Mazak 273 Napisano April 9, 2018 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ili ce Dorna naci nacin da ovom stane na kraj ili ce biti ozbiljno sr.nje i povredjenih Jedno je trkanje a drugo kamikaze na stazi. Nece valjati ako Janone shvati da je sve dozvoljeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano April 9, 2018 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Njega su izgleda malo urazumili. Ili mu nije toliko stalo u borbi za 9. mesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scapolo 117 Napisano April 9, 2018 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan To se lako reši, pustis sve da te stignu za ceo krug pa ih polako povaljas jednog po jednog kad te obilaze i dodjes prvi ,, dobijes 30sec kazne ali koga briga kad si sam u cilju mogu da ti daju i pola sata kazne ,,,jbg sve regulano...dobar predlog za KTMovce ili Lorenca (moram malo da bocnem nemojte se odmah ljutiti ) Ajte ljudi stanite malo na loptu , sve smo gledali svojim očima , ne trebaju nam "analize" raznih stručnjaka , fanova, navijača...itd... Otrglo se sve na startu,a ostalo su posledice...neko je prosao dobro,neko nije ,,,jbg to je bilo tako juče.. Ili koristiti pravila koja toliko propagiraju i to za sve ili ih pustiti da voze muški pa posle nema plakanja,,pa ko voli nek izvoli. Da se razumemo navijam za Rosija,,volim MM kolika muda ima,potajno simpatisem Zarka da ih prejebe obojicu i to mi pruza zadovoljstvo da gledam trke nedeljom..nije ovo balet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16213 Napisano April 9, 2018 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Ništa od ovoga ne bi bilo da je Pera odma otišao u policiju ! Direkcija trke, uz Dornu, je trostrukim aršinima (jedni za Rosija, drugi za Markeza, treći za sve ostale) zasolila sve ovo. A svi* oni su ego-manijaci i mali eksponirani točkići velikog finansijskog mehanizma. * Ok, možda Pedro, Luti i još poneko nije. Zato i nisu, niti će uzeti titulu. A i nama je nemoguće udovoljiti. Hoćemo gladijatorsku borbu, ali i da svi posle trke odu kući neogrebani i sa smeškom na licu. E, do qrca, povikaše seljaci. I bejahu u pravu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano April 9, 2018 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Scapolo said: To se lako reši, pustis sve da te stignu za ceo krug pa ih polako povaljas jednog po jednog kad te obilaze i dodjes prvi ,, dobijes 30sec kazne ali koga briga kad si sam u cilju mogu da ti daju i pola sata kazne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano April 9, 2018 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, štampar said: Ма јашта је море...ал'и овај ти снимак показује ништа Ni ovaj drugi ne valja?! Ma ti se bre omatufio. Pogledaj opet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano April 9, 2018 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Provalio si da me mrzi da prevrćem po telefonu da vidim šta sam postavio pa me p*caš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 9, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Will you all shut up and start talking about me? /Crutchlow 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano April 9, 2018 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Will you all shut up and start talking about me? /CrutchlowNapokon! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 9, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Inace da li je Markez udario i Nakagamija ali nije prikazano? Ili mi je promaklo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano April 9, 2018 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da sam video da je isprepadao nekog na MVDS motoru. Spolja kamera nisam video kontakt. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano April 9, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Iza zelje da se kultivise Markez krije se strah da ce neko drugi imati 9 ili vise titula i biti GOAT umesto GOAT-a. A nema huligana u Motogp koji nije otresao Pedrosu na prvom mestu, pa posle ostale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano April 9, 2018 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 44 minutes ago, lalajko said: Iza zelje da se kultivise Markez krije se strah da ce neko drugi imati 9 ili vise titula i biti GOAT umesto GOAT-a. Apsolutno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10596 Napisano April 9, 2018 Hronični Motociklopata, 7364 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6087 Napisano April 9, 2018 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan @to crank,ti prijatelju nemas veze s mozgom.20 strana seres po Rosiju i uzdizes MM u nebesa a pri tom koristis veoma vulgaran recnik.Nekada je Sumaher vozio veoma prljavo pa su se promenila pravila,nekada je Rosi vozio prljavo pa su promenili pravila i ta nova pravila svi postuju osim tvog MM.Pedrosa koji je po meni naj fer-plej vozac je upozorio na Markezovu voznju,Lorenco je svojevremeno upozoravao na Simoncelijevu voznju, a ti i dalje branis to sto MM radi.Nemoj vise pricati kako je i sta Rosi radio jer je to bilo po nekim drugim pravilima koja su upravo zbog toga i promenili. Sta ce biti ako se neki (nadam se da nece),od vozaca zaleti i skuca MM u Texasu? 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6087 Napisano April 9, 2018 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, štampar je napisao: Ух Бог те видео...забринуо си ме...