sasa ns 1 3067 Napisano Octobar 24, 2018 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, SHOKLA je napisao: Kakva bre trajnost? Bitno je da mozes da je cepas svuda preko ogranicenja brzine, da mozes da je palis iz tri puta jedan minut, i da slajVuje kada saltas na nize. Sta bi ti vise (osim da mozda skines i auspuh, pa da se cuje kada dolazis...)? uuuuuu koji nasilnici uuuuuuuuuu.Ovo je za zatvor pa ko u onom filmu .... da vozite trke smrti a da vas gleda 200 miliona ljudi . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 384 Napisano Octobar 26, 2018 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Ovo i mene jako interesuje, za mene je set 10 000din, bas se mislim da naraucim, vise mi je bitno da je sigurna guma pa koliko traje.. https://www.internet-prodaja-guma.com/mitas-140-70-r14-touring-force-68s-mit592527.html Ako je neko imao iskustva sa ovom gumom neka pise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11143 Napisano Octobar 27, 2018 Drug član, 1278 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Bas dobre cene,moze se uzeti ceo set po ceni dunlop zadnje gume(zadnjih 5 godina dunlop streetsmart ne razmisljam sta uzimam-nemam zamerki odlicna guma za mene),sad ste mi bacili crva,gledam nije losa guma,niko je nigde nije popljuvao,jedino sto se prave u Rumi a mi iz Mitrovice njima nikako ne verujemo(pozdrav za rumljane). 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Octobar 27, 2018 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 57 minutes ago, piki said: gledam nije losa guma,niko je nigde nije popljuvao,jedino sto se prave u Rumi Prave se za poljoprivredne mašine, za motocikle se prave u Sloveniji (Sava Kranj). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 384 Napisano Octobar 27, 2018 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Ako su istog kvaliteta kao i Savine to je ok onda, imao sam prilike da vozim nove Savine i bile su odlicne.. Verovatno cu da narucim ali da sacekam jos malo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Octobar 27, 2018 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Darko SB said: Ako su istog kvaliteta kao i Savine to je ok onda, imao sam prilike da vozim nove Savine i bile su odlicne.. Mitas je kupio Savatech, tako da svakako nećeš pogrešiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11143 Napisano Octobar 27, 2018 Drug član, 1278 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, MOTOM je napisao: Prave se za poljoprivredne mašine, za motocikle se prave u Sloveniji (Sava Kranj). Hvala na info,mislio sam da ovi nasi prave sve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Novembar 3, 2018 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Evo nov model guma iz Mitas kuhinje - TOURING FORCE Ja vec znam koje gume cu sledece da uzmem za motor, samo da cena bude povoljna kao sto je slucaj sa Sport Force, a verujem da ce biti povoljna. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 4, 2018 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan vidjene u kelnu na sajmu uživo,nažalost kolega a ne ja.Kad sam pre mesec dana to saznmao tražio ali nisu imali na svom sajtu ništa pa nisam hteo da reklamiram jer nisam ja video Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21642 Napisano Novembar 4, 2018 Integrisan, 9438 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dostupne od marta sledece godine... http://www.mitas-moto.com/en/media--and--events/press--room/mitas--to--showcase--touring--force--sport--touring--tire--at--eicma--exhibition Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
c0st01 81 Napisano Novembar 9, 2018 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Nis,Kraljevo Motocikl: . Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam do Delmaksa u Kraljevu.Prednja mitas sportforce 120/70/17 (6890dinara)Zadnja mitas sportforce 180/55/17(9420dinara)Vise nego povoljno! Ja sigurno uzimam samo ne znam dal odma ili na prolece Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 9, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @c0st01 Sacekaj model TOURING FORCE da bude u prodaji iduce godine pa uzmi njega, posto je Sport Force vise za suvu cestu, a Tournig i za mokru. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
