zZavarivach 189 Napisano April 4 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Moto Guzzi V7 Special 850 Prijavi odgovor kao problematičan 42.800 mnjih prijatno. E bole me baš prvo sam se nervirao, posle 2 vožnje sam skoro zaboravio.... za šta koji i radim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1245 Napisano April 4 Zainteresovan, 515 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Sve me plaše ovi iznosi za 800 kubika... Videćemo za koji dan šta kažu rođaci za 1237 ccm, al ne zvuči na dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1316 Napisano April 4 Drug član, 1135 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, zZavarivach je napisao: 42.800 mnjih prijatno. E bole me baš prvo sam se nervirao, posle 2 vožnje sam skoro zaboravio.... za šta koji i radim Jel to sa studentskim popustom ili bez? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zZavarivach 189 Napisano April 4 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Moto Guzzi V7 Special 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa ne znaju povodom "novog" zakona, i na keca su mi rekli ma to ti je dve tri hiljade jeftinije u najboljem slučaju............ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1886 Napisano April 4 Zainteresovan, 635 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Danas registrovao 1301cm3, 130kw, 2019 god. 48600 din sa tablicom i saobracajnom. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1925 Napisano April 4 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia Shiver 750ccm, 2010 godiste - 24700 dinara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4011 Napisano April 5 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Honda NC 2022. god - 28k bez tehničkog, kolega platio isti motor sve isto 26.5k, zavisi izgleda gde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano April 5 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da premijski stepen utiče isto kao i za automobile, tako da može biti i do toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skittles 4011 Napisano April 5 Nemanja Stojanović, 1366 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Oba su prošle godine prvi put registrovana, znači bili su na 4 sada su na 3 oba jer nije bilo ničega u tih godinu dana ni na jednom. Osim ako se @RankoBg87 cimao da ide u osiguravajuću kuću da mu prenesu stepen sa drugog vozila. Meni to nikada nigde nisu hteli da urade kada sam prvi put registrovao neko vozilo, nego uvek od 4. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 929 Napisano April 5 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi trebali da prave problem za to a taman se uklapa 5% popusta sa 28k za 3. stepen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2730 Napisano April 5 Drug član, 1632 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Nisu mi nista smanjivali nit su pitali da li imam jos sta na sebe Sad mi je 3 stepen Pre par dana sam preveo auto sa pokojnog oca na mene i tu su stavili da krece od 4 i ako znaju da imam jos vozila posto reg sve na jednom mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14125 Napisano April 5 moto merkat °°, 4890 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Premijski je vezan za vin+jmbg, tako da mezete imati dva vozila a razlicit premijski. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djpesic 205 Napisano April 5 Svrati ponekad, 200 postova Lokacija: Novi Beograd, blok 45 Motocikl: SYM CRUiSYM α 300 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek treba insistirati na prenos stepena. Potpuno je legalno i izvodivo, samo trazi malkice angazovanja od strane zaposlenog u osiguranju i podnosenje odgovarajucih dokumenata od strane vozaca (koliko se secam, samo ugovor u kupoprodaji/poklonu). Ako nece da urade prenos, ili ne znaju ili su bezobrazni. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21649 Napisano April 5 Integrisan, 9443 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan NC750XA 2017 godiste, nove tablice/saobracajna, prem. stepen 4... Ukupna cena registracije (sa tehnickim) 33200dinara, porez na prenos vlasnistva 6204dinara. Veca je razlika pre bila, pre mesec dana sam registraciju za Triumph tiger 1050 platio 37000din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14125 Napisano April 5 moto merkat °°, 4890 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. registruj uporedo nekog apenca da dobacis do premiskog 1 pa prenosi, covece 15 god. si na 4 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12531 Napisano April 5 Ne silazi, 7323 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Čekaj da proda NC i kupi Triumph Rocket od 2300 kubika 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21649 Napisano April 5 Integrisan, 9443 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sledeci je tiger sport! Eno ima na oglasima jedan Sent from my M2003J15SC using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12531 Napisano April 5 Ne silazi, 7323 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mono viljuška, malo prepeglan... Opasna sprava. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2559 Napisano April 11 Drug član, 1503 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Juce sam registrovao kawu, preneo bonus, 4.000 tehnicki, i 19.500 registracija. Ukupno 23.500 (200e, pola plate), za motor star 17 godina, koji se vozi 5 meseci godisnje, i predjem oko 5.000 km. Motor jeste, nazovi, luksuz, hobi, ventil... kako god. Ali mislim da je to kod nas skup ventil... uz odrzavanje koje ide, gorivo koje potrosis, a sa druge strane, stoji pola god u garazi (koju opet moram da platim, jer je nemam). Pored toga imam i dva auta i jos dva odrzavanja i dve reg. Bas iz tog razloga sam hteo neki motor do 500 kubika. Prva opcija mi je i bio KLE 500 ili novi trk 502. Mislim da je razlika u ceni reg 7.000 din. Kako god. Lepo mi je Da... tehnicki prosao lagano, bez provere i pripreme pre samog pregleda. Fabricki je ceo, osim kofera, koji me terao da skinem, i stitnika za ruke. Kaze, stitnici ne smetaju, ali migavci na njima su prepravka. Skinuo i njih i prosao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9619 Napisano April 11 Ne silazi, 2265 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam migavce na štitnicima prošle godine samo prelepio crnom krpenom izolir trakom, da se ne vide. Da je skupo, jeste. I stariji motori od 750 kubika su skupi za registraciju. Teraju nas da vozimo Juga 45, i Tomos apn 6... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2730 Napisano April 11 Drug član, 1632 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li sam negde napisao i nisam znao da je tako. Kada se kupi nov motor nema tahnicki dve godine, dve godine od proizvodnje se to gleda a ne od dana registracije, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano April 11 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek treba insistirati na prenos stepena. Potpuno je legalno i izvodivo, samo trazi malkice angazovanja od strane zaposlenog u osiguranju i podnosenje odgovarajucih dokumenata od strane vozaca (koliko se secam, samo ugovor u kupoprodaji/poklonu). Ako nece da urade prenos, ili ne znaju ili su bezobrazni.Treba ti i kopija polise sa koje prenosiš stepen.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
estel 649 Napisano April 11 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam upravo produzio za godinu dana. ZZR1100 '90 Treci premijski stepen . Tehnicki 4100 + registracija 23500 registracija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maza1 1245 Napisano April 11 Zainteresovan, 515 postova Lokacija: Stara Pazova Motocikl: Kymco VisaR 110, Honda VFR1200XD, Tomos A3 SL, Sherco SEF-300 Prijavi odgovor kao problematičan Stara Pazova, 1237kubika, 2014godište, 38.200 dinara. Bez ijedne prijave osiguranja, ikada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cirkezx 38 Napisano April 16 U prolazu, 92 postova Lokacija: Zemun Motocikl: S-M3 Prijavi odgovor kao problematičan Zemun Hiljadarka suzuki 2023god 152ks 34000din bez tehničkog Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...