Ако се Агостини уплаши да би неко могао да га претекне у броју победа и титула шта ли ће се онда десити? Agostini se vec odavno usrao i zato ne moze Rosija ocima da gleda 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 467 Napisano April 9, 2018 Svrati ponekad, 469 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan @ivica744 Pusti coveka, vidis da je u tripu da samo on gleda trke unazad 150 godina, a mi ostali smo juce slucajno upali sk3. Citam redovno njegove komentare i smejem se 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano April 9, 2018 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 25 minutes ago, nightrider46 said: @ivica744 Citam redovno njegove komentare i smejem se @ivica744 @ivica744 Ovaj iznad se smeje, nije blesav da se prima. Uzgred, ko brani bilo koga. Pa MM je Rossi-ev proizvod. Gledao i učio. Samo što je još i lud sem što je bezobziran. Rossiju svašta može da se spočita ali lud definitivno nije. Ima opcija block. Pritegneš i nema me! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5358 Napisano April 9, 2018 Integrisan, 13048 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, štampar said: Само за то цранка Шта је све тај Маркез покушавао Росиу да уради(и не само њему) није чудо шта га је омлатио у Малезији Još negde ga je sobalio. Repom. Slučajno ali efektno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Honda 954 173 Napisano April 9, 2018 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan pre 36 minuta, ivica744 je napisao: @to crank,ti prijatelju nemas veze s mozgom.20 strana seres po Rosiju i uzdizes MM u nebesa a pri tom koristis veoma vulgaran recnik.Nekada je Sumaher vozio veoma prljavo pa su se promenila pravila,nekada je Rosi vozio prljavo pa su promenili pravila i ta nova pravila svi postuju osim tvog MM.Pedrosa koji je po meni naj fer-plej vozac je upozorio na Markezovu voznju,Lorenco je svojevremeno upozoravao na Simoncelijevu voznju, a ti i dalje branis to sto MM radi.Nemoj vise pricati kako je i sta Rosi radio jer je to bilo po nekim drugim pravilima koja su upravo zbog toga i promenili. Sta ce biti ako se neki (nadam se da nece),od vozaca zaleti i skuca MM u Texasu? Care o kojim pravilima ti pricas ? Pa jel su ti kaznili Rosija sto se sutirao u sred trke ? Po kojim pravilima u istoriji moto sporta vozac moze da sutne drugog vozaca ? Da postoje pravila Rosi je trebao da se skloni da prodje toliko brzi vozac a ne da se gurka sa njim u krivini 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
realnost 53 Napisano April 9, 2018 U prolazu, 85 postova Lokacija: Beograd Motocikl: :/ Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, ivica744 je napisao: @to crank,ti prijatelju nemas veze s mozgom.20 strana seres po Rosiju i uzdizes MM u nebesa a pri tom koristis veoma vulgaran recnik.Nekada je Sumaher vozio veoma prljavo pa su se promenila pravila,nekada je Rosi vozio prljavo pa su promenili pravila i ta nova pravila svi postuju osim tvog MM.Pedrosa koji je po meni naj fer-plej vozac je upozorio na Markezovu voznju,Lorenco je svojevremeno upozoravao na Simoncelijevu voznju, a ti i dalje branis to sto MM radi.Nemoj vise pricati kako je i sta Rosi radio jer je to bilo po nekim drugim pravilima koja su upravo zbog toga i promenili. Sta ce biti ako se neki (nadam se da nece),od vozaca zaleti i skuca MM u Texasu? A ta pravila su, jelte, dozvoljavala uletanje u drugog vozača, a sad ne dozvoljavaju? Ili sam ja pogrešno razumeo, može biti Nemojte to cranka dirati, on je tu i kada su trke dosadne, a ne samo kad treba da se raspravlja o rijalitiju. Za razliku od mnogih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16213 Napisano April 9, 2018 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Posle trke u Maleziji, nakrcali smo 43 strane. Tek smo na pola .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16213 Napisano April 9, 2018 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 53 minutes ago, to crank said: Još negde ga je sobalio. Repom. Slučajno ali efektno. Ne negde, nego baš ovde Obrati pažnju na brzi pogled preko desnog ramena na 0:19 Jedno od najelegantnijih "čišćenja" koje sam video. A MM lego na zicer A na 0:07 MM uleće pravo u meso. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6013 Napisano April 9, 2018 Drug član, 2780 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da i ja dodam malo. Mali stvarno vozi vanserijski i to sam 1000 puta rekao/napisao, ali je sad vec vanserijski bezobrazan. Ovu trku je bas pomerio granice. Volim agresivne vozace ali je ovaj put divljao kao muva bez glave... I glupo je sto je otisao do boksa 46 a ne i do ostalih koje je ostetio. (Mada je organizacija svasta shebala jer je trebao u box posle one papazjanije na startu, s tim da su svi trebali u box pa na zamenu pneumatika nakon starta sem JM). Farma/parovi/pink varijanta. Hvala Dorni! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6013 Napisano April 9, 2018 Drug član, 2780 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, drs je napisao: Ne negde, nego baš ovde Obrati pažnju na brzi pogled preko desnog ramena na 0:19 Jedno od najelegantnijih "čišćenja" koje sam video. A MM lego na zicer Ovu scenu nikad nisam shvatio do kraja. Jel realno da je uspeo namerno da napravi ovo? Milion puta sam odgledao i ne mogu da verujem da je toliko precizno sracunao da ga srusi a on ne padne!? Jos uvek verujem da nije mogao ovo da iskalkulise (za razliku od izgurivanja i ritanja onomad). 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...