c0st01 81 Napisano Novembar 9, 2018 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Nis,Kraljevo Motocikl: . Prijavi odgovor kao problematičan [mention=38728]c0st01[/mention] Sacekaj model TOURING FORCE da bude u prodaji iduce godine pa uzmi njega, posto je Sport Force vise za suvu cestu, a Tournig i za mokru. To mi je par ljudi reklo.Izgleda da ce moja tvrdoglavost da izgubi.Mada generalno izbegavam max voznju po kisi .Videcemo Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11143 Napisano Novembar 9, 2018 Drug član, 1278 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan @Branko sto bre promeni sliku,ovo nisi ti,i ja odlucio da sacekam turing varijantu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 9, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @piki Ako ne prodam do tada motor, kada poderem Continental Road Attack 3 koji je sada na motoru, uzimam Mitas Touring Force. P.S. Neki su nekada ovdje na Forumu kazali da ih onaj moj stari avatar nervira, pa eto posto sam ja uvidjavan promjenio sam avatar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12527 Napisano Novembar 9, 2018 Ne silazi, 7321 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kako to da ćeš sa Continentala preći na Mitas? Road Attack je po svim testovima vrhunski pneumatik. Jedva čekam da ih pribavim za TDM. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 9, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre Lijepo...Continental sam dobio na motoru prilikom kupovine po Austrijskom standardu, a po Bosanskom cu preci na Mitas, pogotovo sto ih mogu dobiti bez poreza. Ne vozim trke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12527 Napisano Novembar 9, 2018 Ne silazi, 7321 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pomislih da nisi bio zadovoljan iz nekog razloga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 9, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre ContiRoad Attack 3 jedna od najskupljih guma, pa takav i kvalitet, ali se ja ne mogu protegnuti toliko da ponovo kupujem te gume posto za sezonu u zadnje vrijeme ne predjem vise od 3000-3500km. Mislim da ce mi Mitas sasvim zadovoljiti moje potrebe za onoliko koliko koristim motocikl. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12527 Napisano Novembar 9, 2018 Ne silazi, 7321 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Lako je tebi, nosiš standardne pneumatike pa imaš izbor od ekonomske do premijum klase. Mi sa 18 napred nemamo ekonomsku klasu, najjeftiniji je Avon. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Novembar 9, 2018 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Alekre Rijesite kao i ja taj problem na TDM 850, stavite prednju felgu 17" , pa imate ( TDM-asi ) sav izbor guma ovoga svijeta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Novembar 9, 2018 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Branko je napisao: @c0st01 Sacekaj model TOURING FORCE da bude u prodaji iduce godine pa uzmi njega, posto je Sport Force vise za suvu cestu, a Tournig i za mokru. Vozio sam moje Sport Force Mitas-ke po kisi i nisam primetio neku narocitu razliku naspram Angel-a, Battlax-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 11, 2018 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 9.11.2018. at 14:02, c0st01 je napisao: Bio sam do Delmaksa u Kraljevu. Prednja mitas sportforce 120/70/17 (6890dinara) Zadnja mitas sportforce 180/55/17(9420dinara) Vise nego povoljno! Ja sigurno uzimam samo ne znam dal odma ili na prolece Sent from my SM-G950F using Tapatalk juče sam bio u delmaxu u novom sadu.Nema na stanju u celoj državi ni komada gume od 17 coli.Samo neke za skuter.Neznaju kad će imati.Pretpostavljaju na proleće. Nešto su mi te cene jako male spram konkurencije.Da li je moguće da su ti dali cene bez pdv-a. Nije mi jasno da su u petak imali nešto na stanju a subota ništa.Treba još jednom proveriti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Novembar 12, 2018 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan zvao delmax kraljevo telefonom guma takodje nema kao ni bilo gde u delmaxu.Cene su stare minimum godinu dana jer dečko koji radi u delmaxu i skojim sam pričao je kupio sebi zadnju za 1500 dinara skuplje nego što je zvanična cena koja je jako stara i mala.On tvrdi da ove godine nisu imali gume.Nije mu jasno od kad su te cene i zašto su takve mele.ON JE DOBIO VELIKI POPUST KAD JE KUPOVAO kao njihov radnik tako da je verovatno ta zadnja jos dosta skuplja nego što je on dobio .To mu onda dodje kao i na drugim mestima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Novembar 12, 2018 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 22 hours ago, sasa ns 1 said: juče sam bio u delmaxu u novom sadu. Nema na stanju u celoj državi ni komada gume od 17 coli. Pilot sport (Tel: 011/3471728, 065/8255551), probaj tamo. Ja sam kupio početkom Jula, par za 165 € (19.500,00 RSD), DOT Mart - April 2018. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...