Dexterr 1969 Napisano Jun 7, 2018 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, drs said: P.S. Informacija je Forumska Patka Litar benzina u emiratima je oko 70 RSD. Venecuela je meka. Tamo je litar benzina ispod 1 (slovima JEDAN) dinar Na drugom mestu je Iran sa ~ 30 RSD/L U Rusiji je 74 a u USA 86 RSD/L. Mađarska 148, Rumunija 145, Poljska 142, Makedonija 141, Turska 138, Bugarska 131, Bosna 118. Najskuplji je na Islandu; oko 215 RSD source: https://www.globalpetrolprices.com/gasoline_prices/ I jako bitno cena u Siriji je Benzin 44 RSD/Lit Dizel 38 RSD/Lit Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 7, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Svaler said: Eх кад се сетим, толико је и био кад сам ја започео своју мото каријеру. Тад и евро беше толико... Ja se secam 75 kinti Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16170 Napisano Jun 7, 2018 Misbehave Responsibly, 1640 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Dexterr said: I jako bitno cena u Siriji je Benzin 44 RSD/Lit Dizel 38 RSD/Lit To je cena za domaće, Sirijsko tržište. Troše tenkovi, troše druga borna vozila - potražnja im je velika, pa je zato i cena visoka Eksportna cena im je daaleeeeko niža. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5937 Napisano Jun 7, 2018 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Na Islandu se vidi ko je baja 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16170 Napisano Jun 7, 2018 Misbehave Responsibly, 1640 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je to Viljuška rekao, "Hladno, al dobar standard" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3577 Napisano Jun 7, 2018 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 27 minutes ago, Mitlar said: Што јадније државе то јефтиније гориво. Ми треба да изађемо и тражимо онда још скупље, а не јефтиније. Mi smo obrnuto-srazmerni i nakrivo nasadjeni, imamo plate kao siromasne zemlje, a cene kao bogate. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16170 Napisano Jun 7, 2018 Misbehave Responsibly, 1640 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Kada bi se sve one silne frajlice koje danas voze kola pridružile protestu, ovaj vid iskazivanja nezadovoljstva bi bio pun pogodak A German man apparently angry over high petrol prices staged an unusual protest – by buying his petrol completely naked (except for a pair of shoes) A sudeći po slikama koje pojedini kače u devojci dana, i gospođe punijeg stasa pa čak i trandže bi bili rado viđeni kako toče 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3096 Napisano Jun 7, 2018 Drug član, 1060 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Moj prešjednik Dodik kaže da su protesti politčki i cilj je destabilizacija, da nema mjesta protestima jer je u Italiji npr cijena benzina 30% veća..Pa zato italijanska štrokava sirotinja samo one prdavce vozi 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9672 Napisano Jun 7, 2018 Drug član, 1015 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve što toj bandi ne odgovara se krsti kao političko ponekad čak i separatističko i naravno da će reći da je cilj destabilizacija a u ekstremnijim slučajevima (ako potraju protesti) biće da ih finansiraju zapadne tajne službe.Sent from maj el dži ge-2 manji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Jun 7, 2018 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan ..teku pripreme 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Jun 7, 2018 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neka ekipa iz bg koja ide sutra? Mogli bi se naci posle toga negde na druzenje , da popijemo nesto? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6717 Napisano Jun 7, 2018 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Paaa, jedini eventualni problem je tajming: u Beogradu je svakog petka od 17 - 18:30 kolaps, na svim mostovima kao da sve stoji, neko neupućen gledajući sa strane ni po čemu ne bi mogao da zaključi da tu neko protestvuje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Jun 7, 2018 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan e do moega! ja sutra planiro da stignem na moravu!, aj nek se odloži protes za nedelju! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Jun 7, 2018 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, Arakis said: Na Islandu se vidi ko je baja Oni su, pre par godina, celom svetu pokazali ko je Baja 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Jun 7, 2018 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan 34 minutes ago, Lug said: e do moega! ja sutra planiro da stignem na moravu!, aj nek se odloži protes za nedelju! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3577 Napisano Jun 7, 2018 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Interceptor BP said: Ma sve što toj bandi ne odgovara se krsti kao političko ponekad čak i separatističko i naravno da će reći da je cilj destabilizacija a u ekstremnijim slučajevima (ako potraju protesti) biće da ih finansiraju zapadne tajne službe. Sent from maj el dži ge-2 manji Upravo zato Bosko nema sta da trazi na protestu, samo ce se zloupotrebiti njegovo prisustvo. Ovako se buni narod koji nema $ za gorivo i ne daje se povoda majstoru marketinga, AV-u, da spinuje kako njemu odgovara. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Jun 7, 2018 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, milos-v je napisao: Jel ima neka ekipa iz bg koja ide sutra? Mogli bi se naci posle toga negde na druzenje , da popijemo nesto? Ja znam da ću sutra, ako mi motor završi servis, u 17h biti na Slaviji. Nadam se da će biti još neko, ja solo na 2 točka i nisam neka prepreka za obići. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9672 Napisano Jun 7, 2018 Drug član, 1015 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Upravo zato Bosko nema sta da trazi na protestu, samo ce se zloupotrebiti njegovo prisustvo. Ovako se buni narod koji nema $ za gorivo i ne daje se povoda majstoru marketinga, AV-u, da spinuje kako njemu odgovara.Pa ne bi me čudilo da se taj majmun-Boško namerno gura da ispolitizuje a samim tim i diskredituje protest.Sent from maj el dži ge-2 manji 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Jun 7, 2018 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu sutra, u mom malom gradu, odraditi svoj deo posla. Ko izda ..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jun 8, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, SlobodanR1 said: Moj prešjednik Dodik kaže da su protesti politčki i cilj je destabilizacija, da nema mjesta protestima jer je u Italiji npr cijena benzina 30% veća..Pa zato italijanska štrokava sirotinja samo one prdavce vozi Naravno, ima i Italija svojih problema ali spada u 10 najvećih ekonomija sveta, tako da mu je poređenje više nego neprimereno. Može npr. da se poredi sa Italijom po kilometrima autoputa, visinom minimalca i sl. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Jun 8, 2018 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Lupa Dodik, protesti su isključivo ekonomske prirode, a samo su posledica političkih idluka, i na neki način su ipak u vezi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3577 Napisano Jun 8, 2018 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Jel se spremate za 17h. Ja odoh malo da se provozam ako ne bude kise, a izgleda da je nece biti. Razmisljam se da teram krugove u kruznom toku jedno 10ak minuta. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Jun 8, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam da li da idem motorom ili kolima u svom gradu... kolima je efektivnije, ali motorom je veći užitak... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8564 Napisano Jun 8, 2018 nekrunisani kralj moto cigana, 3196 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan malo muzičke podloge 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Jun 8, 2018 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam samo, kako će blokada uspeti u bg, kad grad skoro prazan!, šta da se blokira!? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...