Imeiprezime 475 Napisano Maj 30, 2019 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao gresku u broju motora u saobracajnoj. Na tehnickom utvrdili i napisali ispravan broj. U POliciji kod mene nisu mogli nista da urade ali su zvali sat i po i dosli do podataka da je u starom sistemu bio napisan ispravan broj ali da je greska u novom i poslali me u Ljermontovu. tamo si mi biiiiiip uz pitanje zasto sam kod njih dosao kad sve to moze da se odradi u mom supu. Ponovio sam im sta su mi rekli, da je u starom sistemu bio napisan dobar broj. E, ali ne lezi vraze, sluzbenica ne moze da nadje u kompu stari sistem i akala me sat vremena. Sve dok nije slucajno prisla njega koleginica i pitala je gde je bila prva reg, ovaj joj je rekla da je bila u Novom Sadu. Ova se samo nasmejala i dodala: Pa znas da u VOjvodini sve rade drugacije nego kod nas, i pokazala joj gde da klikne i dosla je do svih podataka i odradila sve. A zamalo da me posalje u Pisarnicu na treci sprat pa bi se jos akao oko saobracajne. Sad moram da ocitam negde saobracajnu da proverim da nisu opet nesto pogresno napisali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6086 Napisano Maj 30, 2019 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, slave74 je napisao: Ali svakako nije lepo zveknuti zenu, ma kako to zasluzila. Ma to je bilo figurativno,ali bi joj svakako skidao sve s nebesa da bi se cela zgrada orila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Jun 11, 2019 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Preporuka za tehnicki gde ne zanovetaju u BG? Juce sam skapirao da mi danas istice. A radim do 16h. Bice zajebano. Malo mi je daleko Bbugarinovic u NS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
duledjo 154 Napisano Jun 11, 2019 duledjo, 438 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS, Hyosung gt250 honda cm 125t kawasaki z500 Prijavi odgovor kao problematičan Napisao sam ranije da su bili korektni za mog BMW sa svim koferima i led maglenkama koje nisu original ,po ceni 2400din pored supa u LJermontovoj Moscow plac za prodaju kola i tehnički pregled,ali ne rade mopede gde li to može da se uradi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
floyd 495 Napisano Jun 11, 2019 Zainteresovan, 454 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Z1000 Mk2 Piaggio Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Registrovao sam Kawu na 5 meseci, od 01. juna do 01. novembra. Sve završio u Ljermontovoj u subotu popodne za 10 minuta. Svi troškovi 12.700 dinara umesto 23.000 da sam registrovao motor na celu godinu. Moje iskustvo sa službenicama u Ljermontovoj je da su ljubazne, profesionalne, brze i upućene u posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1652 Napisano Jun 11, 2019 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sta je sa vracanjem tablice? Odnosno mora li zamena saobracajne i tablice ako registrujes samo u letnjim mesecima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3879 Napisano Jun 11, 2019 Ne silazi, 5017 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Biker Q said: Sta je sa vracanjem tablice? Odnosno mora li zamena saobracajne i tablice ako registrujes samo u letnjim mesecima? https://trijumf021.rs/sezonskaregistracija2018 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedokazani 446 Napisano Jun 11, 2019 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imao slučaj da se lepa dama iz mog supa preziva kao ja, i da su joj pre više godina uručili poziv za sudiju za mene, jer nam adresa svojevremeno beše ista (30 stanova ali svi bez /).Neprocenjivo.Sent from my SM-J320F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14857 Napisano Jun 11, 2019 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Isto prezime, ista adresa ... da ti nije zena a ti se pravis ...? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kachavenda 65 Napisano Jun 17, 2019 Svrati ponekad, 120 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda Varadero XL1000V Prijavi odgovor kao problematičan On 11.6.2019. at 18:38, MOTOM je napisao: https://trijumf021.rs/sezonskaregistracija2018 Samo da dodam preporuku za Trijumf 021, prošle nedelje registrovao motor kod njih, telefonski zakazan termin, od ulaska u dvorište do izlaska sa sve zalepljenom nalepnicom mislim da nije prošlo više od pola sata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano Jun 26, 2019 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Racunajte u cenu motora kupljenog van BG teritorije skuplju za dan zivota. Toliko cete potrositi za tehnicki i cekanje u Lkermontovoj zbog prvih tablica. Od sadkupikem i prodajem vozila samo na podrucju svog grada. Lakse je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jun 26, 2019 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам у фебруару то радио и за 45 минута је све било готово. Можда сам имао среће.