lalajko 2021 Napisano April 7, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ma da, imam sve kanale sem SK1 do SK3 i Cinestar cini mi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16207 Napisano April 7, 2018 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Markez sada radi skrining, proba dokle može da se ide. Svako malo je van sedišta. Lalajko, zovi mangupe u kol centru, tu nešto ne fercera kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 7, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Koliko je onaj pass na motogp sajtu? Mislim ako vam toliko znaci hd itd? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17614 Napisano April 7, 2018 Integrisan, 8355 postova Prijavi odgovor kao problematičan 139e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 7, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Lorenzo rekt mate lol Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano April 7, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Markez na slikovima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17614 Napisano April 7, 2018 Integrisan, 8355 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cipov kengurski!!! Glupo i hrabro i prošlo mu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16207 Napisano April 7, 2018 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljabandit 1077 Napisano April 7, 2018 Zainteresovan, 748 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R nine T Rural GS Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahaa, zabavno do kraja. Biće zanimljiv start. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 7, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1685 Napisano April 7, 2018 Drug član, 2286 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Uf vrhunske kvalifikacije! Jack lud ko struja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano April 7, 2018 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan Ahahaha koja budala ovaj Miler. Svaka čast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2434 Napisano April 7, 2018 Andragog, 5005 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Djusi_998 je napisao: Ahahaha koja budala ovaj Miler. Svaka čast. I Markez isto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano April 7, 2018 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Na zlatiboru izgleda nepostoji mogucnost da se negde gleda sk, pa cak i na eonu izbacuje da na ovoj teritoriji kanal nemoze da se gleda. Pa jel moguce da ceo zlatibor ne gleda motogp. Ako neko ima neki link koji radi a da prenosi trke, slobodno podelite. Sent from my T1-701u using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano April 7, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Moto gp 5 miliona godina ispred F1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16207 Napisano April 7, 2018 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Jack "Rodeo" Miller Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano April 7, 2018 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cipov, cipov ali vrhunski! Došao Gigi da mu čestita.. Eto ga umesto Lorenza sledeće godine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17614 Napisano April 7, 2018 Integrisan, 8355 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za fabriku, ali da hrabro traži svoju šansu, e to stoji... Tako i treba! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeneral 1437 Napisano April 7, 2018 Drug član, 1385 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FZS1000 Prijavi odgovor kao problematičan Milera nikako ne volem, ali svaka mu cast. Skoro svima svaka cast...ekstra su odvozali. Ali yamahe...nisu mi jasni...nisu uopste ulazili u boks da makar i pokusaju nesto drugacije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano April 7, 2018 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Mileru svaka cast na hrabrosti, velika muda nema sta. Osvezenje je i njegova izjava. Jedini koji nije very happy, very happy and very happy i koji nije push, push and push. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17614 Napisano April 7, 2018 Integrisan, 8355 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa i zarko daje sjajne i analitičke izjave, nimalo genericke, još duboko iz moto2 dana... I sad je dosta rekao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano April 7, 2018 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Istina, Zarco je jedan od onih preko ima fond preko 15 rijeci. Jack je gruvao koliko je mogao, bacio kockice na slikove i upalilo. Ovo je prvi put da se Markez prejebao u procjeni za gume, prosto mi nevjerovatno. Sad u prvom redu, niko sa motorom iz 2018 . A za ovo gledanje ili negledanje. Nezgodno mi drzati dijete u krilu par sati , dok bi gledali stream. To bi radio za Moto GP trku prije, ali sad imam u IPTV i Sport Klub, pa se lijepo zavalimo i gledamo, ali se malo mucimo oko slusanja. I opet samo kazem, za nekoga kome je to posao, a ne ovako da spada u neobavezno, opusteno palamudjenje, sramota je koliko ne znaju i koliko su napredovali, da ne kazem da se skoro nisu pomjerili sa mrtve tacke. (Severian nema pravo da ih pravda ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6791 Napisano April 7, 2018 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Nemački Eurosport, za razliku od svih drugih...otprilike, prati GP. Imam šansu da uz njih popravim moje banditen los i habenzi cimer fraj znanje njihovog jezika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano April 7, 2018 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice Marqueza i problema u boksu, izgleda da su nasli uzrok I mene takodje ubi onaj zenski glas, njih sam naviko da slusam ali ovo juce i danas u Moto3 mi ubija zelju za gledanjem, a kad smanjim nije to to 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djusi_998 455 Napisano April 7, 2018 Ducatista, 2907 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: beše Ducati 998 Prijavi odgovor kao problematičan pre 55 minuta, srbac je napisao: I Markez isto... Nije istrajao tako da se ne računa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...