bojan transalp 220 Napisano April 29, 2018 Mica mala, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA VFR Mica Mala Prijavi odgovor kao problematičan Na prodaju peugeot 307sw 2.0 hdi 79kw.2004god prva registacija 2005.Auto je uvezen iz slovenije od drugog vlasnika i poseduje papire sta je sve radjeno na vozilu,na satu je 254000km po stanju auta deluje da su pravi :-) .Ima nove diskove,plocice,sajla rucne,zadnje kocione celjusti su nove,nov zadnji lonac,akumulator.Klima je ispravna i odlicno radi.Auto nije bio havarisan.Motor lepo radi,ne dimi.Gume su letnje skoro nove.Nalazi se na Novom Beogradu.Za vise detalja najbolje preko telefona. 0638614632 Bojan cena 2350e. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14794 Napisano April 29, 2018 moto merkat °°, 4927 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Mala ispravka SW ima panorama krov i 7 sedista,inace dobar auto. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan transalp 220 Napisano April 29, 2018 Mica mala, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA VFR Mica Mala Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj ima 5 sedista klasika a zar nije sw- sport vagon.Hvala svakako na info Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14794 Napisano April 29, 2018 moto merkat °°, 4927 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Kod drugih marki u slucaju pezoa ne,po meni ovaj je bolji jer je laksi za skoro 200 kg a sedista u gepeku kod SW su skoro neupotrebljiva, takodje i panorama krov (koji mu uvecava tezinu) po suncu je zavesica navucena tako opet mu dodje kao neki minus,zbog svega je ovaj "obican" ekonomicniji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 29, 2018 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, bdada said: Mala ispravka SW ima panorama krov i 7 sedista,inace dobar auto. Još manja ispravka, to što ti pominješ je BREAK, a ovaj je pravi sw (kao i ja što imam) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14794 Napisano April 29, 2018 moto merkat °°, 4927 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, Dexterr je napisao: Još manja ispravka, to što ti pominješ je BREAK, a ovaj je pravi sw (kao i ja što imam) http://www.vrelegume.rs/strana.php?rubrika=1&&tip=auto_testovi&&tip_id=26 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15955 Napisano April 29, 2018 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, bdada je napisao: Mala ispravka SW ima panorama krov i 7 sedista,inace dobar auto. Jos manja ispravka, SW ti je oznaka za karavana, moze imati panoramu i ne mora imati...isto kao kod 206, 407SW. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano April 29, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Jos manja ispravka, SW ti je oznaka za karavana, moze imati panoramu i ne mora imati...isto kao kod 206, 407SW.Peugeot 307 u karavan verziji nosi dve oznake HDi i SW.SW oznacava karavan verziju koja ima 7 sedista, parking senzore, elektronske retrovizore, panoramu, digitalnu klimu, multifunkcionalni volan, tempomat....Vlasnik sam 307sw od 2015, 2.0HDi 66kw 2004 (od 2005 je restyling sa maglenkama) svaka preporuka. Sent from my SM-J530F using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15955 Napisano April 29, 2018 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan SW je oznaka za karavana a to sto nabrajate je paket opreme koje vozilo nosi, neki stizu ovako a neki onako a neki mogu i po zelji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano April 29, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan SW je oznaka za karavana a to sto nabrajate je paket opreme koje vozilo nosi, neki stizu ovako a neki onako a neki mogu i po zelji.Taj paket opreme se odnosi na vozilo sa oznakom sw, na parkingu ispred posla imam 4 307 karavana sa oznakom HDi i nemaju nabrojanu opremu, a moj i jos dva koji imaju oznaku sw imaju ideticnu opremu. P.S. Kad sam kupovao auto drugar koji je radio u ovlascenom servisu Peugeota mi je bas objasnjavao razliku izmedju modela koji nosi oznaku HDi i koji nosi sw. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3274 Napisano April 29, 2018 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan https://en.m.wikipedia.org/wiki/Station_wagon#Name Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14794 Napisano April 29, 2018 moto merkat °°, 4927 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Uz svo duzno postovanje ostalih sagovornika Peugeot 307 SW je iskljucivo rezervisana oznaka za vozilo sa 7 mesta za sedenje (i panoramom) zasto bas @Throttle Addict i ja ovo tvrdimo,ne zato sto smo pametniji nego je to MUP "nanjusio" pa nama preneseno zbog naj cesce pogresno upisanog broja mesta za sedenje. Vrlo lako za proveriti npr na mobile.de pa detaljna pretraga. