Bojan_87 489 Napisano Maj 30 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Registrovao sam se. Super ideja. Sad moram da učim da vozim na Engleskom Slažem se sa kolegom da bi mobilna aplikacija bila mnogo praktičnija.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zvezdan85 38 Napisano Maj 30 U prolazu, 50 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs 1250 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Registrovao sam se i ja! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
solidSnejk 148 Napisano Maj 30 (promenjeno) U prolazu, 60 postova Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan @Bojan_87 Sajt se prebacuje na srpski ukoliko je browser podesen na njega, za sad sam samo stavio engleski i srpski. Prebacicu ga onda i u formu aplikacije definitivno, hvala za savet. Inace, mozete i sad da "instalirate" app iz browsera, evo vodica. How to Install a PWA on iOS, Android, Windows & Mac [2025 Guide] WWW.BITCOT.COM Learn how to install a Progressive Web App (PWA) on iOS, Android, Windows, and... Promenio Maj 30 član solidSnejk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_87 489 Napisano Maj 30 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma šalim se ja malo za engleski Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
solidSnejk 148 Napisano Maj 31 U prolazu, 60 postova Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Bojan_87 said: Ma šalim se ja malo za engleski Sent from my iPhone using Tapatalk Ok, ja da napomenem za svaki slučaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 5427 Napisano Maj 31 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 432 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Super ideja... zašto da nouu zašto da nouu Srećno sa app i da napreduje sve više .. Postoji već za Hrvatsku koliko znam zove se Moto scena.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
solidSnejk 148 Napisano Subota u 07:55 U prolazu, 60 postova Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan @GR 46 Hvala, nisam znao za hrvatsku app, istrazicu je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
+dAyWaLkEr+ 84 Napisano Subota u 15:36 U prolazu, 42 postova Lokacija: MalaMo Motocikl: IMA KAIŠ, HD NIJE Prijavi odgovor kao problematičan On 5/29/2025 at 12:47 PM, solidSnejk said: Drugari, sta kazete na ovu ideju: Napravio sam app koji sluzi bas za ovo - nalazenje novih ljudi za voznju i organizovanje grupa. Posto se bavim programiranjem, ovo mi je bio zabavan mali projekat sa strane. Zanima me da li mislite da je stvar korisna i ako jeste - koje biste funkcionalnosti ubacili? Ako mislite da je sranje, recite i to, pa da je bacim u kantu sa ostalim propalim projektima. Link do aplikacije: 4bikers 4BIKE.RS Find your next ride, make new friends. Bravo za ideju samo guraj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
solidSnejk 148 Napisano Subota u 16:36 U prolazu, 60 postova Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan @+dAyWaLkEr+ Hvala! Definitivno nastavljam razvoj i dodacu opcije i iz hrvatske aplikacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 152 Napisano Subota u 18:21 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: EX Honda SW400T, EX Honda Integra 750 DCT ,Trenutno Honda VFR1200X Crosstourer DCT Prijavi odgovor kao problematičan Šta ja na kraju bilo . Jel razvijamo aplikaciju ili pravimo vožnju ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zvezdan85 38 Napisano Subota u 19:10 U prolazu, 50 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs 1250 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Niko nista ne pise…ja sam se danas provozao do Barande Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 152 Napisano Subota u 19:32 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: EX Honda SW400T, EX Honda Integra 750 DCT ,Trenutno Honda VFR1200X Crosstourer DCT Prijavi odgovor kao problematičan I ja bio do Barande i Opova,ali nekim poslom . Isao preko Perleza ,Titela . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
solidSnejk 148 Napisano Subota u 19:41 U prolazu, 60 postova Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan @rajmax63 @Zvezdan85 Hah, bili ste mi zapravo u kraju. Posto je odziv ok, planiram da svoje voznje postujem redovno, a eto, ako se i vama svidja, pozivam vas da sledecu voznju organizujete preko aplikacije, pa da vidimo pozitivne stvari i nedostatke. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zvezdan85 38 Napisano Subota u 19:41 U prolazu, 50 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs 1250 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Isto ako hoces mozemo sutra negde da se provozamo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
solidSnejk 148 Napisano Subota u 19:48 U prolazu, 60 postova Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan @Zvezdan85 Moze, al' ja sam slobodan od 16h, pa nadalje, posto pre toga moram na neku sahranu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zvezdan85 38 Napisano Subota u 19:50 U prolazu, 50 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs 1250 adventure Prijavi odgovor kao problematičan @rajmax63 ? @solidSnejk moze 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
solidSnejk 148 Napisano Subota u 20:04 (promenjeno) U prolazu, 60 postova Motocikl: SV650 Prijavi odgovor kao problematičan /edit Nesporazum Promenio Nedelja u 07:37 član solidSnejk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 152 Napisano Subota u 20:21 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: EX Honda SW400T, EX Honda Integra 750 DCT ,Trenutno Honda VFR1200X Crosstourer DCT Prijavi odgovor kao problematičan Može ,neka zapadna Srbija . Recimo možda preko SM do Šabca ,Lipnički šor, Tekeriš, pa onda Osečina , Valjevo (Gradac), pa Divčibare ,Divci , pa Ibarskom za Bg i onda NS .To je negde oko 450km i vožnje oko 7 sati . Naravno stajanje savko malo ko poželi. Ili neko ima neki drugi predlog . Ili da ja predložim mesto okupljanja u NS u toliko i toliko sati i onda se piči gde god jej dogovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zvezdan85 38 Napisano Subota u 20:30 U prolazu, 50 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs 1250 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Koliko nas ima? Kada bi krenuli? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 152 Napisano Subota u 20:35 (promenjeno) Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: EX Honda SW400T, EX Honda Integra 750 DCT ,Trenutno Honda VFR1200X Crosstourer DCT Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko nas ima. Eto ja ovde pišem da svi vide. Ko dođe dođe ,koga nema bez njega se može . . Neka skup bude od 8:50 do 9:10 Na Mišeluku na izlasku iz tunemla prema Kamenici pa odmah levo gde ne prolaze vozila . Eto tu je mesto okupljanja . Evo google lokacije . https://www.google.com/maps/@45.2271501,19.859824,83m/data=!3m1!1e3!5m1!1e1?hl=sr&entry=ttu&g_ep=EgoyMDI1MDUyOC4wIKXMDSoASAFQAw%3D%3D Promenio Nedelja u 05:41 član rajmax63 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zvezdan85 38 Napisano Subota u 20:37 U prolazu, 50 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs 1250 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 152 Napisano Subota u 20:39 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: EX Honda SW400T, EX Honda Integra 750 DCT ,Trenutno Honda VFR1200X Crosstourer DCT Prijavi odgovor kao problematičan Ne taj deo Mišeluka . Odmah nakon tunela desno pa levo . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zvezdan85 38 Napisano Subota u 20:45 U prolazu, 50 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs 1250 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam trenutno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 152 Napisano Subota u 20:48 (promenjeno) Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: EX Honda SW400T, EX Honda Integra 750 DCT ,Trenutno Honda VFR1200X Crosstourer DCT Prijavi odgovor kao problematičan Jbg , ova slika što si stavio je dole kod bolnice. Inače sutra ujutro je skupljenje ,a ne večeras. Promenio Subota u 20:53 član rajmax63 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zvezdan85 38 Napisano Subota u 21:41 U prolazu, 50 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs 1250 adventure Prijavi odgovor kao problematičan @rajmax63 imas poruku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...