Nemus 1332 Napisano Jun 11, 2018 Svrati ponekad, 246 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha XJ600 Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, draki je napisao: Vidis da moze Ovo se ne racuna osim u slucaju druge slike tebe i ove dve devojcice u krevetu.One gole a ti se slobodno obuci ili prekri cebetom. Ovako i ja mogu da se slikam sa sisatom komsinicom i guzatom prodavacicom u obliznjem mini makretu. Naravno verovatnoca akcije sa njih dve je ravna tome da zivimo u zlatnom vremenu prosperiteta. Cekaj malo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Jun 12, 2018 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Nemus je napisao: Ovo se ne racuna osim u slucaju druge slike tebe i ove dve devojcice u krevetu.One gole a ti se slobodno obuci ili prekri cebetom. Ovako i ja mogu da se slikam sa sisatom komsinicom i guzatom prodavacicom u obliznjem mini makretu. Naravno verovatnoca akcije sa njih dve je ravna tome da zivimo u zlatnom vremenu prosperiteta. Cekaj malo... Treba biti zadovoljan i sa malo Danas fotka sa njima a sutra ova druga sa nekom drugom Bitno je da se nesto desava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajče 94 Napisano Avgust 30, 2018 U prolazu, 41 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Sprint princ 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, jel bio ko u Inđiji prošli vikend? (MK Inđija 2003). Iskreno mi se nije svidelo. Doček na ulazu - 0 Organizatore nismo ni upoznali, jako malo motora bilo, još manje civila.. Šta se desilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Avgust 30, 2018 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na godinu dodji u Prnjavor da vidis sta je skup Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kwiss 264 Napisano Avgust 30, 2018 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Honda cb750k -- cbx 125 f -- yamaha xv 1900 star raider Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, draki je napisao: Na godinu dodji u Prnjavor da vidis sta je skup Tako svi kažu a kad odeš 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3094 Napisano Avgust 30, 2018 Drug član, 1059 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Sledeće sedmice je po meni definicija dobrog susreta, tj. onaj susret koji zaokružiš na kalendaru i čuvaš vrijeme i novac za njega..a to je Tuzla..Počevši od kampa, domaćina, programa, i onoga meni najbitnijeg, broja motora..Naravno ima još tu par, ali su prošli a i da ne zaboravim neki 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Avgust 31, 2018 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, SlobodanR1 je napisao: Sledeće sedmice je po meni definicija dobrog susreta, tj. onaj susret koji zaokružiš na kalendaru i čuvaš vrijeme i novac za njega..a to je Tuzla..Počevši od kampa, domaćina, programa, i onoga meni najbitnijeg, broja motora..Naravno ima još tu par, ali su prošli a i da ne zaboravim neki Tuzla je grad koja je spremna da doceka ogroman broj motorista i to vec duzi niz godina radi vise nego dobro. Po meni trenutno BiH prednjaci sa skupovima (kada se posmatra BiH, Crna Gora i Srbija)... Slobo gledamo se u Tuzli (nismo se dugo vidjeli) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajče 94 Napisano Avgust 31, 2018 U prolazu, 41 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Sprint princ 125 Prijavi odgovor kao problematičan Draki, Čeda i ja nismo trenutno u mogućnosti da dođemo, nadam se da se uskoro vidimo negde! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5252 Napisano Septembar 3, 2018 Pana, 522 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan -Vozim se Ibarskom i na kolovozu strelica MOTO SKUP , sveža boja... skrenem. Skup na terenu lolalnog seoskog fudbalskog kluba Latković. Na ulazu rakija dobrodošlice (preskočio) , kesica sa "poklonom" i ulaz 500 din. onako simbolično , kao pomoć klubu i MASu garantu organizacije ( za pešake je pisalo 100 din.). Teren ograđen i obezbeđen PVC trakama ( dal" EPS ili PTT) , slučajno otvoren sa zadnje strane da ovdašnji momci i komšije mogu slobodno da uđu i parkiraju automobile. Oni ne moraju da pomažu klub, oni ne voze motore a i muzika im verovatno nije po ukusu . Cisterna sa tehničkom vodom parkirana je iza gola i odmah pored nje , brižljivo je postavljena drvena paleta, da gosti ne ukvavse