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3274 Napisano April 29, 2018 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro, ne sumnjam da taj podatak stoji negde, upisan od strane naseg MUP-a, ali ako ukucas u Google "peugeot sw" dobices rezultat sa skoro svim modelima novije generacije u karavan verziji. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano April 29, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Jupiter said: Dobro, ne sumnjam da taj podatak stoji negde, upisan od strane naseg MUP-a, ali ako ukucas u Google "peugeot sw" dobices rezultat sa skoro svim modelima novije generacije u karavan verziji. Zato sto je sw univerzalna oznaka za karavan, ali za ovaj model kada na zadnjoj desnoj strani gepek vrata pored oznake model 307 pise i sw, to znaci da taj karavan 307 ima panoramu kao obaveznu opremu i jos dosta opreme za razliku od karavan modela koji imaju samo oznaku 307 ili 307 pa ispod nje HDi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15955 Napisano April 29, 2018 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sta sam imao to sam rekao.......postoje limuzine koje nemaju oznaku, postoje karavani koje nose SW, postoje kabrioleti koji nose CC oznaku i postoje razni paketi opreme kako ce vozilo stici + dodatak po zelji buduceg vlasnika. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15955 Napisano April 29, 2018 Integrisan, 9317 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kolega ima 307 SW 1.6 benzin, nit ima panoramu nit ima 7 sedista....u ostalom, nagledao sam se podosta Peugeot vozila. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano April 29, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan 5 minutes ago, Satelis said: Kolega ima 307 SW 1.6 benzin, nit ima panoramu nit ima 7 sedista....u ostalom, nagledao sam se podosta Peugeot vozila. Iskreno, ja do sad nisam video model koji nosi oznaku na gepek vratima 307sw da nema panoramu i mogucnost za dodatna 2 sedista. Al odosmo i mi daleko zbog pisljive oznake na gepeku! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 30, 2018 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Pa moj auto ima oznaku sw a nema ništa od te svemirske opreme Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano April 30, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, Satelis je napisao: SW je oznaka za karavana a to sto nabrajate je paket opreme koje vozilo nosi, neki stizu ovako a neki onako a neki mogu i po zelji. https://www.bhdani.ba/portal/arhiva-67-281/274/a107.shtml Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14794 Napisano April 30, 2018 moto merkat °°, 4927 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan IzOFFovasmo oglas skroz,fabrika kaze da SW nije karavan nego visenamensko,(J.1) AF,karavan je AC Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan transalp 220 Napisano April 30, 2018 Mica mala, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA VFR Mica Mala Prijavi odgovor kao problematičan Kukuuuu pa na kraju ja ne znam sta imam i sta prodajem Samo da ne bude da je jos i kupe Neka bude da je samo peugeot 307 Karavan bez dodataka 1 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejan-bandit1200 283 Napisano April 30, 2018 Svrati ponekad, 231 postova Lokacija: N.Beograd Motocikl: VIRTUELNI Prijavi odgovor kao problematičan SW = Station Wagon - tako da nema veeeze sa opremom,vec sto kolega kaze,nekog obelezili a neke zaboravili da obeleze.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 1736 Napisano April 30, 2018 Drug član, 1213 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Evo je moja 307-ica. Takodje sam misljenja da SW oznaku nose verzije sa panoramom i 7sedista. Odlican auto u svakom slucaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1645 Napisano Maj 1, 2018 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mene zanima koliko trosi ovaj auto po gradu? Pravim neku kalkulaciju oko zamene auta pa se raspitujem sta da gledam s tim sto ovoga puta obracam paznju prvenstveno na potrosnju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3274 Napisano Maj 1, 2018 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Biker Q said: Mene zanima koliko trosi ovaj auto po gradu? Pravim neku kalkulaciju oko zamene auta pa se raspitujem sta da gledam s tim sto ovoga puta obracam paznju prvenstveno na potrosnju. Verovatno ispod sedam ne ide, kao i svaki dizel u toj klasi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...