BIGDADDY 451 Napisano Septembar 30, 2019 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan jucerasnja voznjica od preko 400km Sent from my SM-G965F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2520 Napisano Septembar 30, 2019 ODUSTO OD DIJETE, 2622 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se javnem da sam stigao kući na vreme, nije bilo po ušima . Šteta za maler sa strujom. Možda je to zbog luka u salati???? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla199 558 Napisano Septembar 30, 2019 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW F650GS twin (800) Prijavi odgovor kao problematičan Jučerašnja vožnica 350 km, NS-Krupanj-mačkov kamen-Sunčana reka-Loznica -NS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Septembar 30, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, ZEMZEM je napisao: Samo da se javnem da sam stigao kući na vreme, nije bilo po ušima . Šteta za maler sa strujom. Možda je to zbog luka u salati???? e doobro,da ne brinemooo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2861 Napisano Octobar 11, 2019 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Last minute ponuda sto bi rekle agencije. U skladu sa naslovom teme za par minuta dogovorih voznju sa drugarom, pa ko je voljan moze da se prikljuci. Bice lepo vreme, a destinacija Divcibare. Polazak u 9h, a pokret nazad oko 12:30h. Piknik na vidikovcu i brzinska kafa u centru (bez gledanja u solju). Voznja ce biti lagana sa akcentom na uzivanje. Ko voli nek izvoli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 301 Napisano Octobar 11, 2019 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Polazak iz bg pretpostavljam? Mesto sastanka? Sent from my SM-A600FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7658 Napisano Octobar 11, 2019 Drug član, 2934 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Necete se pokajati, ja skoro bio ali isao bi opet vec imam nekakve goste... Послато са Redmi 4X помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2861 Napisano Octobar 11, 2019 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Polazak je iz Beograda. Mi se nalazimo na Lukoil pumpi u Bulevaru Oslobodjenja, to jest JNA, u 8:45. Pumpa je na 2km od Autokomande u pravcu Banjice. Kome odgovara moze i na pumpi kod Orlovace, mislim da je Krio gas, oko 09:10 okvirno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 301 Napisano Octobar 11, 2019 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, javljam do ponoći da li mogu da se priključim I gde vas čekam. Sent from my SM-A600FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2861 Napisano Octobar 11, 2019 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Vazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Kovačević 377 Napisano Octobar 11, 2019 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih se pridruzio na Cryogas pumpi ako me primate u ekipu. Potvrdjujem i ujutru kad ustanem za svaki slucaj (crveni MT07). Pozdrav!Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanM88 164 Napisano Octobar 11, 2019 U prolazu, 93 postova Lokacija: Nbg Motocikl: Versys Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se ujutru na pumpi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2861 Napisano Octobar 11, 2019 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Vazi drugari. Ko dolazi na Lukoil neka napomene zbog cekanja, a onda se svi spajamo na pumpi kod Orlovace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 301 Napisano Octobar 11, 2019 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan 8:45 Lukoil, bela Aprilia Shiver i crni ja Vidimo se! Sent from my SM-A600FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 2861 Napisano Octobar 11, 2019 Drug član, 694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Vazi. Vidimo se. Bice tu Honda NC700 siva i moja bordo Katana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Kovačević 377 Napisano Octobar 12, 2019 Svrati ponekad, 184 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 250, Cagiva Raptor 650 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo krecem vidimo se kod Orlovace.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8442 Napisano Octobar 12, 2019 Drug član, 1866 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Vazi. Vidimo se. Bice tu Honda NC700 siva i moja bordo Katana. Ako možete sačekajte na Orlovaci par minuta, eto i mene.Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10181 Napisano Octobar 12, 2019 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan On 30.9.2019. at 14:44, Djomla199 je napisao: Jučerašnja vožnica 350 km, NS-Krupanj-mačkov kamen-Sunčana reka-Loznica -NS. Mogao bi sutra napraviti tu vašu turu... Jel se mora pešaka do Mačkovog kamena ili jok? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8010 Napisano Octobar 12, 2019 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan I ja se spremam da sutra opalim ovu turu, ali bih išao preko Šapca, Valjeva i Osečine... Ne znam kuda ideš, možda bi se mogli sresti u Valjevu pa nastaviti u društvu? Takođe, ako je neko od kolega iz NS i okoline zainteresovan krećem oko 9h sa NIS-ove pumpe kod Merkatora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10181 Napisano Octobar 12, 2019 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, DraganNS je napisao: I ja se spremam da sutra opalim ovu turu, ali bih išao preko Šapca, Valjeva i Osečine... Ne znam kuda ideš, možda bi se mogli sresti u Valjevu pa nastaviti u društvu? Takođe, ako je neko od kolega iz NS i okoline zainteresovan krećem oko 9h sa NIS-ove pumpe kod Merkatora. Uvek za druženje... utanačićemo vreme i mesto nalaženja u toku dana, možda će biti još motora... ovako izgleda moja ruta, naravno samo orijentaciona... podložna dopunama i izmenama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10181 Napisano Octobar 12, 2019 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Možemo se naći i u Šapcu ako ti je daleko da se spustaš do VA?Onda bi samo kontra krug napravili... meni je samo bitno da budem kući u 17-18h vozim ćeru u KG, a ostalo stvar dogovora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10181 Napisano Octobar 12, 2019 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Odgovara mi i ovako... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8010 Napisano Octobar 12, 2019 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi problem da se nađemo u VA, štaviše volim tu deonicu ŠA-VA. Mogu biti u 11h u onom bajerskom kafiću na uglu Vladike Nikolaja i Dušanove: Google Maps WWW.GOOGLE.COM Valjevo, Serbien Sad jedino ako vas to malo koči sa vremenom pa da krenem sat ranije i stignem tamo oko 10h. I ja bih trebao da se vratim kući do 18h zbog nekog dečjeg rođendana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10181 Napisano Octobar 12, 2019 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, DraganNS je napisao: Google Maps WWW.GOOGLE.COValjevo, Serbien Sad jedino ako vas to malo koči sa vremenom... Ubi me sa ovim "vas" ... Kako god, možda malo ranije... samo javi kad kreneš, da se upravljam po tome... evo mog broja 069 780-113...dešava se i da ne radi onaj bajkerski kafić...ko prvi stigne neka traži neki u blizini... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8010 Napisano Octobar 12, 2019 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ja to "vas" zbog one najave više motora, taman posla da se persiramo. Dogovoreno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...