noge a da voda može da otiče . Nedaleko od kornera je objekat 1x1m od iverice, verovatno električni WC. Šank ispod šatre Francuz sa par prijatnih devojaka , piće korektnih 120 din. rashlađeno . Bina, ozvučenje... za sve pare , jeste mali klub i da je selo u pitanju al široko , bahato . Mislim da krave 3 dana neće davati mleko. Negde na centru , štand Agencije za bezbednost u saobraćaju. Deljen je reklamni i edukativni materijal, bedževi , privesci ... sve sem obaveštenja kako je da registrujem motor sa rol barovima , vizirom, naslonom... i šta da radim sa kukom na automobilu . Nisam probao ali za pohvalu domaćinu , pasulj je služen do kasno, već je i mrak počeo da pada. Predosećajući kišu a i zbog svog rasporeda , nisam preterano dugo ostao . Negde oko 22h sam se zahvalio domaćinu , MK Usamljeni vitez i nastavio dalje . Kratko sam bio ali se nisam loše proveo. A i nisam za bolje ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6079 Napisano Septembar 3, 2018 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pasulj je bio odlican,vise mesa nego pasulja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano Septembar 4, 2018 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Planira li neko u Istočno Sarajevo? To je pomereno za ovaj vikend, ako se ne varam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Septembar 4, 2018 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, Nikola Simic je napisao: Planira li neko u Istočno Sarajevo? To je pomereno za ovaj vikend, ako se ne varam? Planiram ja Subota u 8h pokret iz Bn pa se ide za IS, odlazak na cevape na Bas Carsiju, pa onda opet malo skup i onda gas za Tuzlu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Simic 134 Napisano Septembar 4, 2018 Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1200GS ADV 2012 Triple Black Prijavi odgovor kao problematičan Popićemo pivo tamo akobogda! Približilo se, a niko ne piše ništa o ovom skupu, pa reko da pitam da nije iz nekog razloga otkazano. Očigledno nije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Septembar 4, 2018 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Skup je pomjeren sa Juna na Septembar zbog pogibije prijatelja kluba Srdjana Srbije iz Surcina... odmah su objavili novi datum i sve ide po novom planu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jul 31 (promenjeno) Prijavi odgovor kao problematičan Daj bre covece nabavite bolje rostilj majstore tj mesne proizvode. Ajde na stranu hrana za bajkere sto moto klub deli, to je jos ok, zavisi kako gde, negde i odlicno... Al uvece posle kad ogladnis il ne stignes na bajkerski rucak pa moras da kupis, to je bez da se lazemo, dosta lose. Uglavnom... Zar je problem naci nekog kvalitetnog rostilj majstora, koji ima iole kvalitetno meso? Nisu ni pare problem, i ovako i onako su cene svuda jake...Al ne znam sta je problem... Promenio Jul 31 član Pingvin37 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Avgust 4 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kritika za cenu karte u Temerinu. 800 din po danu. Mislim da je to malo previše, nek ostali kažu šta misle o tome. Doduše bio sam kolima jer od saobraćajke ,pre 3 god, se otežano krećem. Bilo je dosta ljudi ali ne i motora. Barem sam ja takav utisak stekao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 620 Napisano Avgust 4 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan Jbg oćete da gledate bendove iz inostranstva To se plaća,mada ja više volim grupu" Nervozni Poştar"... Ni Ramštajn nije dzabe Bio uTemerinu,svaka cast na doceku organizaciji svemu...jedino nisu morali pustati kola da se parkiraju među satore pa kruzi okolo da nades mesto za sator... Izađi u Grad pa jedi dzabe i za 1000 din popij 2piva i gledaj koncert DLM... Dobri su jos uvek... