ŠekiKG 4332 Napisano Jun 4, 2019 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan 180 i 190 ima i ovde, https://www.bakidoo.com/moto-scooter/mitas/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 4, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Throttle Addict said: Najjeftinije kod nas sto sam nasao set je bio 20.500 u Beogradu sa besplatnom postarinom, set 120 - 180. Za te pare imas Gpr 300 Dunlop. U Pilot sportu i Dum d.o.o Sigurno bolja guma od tog Mitasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jun 4, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan Dosli smo do toga da su Mitas gume svega malo jeftinije nego neke istog tipa al drugog brenda. Isto tako ni kvalitet nije vise mnogo daleko od onih drugih slicnog cenovnog ranga. Znaci nista specijalno jeftinije, al ni mnogo losije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Jun 4, 2019 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Na RT-u prosle godine stavljene presle su oko 9.000 km(malo zesce je motor vozen),ove godine (pocetkom sezone)isti motor isti set cena oko 15.000 i to je po meni u redu.Kolko para,tolko muzike.E07 i E 08 kostale u delmax-u oko 7.500 dinara,sad su skoro 10.000.Kao sto rekoste u prethodnim postovima za te pare kupiti proverenu gumu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8879 Napisano Jun 6, 2019 Drug član, 1893 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan A sta znaci "proverenu"? Da li se ovaj set koji se vozio, pokazao nesto losije u odnosu na druge modele guma? Cena od >14k rsd jeste bezobrazluk, imajuci u vidu cenu na zapadu... Sent from my SM-N950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6085 Napisano Jun 6, 2019 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, ProMaster je napisao: A sta znaci "proverenu"? Da li se ovaj set koji se vozio, pokazao nesto losije u odnosu na druge modele guma? Koliko dugo se vozio?Na 3% motora jednu sezonu.Kratkotrajna u odnosu na druge gume u skoro istom cenovnom rangu.Da se razumemo,ja sam hteo tu gumu na moj motor,ali ne po ovoj ceni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15880 Napisano Jun 7, 2019 Integrisan, 9300 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Do sada prodjoh 40.700km, fabricki par opanaka je bio Bridgestone BW 501/502 zamenjene na 22.5K. Posle njih dolazi Pirelli Angel GT koje gaze i danas dani ili ti 18K do sada. Koliko cu preci sa Mitas Touring Force opancima ce vidimo u narednom periodu, cim se vratim sa puta menjam a to je negde pocetkom Jul meseca, insekt mi kaze da nema greske sa ovom gumom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Jun 8, 2019 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Malo pre stigli opanci, montaza u ponedeljak a testiranje prvi slobodan dan Dot 1319 i 1719...matoro 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11630 Napisano Jun 16, 2019 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Drugar uzeo za fazera (jebem li ga 180 ili190) u delmaxu redovna cena 10000 i nesto,on kao mehanicar ima neki rabat i izasla ga 9600,to je stvarno ekstra cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jun 25, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja danas stavio mitas sportfforce plus na versisa.pRVI UTISCI POSLE 100 KM PO FRUŠKOJ GORI SU PODELJENI.Imam utisak da mi se volan prebrzo zatvara prilikom obaranja motora.To je zato što nisam za 12 godina vozio sportske gume na mom motoru.Samo sport turing.Čak i manje obaram nego pre sa skroz potrošenom zadnjom gumo -ko slik.Takodje na vagašima osećam razliku na prednjem jer više vuče .To je sve verovatno zbog strme prednje gume. Sad mi sleduje period privikavanja.Imače gume dobro drže u krivini i prilikom kočenja . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Jun 26, 2019 Prijavi odgovor kao problematičan I ja imam sport force plus. Prednja nova dot 2019 mart odlicna mekana dobra. Zadnja isto nova al dot kraj 2017 to je ona prva serija nisam bas prezadovoljan, moguce da je DOT malo stariji al nije to prestaro. Presao sam preko 2000 sa tim Mitas gumama i mogu reci da su ok skroz ALI da mi vise prijaju Turing sport nego klasicne sport gume. Jos ako je Pirelli Angel il tako neka, ishhh Al i Mitas moze da posluzi ako je skromniji budzet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Jun 26, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam zašto meni su legle baš dobro. I po kiši i po suvom drže odlično. Prednja je MC16 model a zadnja Touring force. Sent from my SM-J500FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16949 Napisano Jun 26, 2019 Integrisan, 5016 