisao: Prognoza intenzivno gresi vec 10 dana.... jel treba zbog svake prognoze da otkazujemo, ili da sve dane vozimo u samo u avgustu. Prosle godine padala kisa kada sam krenuo iz Beograda, ceo dan se vozili bez oblaka. Isto prosle godine sve super sunce ,idealno za voznju , u 14h nevreme obaralo motore i lomilo suncobrane... secaju se mnogi Slušaj neko je tu baksuz nije pala kiša od prošlog td ja mislim ni jednom znaci mesec dana i bas za vikend kad je td najave jako loše vreme niko ne kaže da vi otkazujete svaki put druže,bilo bi dobro da ima i češće,ja samo postavljam pitanje šta će biti ako dodje 60 70 ljudi kojima navak nije baš tako blizu kao što je tebi iz BG i kiša pada? Ja nikog ne osuđujem vreme da promenimo ne možemo ali kontam da ne vi nego navak može na neki način da nam izadje u susret za neki medju termin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Jun 9, 2018 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Imamo uplatu od Sanje Stojaković za intro grupu, ali nije u uplati navedeno ime osobe koja će voziti. Molim da mi se Sanja javi na pp, da bismo rešili prijavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Jun 9, 2018 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan 47 minutes ago, Pablo said: Imamo uplatu od Sanje Stojaković za intro grupu, ali nije u uplati navedeno ime osobe koja će voziti. Molim da mi se Sanja javi na pp, da bismo rešili prijavu. Vozice Sanja Stojakovic, imala je problem sa prijavom preko telefona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Honda 954 173 Napisano Jun 9, 2018 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, R.Srboljub je napisao: Slušaj neko je tu baksuz nije pala kiša od prošlog td ja mislim ni jednom znaci mesec dana i bas za vikend kad je td najave jako loše vreme niko ne kaže da vi otkazujete svaki put druže,bilo bi dobro da ima i češće,ja samo postavljam pitanje šta će biti ako dodje 60 70 ljudi kojima navak nije baš tako blizu kao što je tebi iz BG i kiša pada? Ja nikog ne osuđujem vreme da promenimo ne možemo ali kontam da ne vi nego navak može na neki način da nam izadje u susret za neki medju termin. Ma bice lepo , mora tako ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
R.Srboljub 0 Napisano Jun 9, 2018 U prolazu, 9 postova Lokacija: vrsac Motocikl: trenutno nemam :( Prijavi odgovor kao problematičan Daj boze da bude i da ćemo se sutra navozati i družiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShoneGood 204 Napisano Jun 9, 2018 SC22, 423 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ZX10R Prijavi odgovor kao problematičan Predlazem da svi ranije odemo na spavanje ... ako budemo gledali u nebo, ... Vidimo se na stazi sutra . 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1728 Napisano Jun 9, 2018 Drug član, 2334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan prognoza ne moze mrtvog konja stapom da ubode Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Jun 9, 2018 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Pripreme za Navak: 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...