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 458 Napisano Avgust 4 Zainteresovan, 632 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Opcija je bila, pesaci 800 dinara, motori besplatno..... Jbg oduvek smo navijali da se naplacuje pesacima a ne motorima.... Nikad ugoditi... A prostor je ogroman pa da bi se stekao utisak da ima dosta motora bi trebalo da ih bude 3.000 Slazem se za auta.... To jesu gosti iz inostranstva, ali nek se ispakuju pa preparkiraju 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8235 Napisano Avgust 4 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Bih juče u Temerinu da proluftiram glavu a i moja sabraća iz Apostola su bili samnom, kažu ajmo, prijaće ti, žal za suprugom je u tebi al ti se moraš okrenuti sebi i u pravu su, taman stigli na pasuljagu sa kobajama, ekstra je bio, vala koliko su ga napravili ja mislio ostaće i jeste, bilo repete jedno 15tak porcija, motora ko na sajmu, baš se šetali onako i mislimo da nismo videli dva ista motora, naravno bilo je onih za mene nesnosnih turiaranja i pucača auspusima ali izdržah njih nekolicinu jedno desetak minuta, sretoh nekoliko poznanika i baš im se obradovah a vala i oni meni, bilo je tamo nekih raznih nadmetanja a posebna stavka je bila pranje motora u peni a motore je prala neka poprilično zgodna striptizeta (joj, slike ne smem da okačim) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5252 Napisano Avgust 5 Pana, 522 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, tibor je napisao: Opcija je bila, pesaci 800 dinara, motori besplatno..... Jbg oduvek smo navijali da se naplacuje pesacima a ne motorima.... Nikad ugoditi... A prostor je ogroman pa da bi se stekao utisak da ima dosta motora bi trebalo da ih bude 3.000 Slazem se za auta.... To jesu gosti iz inostranstva, ali nek se ispakuju pa preparkiraju Već sam pisao u predhodnoj temi : skup po mojoj meri. Za uzor i primer . Pasulj i peračice motora nisam probao - verujem da je bio kao i sve ostalo - odlično ! Čak i trava , komarci , vremenske prilike ... Sve se pogodilo. Verujem da je sve ovo koštalo i prava je magija zatvaranje finansijske konstrukcije. Velike obaveze za jedno manje mesto i klub sa relativno malo članova . Sve pohvale . Što se tiče cene ulaza za ostale... karta Bgd ZOO vrta je 650 din a ovde je ipak imalo više da se vidi Veliko HVALA ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8235 Napisano Avgust 5 (promenjeno) Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Moto skup u Gospođincima u organizaciji Moto kluba Eskadrila a koji je bio po planu 9-11 avgust je otkazan, kako čuh zbog nedostatka sredstava jer nisu dobili očekivana sredstva od opštine. Promenio Avgust 5 član ПИпезос 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8235 Napisano Avgust 5 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Ко је заборавио да га подсетим !!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5252 Napisano Avgust 6 Pana, 522 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Put od Šapca je malo lošiji . Predveče srne znaju da pretrčavaju put. Prošle godine je čovek puko kao dulek. Hladovina , šuma , priroda. Noću nije nešto preterano osvetljeno. Parking je uglavnom niz put. Nije klasičan moto skup već obeležavanje godišnjice slavne bitke uz lepo druženje na autentičnoj lokaciji. Viđamo se ! Lako me je naći , samo odete do muzike da objave : Poziva se Pana da plati pivo ! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stepphiesecret 0 Napisano Ponedeljak u 18:25 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 5. 5. 2018. at 20:31, aca bre je napisao: Posto su teme tipa kalendar moto skupova i slicne malo zamrle pokrecem ovu u cilju razmene iskustava o i oko moto skupova i susreta. Delite kritike i dobre i lose. Najavljujte skupove i slicne dogadjaje. Takodje javljajte i cene skupova gde se to naplacuje jer u temu free ulaz nije pogodno najaviti koliko kosta negde ulaz. Pisite i obavezno ako je neko imao neko lose iskustvo da se nama ostalima ne desi isto... Odlična ideja za pokretanje ovakve teme! Moto skupovi su sjajna prilika za povezivanje i razmenu iskustava, a deljenje informacija o ceni, organizaciji i atmosferi može mnogo pomoći svima koji planiraju posetu. Takođe, negativna iskustva su podjednako važna za razmatranje, jer mogu pomoći drugima da izbegnu slične situacije. Podrška za ovu inicijativu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stepphiesecret 0 Napisano Ponedeljak u 18:26 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Organizatori su očigledno odradili fantastičan posao, i to uz ograničene resurse. Sve pohvale za trud i za pružanje ovakvog iskustva posetiocima. Cena ulaza je u poređenju sa sadržajem zaista simbolična. Uz ovakve utiske, sigurno će i sledeće godine biti još više posetilaca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...