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bice vrv moj izbor sledece sezone, uz Angel city i michelin pilot koje su u rangu sa angelom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Midjo 108 Napisano Avgust 10, 2019 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Peda Tek 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kakve su Mitas MC18 u dimenziji 3.5-10 za mali kineski skuter? Dosta sam prešao na fabričkim kineskim plastičnim gumama (15000 km) i dobre su po suvom i toplom vremenu, ali katastrofa na mokrom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Octobar 5, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan prešao sam 4000 km i potrošio malo više od 2 milimetra,Do slika ostalo malo manje od 4 mm.Izdržaće 10000 km.Naviko sam se na gumu posle 200 km i sad mi je dosta bolja od turinga.Može brže da se vozi i koči u svim segmentima krivine i pravca i daje veliku sigurnost. Jedino što stalno ,,traži,, gas jer vidiš da ide bez problema pa onda pamet u glavu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 22, 2019 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja sam na versys montirao sport force plus i troše mi se isto kao ovom slovencu.trenutno malo manje jer imaju 6 hiljada. https://motosvet.com/tabla/topic/40206-mitas-pnevmatike/page/15/#comments Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 299 Napisano Decembar 7, 2019 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Mitas terraforce,vise nego korektna guma,grip odlican na suvom,na mokrom nije ispitana. Presla oko 2000km al jedino sto je malerozna,2 busenja u 7 dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera kameni 17 Napisano Decembar 7, 2019 U prolazu, 49 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha fz 6 Prijavi odgovor kao problematičan Na polovini ove sezone sam stavio na fz6 Mitas touring force gume i presao 5000 km, nije se istrosila mnogo, zanemarljivo u odnosu na Metzeler koje sam prethodno vozio i koje su mi trajale 7000 km. Gume su sasvim ok, bez problema ga obaram do ivice, drze dobro. Zadovoljan sam gumama i mogu vam reci da ce i sledece biti isto ove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15880 Napisano Decembar 8, 2019 Integrisan, 9300 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Takodje drljam Mitas TF, presao sa njima oko 7.5K....... prezadovoljan za sada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile 1668 Napisano Februar 3, 2020 Drug član, 871 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Kawasaki Versys 650 '10; Kawasaki KZ 440 LTD '82 & '83 Prijavi odgovor kao problematičan On 9.4.2018. at 23:23, drazenye je napisao: Stigla guma. Kakva su ti iskustva sa ovom gumom posle dve sezone? Vredi li ih uzimati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 201 Napisano Februar 3, 2020 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Za ove dvije sezone sam bas malo presao 3000 km max. Za te pare je ok guma, mada mi se nesvidja kako se ponasa po mokrom. Treba biti oprezan na linijama i zebri po mokrom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan978 0 Napisano Februar 7, 2020 U prolazu, 27 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Arqin Bruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan.Da li neko zna gde ima MC7 130-90-15 da je sveza i jeftinija? Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11630 Napisano Februar 8, 2020 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 3.2.2020. at 12:29, drazenye je napisao: Treba biti oprezan na linijama i zebri po mokrom. Pa to nije do gume nego do putara,svaka klize ako su samo ofarbali bez sipanja peska. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 201 Napisano Februar 8, 2020 Svrati ponekad, 271 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Prije mitas-a sam vozio pirelli route 66, mada su bile "matore" nisam imao takav osjecaj. A i sad mi je naprijed metzeler lasertec i mnogo bolje se ponasa po mokrom. Mitas "zadnja" po suvom, cak i kad je hladno sve je ok. Mozda ja nisam mjerodavan, zadnje dvije sezone nisam vozio po ozbiljnijoj kisi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan978 0 Napisano Februar 15, 2020 U prolazu, 27 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Arqin Bruiser 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio za 7600din. Dot 2019.Na felni pise da je tubeles,ali rupa za ventil ne pase tubeles ventilu pa sam,nazalost,morao da vratim njegovu unutrasnju.Originalnu kinesku iz 2006-e godine.I spoljasnja je bila vrsnjakinja.Kada sam video.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...