Markone88 4767 Napisano Jun 16, 2019 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad sam dosao imao sam 531 KM, prosecna potrosnja 3.6 litara, ja zadovoljan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10187 Napisano Jun 16, 2019 Drug član, 3366 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Markone88 je napisao: Ja kad sam dosao imao sam 531 KM, prosecna potrosnja 3.6 litara, ja zadovoljan Pa kad si se voz'o po Tari...umesto da se kupaš u jezeru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4767 Napisano Jun 16, 2019 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, shoyyka said: Pa kad si se voz'o po Tari...umesto da se kupaš u jezeru Bio sam poslednji, zato malo trosi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Jun 17, 2019 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Kod Shoyyke je potrosnja verovatno bila duplo, nismo mogli da ga stignemo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 262 Napisano Jun 17, 2019 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Navikao se Sojka da vozi sa nama na brzim motorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10187 Napisano Jun 17, 2019 Drug član, 3366 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, vava je napisao: Kod Shoyyke je potrosnja verovatno bila duplo, nismo mogli da ga stignemo. Ma ko gleda potrošnju...ispravnost i funkcionalnost na prvom mestu! pre 3 minuta, Nemanja NC750XD je napisao: Navikao se Sojka da vozi sa nama na brzim motorima Ima i toga 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Jun 17, 2019 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam vas smotrio na ibarskoj mislim da je bilo u Stepojevcu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexey 608 Napisano Jun 17, 2019 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Surcin Motocikl: Piaggio X8 400 ie Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio da cemo se sresti usput ali vi ste promenili rutu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4767 Napisano Jun 25, 2019 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Cao narode U subotu, rano ujutru, nas 3, planiramo voznju do Herceg Novog. Polazak je u 7 ujutru iz BG. Idemo ovako BG-Obrenovac-Ub-Valjevo-Osecina-Bajina Basta(pauza) pa dalje ka Uzicama, Zabljaku, i ka moru. Ako neko ima ambicije da odvoza deo ili celu turu, dobrodosao je 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10187 Napisano Jun 25, 2019 Drug član, 3366 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Lep provod Mare želim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4767 Napisano Jun 25, 2019 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, shoyyka said: Lep provod Mare želim... Hvala drug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zoki suzuki 400 10 Napisano Jun 26, 2019 U prolazu, 55 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki Burgman Prijavi odgovor kao problematičan Jel se noci negde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4767 Napisano Jun 26, 2019 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan Idemo u herceg novi na 3 noc, pa u utotak nazad Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Jun 26, 2019 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Oko 600 km ta ruta. Eto novog rekorda Sent from my SM-G920F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4767 Napisano Jun 26, 2019 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, BIGDADDY said: Oko 600 km ta ruta. Eto novog rekorda Sent from my SM-G920F using Tapatalk Imali smo generalnu probu, ovaj put nece biti voznje po soderu i stajanja na suncu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Jun 27, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Planirana ruta za subotu, ako ima zaint. moze se pridruziti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4751 Napisano Jun 27, 2019 Ne silazi, 5548 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, DarkoČa said: Planirana ruta za subotu, ako ima zaint. moze se pridruziti Ovde ti je bolje/lepse da ides iz Kraljeva na Goc, pa preko Goca na banjsku stranu Goca i tu se spajas na ovaj put koji si zamislio porema Brusu. Sve je super put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1272 Napisano Jun 27, 2019 Drug član, 1067 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je asfaltirano ovih 20 km na Goliji, od mesta Odvraćenica (skijalište) prema Ivanjici, baš kuda je predložena ruta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4751 Napisano Jun 27, 2019 Ne silazi, 5548 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, djolji said: Da li je asfaltirano ovih 20 km na Goliji, od mesta Odvraćenica (skijalište) prema Ivanjici, baš kuda je predložena ruta? Nije, isao ja pre par dana...ali je odlican makadam, moze i putnim motorom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Jun 27, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, doktor je napisao: Ovde ti je bolje/lepse da ides iz Kraljeva na Goc, pa preko Goca na banjsku stranu Goca i tu se spajas na ovaj put koji si zamislio porema Brusu. Sve je super put. Može i tuda, išao, jeste lepše svakako imajući u obzir uživanje nego ka vr.banji i dalje ka kš od gužve na putu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Jun 27, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, djolji je napisao: Da li je asfaltirano ovih 20 km na Goliji, od mesta Odvraćenica (skijalište) prema Ivanjici, baš kuda je predložena ruta? Nije, kao što je kolega već odgovorio, mada može se sa Kopa spustiti na Rašku pa dolinom jorgovana stići u KV ako je Golija problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Jun 28, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Zbog poslovnih obaveza, sutrašnju vožnju sam morao pomeriti za danas Tako da sam startovao oko 07:40 (posle brzinskpg sendviča usput) S'tim da sam rutu promenio. Išao sam starim putem ČA-KV Sa kratkim stajanje ispod proklete jerine, diveći se velelepnom zdanju na vrhu, moraću i to da obiđem. Ušće, pa preko Jošaničke banje na Kop, ulazak u nacionalni park iznosi 300rsd. Već nakon par kilometara oseti se šta je surova priroda, bilo je svega 13-14 stepeni. Dolazimo do ulaska u varoš Kop. Dolaskom ispred Granda, krećem ka nebeskim stolicama u nameri da se uspenjem na sunčani dolinu i posle ka Pančićevog. Međutim put je katastrofa, a gde sam stigao baš je bila magla, tako da sam od Pančićevog vrha odustao. Vraćam se da malo predahnem uz kaficu pa nastavljam put Goča pa ka V. Banji Ka Goču preko Brzeća, Brusa put extra, kiše nema, tek negde i negde malo rizle, nesmetano stižem do Goča, ništa ne radi, nažalost odmah krećem ka V.Banji, kroz šumske krajolike, srećem samo obaljena stabla i malo mrljav put od mašina. Do V. Banje malo pokapljava tako da sam sa kratkim stajanjem nastavio nazad ka Čačku preko Kraljeva. Goliju pa dalje ka Ivanjici sam odustao zbog nekih radova posle Raške a i zbog tesnog vremena koje sam imao Lepo provedeno prepodne 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2620 Napisano Jun 29, 2019 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Kako bre 300rsd ulazak, zar nije bio 150rsd? Ja sa prijateljem išao prošlog vikenda, i majstor na ulazu u nacionalni park nas pustio da prođemo... Izgleda je primetio da snimamo, pa je možda hteo da ispadne kul. Snimak je još u pripremi, za sada sam uspeo za probu da pripremim samo uspon: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Jun 29, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Fotkaću fiskalni, imam ga u tank torbi, *ebiga, mafija kapitalistička Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2620 Napisano Jun 29, 2019 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi primetio da je fiskalni već unapred otkucan? Zimi kad smo išli na skijanje, prođemo u pola 8 npr, i gore skontamo da je fiskalni otkucan u pola 7. Šta li muljaju, ko će ga znati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...