Или мени то сада делује као 45 минута, а тада као вечност... Ко ће га знати 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Jun 26, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, SQTR je napisao: Racunajte u cenu motora kupljenog van BG teritorije skuplju za dan zivota. Toliko cete potrositi za tehnicki i cekanje u Lkermontovoj zbog prvih tablica. Od sadkupikem i prodajem vozila samo na podrucju svog grada. Lakse je. U cemu je zapravo razlika? Porez moras da platis svakako,red u Ljermontovljevoj moras da cekas da bi uzeo drugu saobracajnu i na istom mestu cekas iako uzimas i nove tablice. Sta ti tacno skracuje ako vec ima BG table? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 636 Napisano Jun 26, 2019 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 462 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Zbog tablica moras u Ljermontovu. Tamo je pakao. Cekao sam 3h samo 10 predmeta da obrade. Ako menjas saobracajnu po kupoprodaji onda mozes i na B brdu gde je mnogo manja guzva, recimo. Gore na jedan salter trpaju motore, prikolice i sve vanredne slucajeve. Odjava bilo gde te kosta bar 2 sata cekicanja. Tuzno je sto svoje vreme i maltretiranje svako zanemaruje. Sta sve moze lepo i korisno da se uradi za tih dva ili tri sata, razmislite. Euforija te tera a kad odes sa saltera kao da si se skinuo iz vojske, zar ne? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Imeiprezime 475 Napisano Jun 26, 2019 Zainteresovan, 564 postova Lokacija: Ralja Motocikl: Sym Jet X 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zato u ljermontovu idite nedeljom pre podne,nema zive duse. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 273 Napisano Jun 26, 2019 Zainteresovan, 513 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Tehnicki proso van BG-a e sad me zanima da li moze agencija da sve odradi da se ne ceka u ljermontovoj pola zivota ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Jun 26, 2019 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan @floyd kako brate na 5- meseci i tolika razlika u ceni, mislim upola jeftinije. Prosle god kada sam registrovao i pitao na 6-meseci ispalo cirka 1000dinara jeftinije. Citao sam dosta oko toga i svi mi rekose da ne vredi pa ljudi platise celu god.Ove god. stvarno nisam ni pitao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Jun 26, 2019 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Tako je bilo i prosle godine kad ja pitao...mozda nas je Bog pogledao? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iv@n 30 Napisano Jun 27, 2019 U prolazu, 72 postova Lokacija: Beograd Motocikl: u potrazi Prijavi odgovor kao problematičan Tehnicki proso van BG-a e sad me zanima da li moze agencija da sve odradi da se ne ceka u ljermontovoj pola zivota ?Isto pitanje i mene zanima ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Jun 27, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Mene na registraciji u Agenciji pitala dama hoću li sam da odnesem papire u MUP ili ću da joj overim ovlašćenje kod notara, pa ona to da odradi (registracija sa novom tablicom). Rekoh joj sam ću, sve jedno mi gde čekam u redu - kod notara ili u MUP-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 2, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Danas registrovao fazera.Sve zavrsio za 45 min,sedeo u klimatizovanom prostoru,dobio odmah nalepnicu,polisu,platio 24000(najjeftinije do sad),i cao.Objasnila mi je da je parcijalna registracija nemoguca misija,i da izadje skuplje od celogodisnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 2, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko moze da mi objasni,zatomoramo nositi papirnu potvrdu o tehnickoj ispravnosti vozila?Kakav idiotizam jbt.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2032 Napisano Jul 2, 2019 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko moze da mi objasni,zatomoramo nositi papirnu potvrdu o tehnickoj ispravnosti vozila?Kakav idiotizam jbt..Kakvu potvrdu?Gde nositi?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14857 Napisano Jul 2, 2019 moto merkat °°, 4929 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Mislis redovan sestomesecni, umesto kartoncica malog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 2, 2019 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Kad uradite tehnicki,dobijete papirnu potvrduo tehnickoj ispravnosti vozila,koju obavezno morate imati uz sebe...dobio za oba auta i motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...