vulens 87 Napisano Jun 3 Svrati ponekad, 202 postova Lokacija: Šabac Motocikl: BMW F650 gs '08 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ekipa. Sad u subotu planiram malo da se provozam. Ruta nije odredjena. Ako bude lepog vremena nesto cemo iskombinovati. Ako je neko zainteresovan neka se javi. Polazak is Sapca, odrediste bilo gde Povratak kuci isti dan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 552 Napisano Utorak u 17:23 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Možda nije adekvatna tema, ali mi nema smisla ni otvarati novu za moje pitanje. Pošto se vožnja još nije desila nije ni za kratke vožnje, a jeste ad hoc jer bih sutra išao u vožnju jednodnevnu sa devojkom, pa eto ako neko ima neki komentar možda pomogne da prevagne izbor. 1) Opcija 1 BG - Rudnik- Ovčar klisura - izlazak na Drinu verovatno negde kod Perućca ili možda zakačimo i Taru - niz Drinu - verovatno preko Valjeva kući 2) Opcija 2 Dunavska magistrala sa možda obilaskom Bele Crkve, Kladova, možda jedan smer da bude preko Petrovca, Žagubice i Bora 3) Opcija 3 slobodna tema za "izlet" Uz rutu primam predloge i gde klopati doručak/ručak zavisno od rute Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Гоша 1433 Napisano juče u 07:31 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tricity 300 Prijavi odgovor kao problematičan 13 hours ago, VPetar said: Možda nije adekvatna tema, ali mi nema smisla ni otvarati novu za moje pitanje. Pošto se vožnja još nije desila nije ni za kratke vožnje, a jeste ad hoc jer bih sutra išao u vožnju jednodnevnu sa devojkom, pa eto ako neko ima neki komentar možda pomogne da prevagne izbor. 1) Opcija 1 BG - Rudnik- Ovčar klisura - izlazak na Drinu verovatno negde kod Perućca ili možda zakačimo i Taru - niz Drinu - verovatno preko Valjeva kući Od mene komentar na tvoja dva predloga. Vozio slično, nisam se vraćao preko Valjeva, ali to mislim da to jeste bolja opcija, da idete Loznica - Osečina - Valjevo je lep put. 13 hours ago, VPetar said: 2) Opcija 2 Dunavska magistrala sa možda obilaskom Bele Crkve, Kladova, možda jedan smer da bude preko Petrovca, Žagubice i Bora Vozio slično, južno od Dunava, ka Kladovu sa posetama trbrđavama, Smederevo, Ram, golubac, Dunavska. Ja sam spavao u Kladovu. Nazad sam Rudna Glava, Majdanpek, Petrovac na Mlavi... odličan put. Može od Kladova na Brzu Planaku, pa preko Miroča na Rudnu Glavu, Majdanpek i Petrovac na Mlavi... Nisam išao ka Boru, ali postoji opcija recimo da recimo od Petrovca siđete na Despotovac, tj Manasiju, usput ima i manastir Gornjak i Vrelo Mlave... to mi je u planu za sledeći krug . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 8788 Napisano juče u 07:49 Ne silazi, 1698 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan 1. ovcar banja-pozega-uzice- pilica-tara-perucac-bb-kostojevici-varda -kosjeric-valjevo il preko divcibara nazad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 832 Napisano juče u 09:24 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, VPetar said: Opcija 1 BG - Rudnik- Ovčar klisura - izlazak na Drinu verovatno negde kod Perućca ili možda zakačimo i Taru - niz Drinu - verovatno preko Valjeva kući Ja bih ovo vozio tri dana.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 552 Napisano juče u 09:30 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: V-Strom DLA 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav sa Tare 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 832 Napisano juče u 09:35 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Uživajte kad vam Bog dao, srećan put! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...