severian 16901 Napisano April 8, 2018 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rekoh vam cc... 93 zasluženo bez bodova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 8, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Kakav smeker ovaj LCR manager, spikerka se primila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Momentum 1148 Napisano April 8, 2018 Rossista originale, 1063 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki ZX-9R C1 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, hard_rock je napisao: Markez se popisao po njima... Ako bude ovako pisao bez poena, ja zadovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano April 8, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sad ce fajt u Rosijevom boksu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2383 Napisano April 8, 2018 Andragog, 4958 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Dorna je pukla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano April 8, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Za malo da popije batine Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano April 8, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan 28 korisnika prati temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 8, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Momentum said: Ako bude ovako pisao bez poena, ja zadovoljan I ja isto Ala scena u boxu hahahaah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4348 Napisano April 8, 2018 Svrati cesto, 3516 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan Markez jeste bio suvise agresivan, ali nije bilo namere, Rosi je trebao da prihvati izvinjenje. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16901 Napisano April 8, 2018 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Apsolutno. Pogotovo što je kukao onomad kada stoner nije prihvatio njegovo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano April 8, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Konacno pobednik koji ne krekece engleski 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Veljaa 3 Napisano April 8, 2018 U prolazu, 21 postova Lokacija: Kovin Motocikl: Suzuki gsxr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mali neverovatno bezobrazan, ne radi se to tako... Smrdljivko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare90 81 Napisano April 8, 2018 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Aprilia RS 250 mk1, Aprilia rs 250 mk2, Honda cbr600rr(2005) Prijavi odgovor kao problematičan Rossi i Marquez dozivotni ban iz MotoGp-a, nek voze pit bajkove negde pa nek se ruse koliko hoce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16129 Napisano April 8, 2018 Misbehave Responsibly, 1637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Učio je smrdljivko 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano April 8, 2018 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ne sećam se da se čmardžija Uccio ljutio kad se Rossi zabio u Gibernaua isterao ga sa staze i pobedio. Bez ikakvih kazni i opomena... 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano April 8, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Da nije Dorne ne bi on takoПослато са MI MAX уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano April 8, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Stavovi o ovome danas su definisani u Maleziji 2015. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 8, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Fredi said: Markez jeste bio suvise agresivan, ali nije bilo namere, Rosi je trebao da prihvati izvinjenje. Iz naseg ugla, slazem se. Mislim da je ipak iskreno. Ali u zaru borbe i takmicenja mislim da je drugacije ipak... Verujem da ce ipak kad se sve slegne biti sve ok... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1667 Napisano April 8, 2018 Drug član, 2259 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan “Cal je ocekivao da ce biti prvi ili drugi” - evo sad cu se usrati!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2094 Napisano April 8, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Mozemo da ga pricamo sta hocemo, ali da vozi muski vozi, sprdao se sa svima, svaki krug brzi za sekund, a drugo ko koga bese nogom sutnuo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 8, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Mare90 said: Rossi i Marquez dozivotni ban iz MotoGp-a, nek voze pit bajkove negde pa nek se ruse koliko hoce Kakve sad Rosi ima veze sa obaranjem po stazi jebote??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5322 Napisano April 8, 2018 Integrisan, 13018 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, rastkojokic said: “Cal je ocekivao da ce biti prvi ili drugi” - evo sad cu se usrati!!! Hahahahaaa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fredi 4348 Napisano April 8, 2018 Svrati cesto, 3516 postova Lokacija: Debrc Prijavi odgovor kao problematičan I u vezi kladionice, nije uredu sto je dozvoljeno glasanje posle 20 h, nista nije promenlio ali koliko je ljudi videlo da moze da glasa/promeni glas. Cisto principijelno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16129 Napisano April 8, 2018 Misbehave Responsibly, 1637 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Tri različita vozača su na pobedničkom postolju (Srđan Erceg, 2018) 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano April 8, 2018 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam za vas, ali nekako mi zanimljivije trkanje kad se fokus skine sa, kako kazu na SK, 'vanzemaljaca'. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...