dvlns 14078 Napisano April 1, 2018 Ne silazi, 6093 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znam da ima dosta clanova koji se time bave pa me zanima da li treba da vratim tablicu i odjavim motor koji sigurno necu registrovati duze od godinu dana. Da li posle moze normalno da se registruje ili postoje neke peripetije? Zabunu su mi uneli u NS u jednoj agenciji skoro kada sam prevodio na sebe motor koji sam kupio gde su mi postavili pitanje jel registracija istekla duze od godinu dana. Kako sam gledao da samo sto pre odradim posao zaboravio sam da ih pitam zasto je to vazno. Namera mi je da motor koji cu voziti samo na stazi a koji je do sada uvek bio registrovan ove godine ne registrujem a opet kad tad cu ga prodavati pa da ne bude posle neke zajebancije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano April 1, 2018 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan U okviru 30 dana od isteka registracije, u obavezi si da odjaviš vozilo (besplatno je). Negde, nakon isteka 30 dana, naplaćuju kaznu, negde ne. Odjavljeno vozilo, bez problema, ponovo možeš da registruješ. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14078 Napisano April 1, 2018 Ne silazi, 6093 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, kazem zbunila me gospodza sa pitanjem jer motor koji sam uzeo je bio neregistrovan oko 10 meseci i sve je proslo ok a pre toga me pitala jel duze od godinu dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano April 1, 2018 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, dvlns je napisao: Hvala, kazem zbunila me gospodza sa pitanjem jer motor koji sam uzeo je bio neregistrovan oko 10 meseci i sve je proslo ok a pre toga me pitala jel duze od godinu dana. Ako je duže od godinu dana, čokolada za gospođu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano April 1, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Uglavnom se vracaju nakon 30 dana, mada znam da cale je zadrzao na autu nekoliko meseci i nije platio nista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano April 1, 2018 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, hard_rock je napisao: Uglavnom se vracaju nakon 30 dana, mada znam da cale je zadrzao na autu nekoliko meseci i nije platio nista. Po ZOBS-u je predviđena kazna, ali se razlikuje od grada do grada. Koliko znam, u prestonici nisu nikada naplaćivali tu kaznu. Negde stigne poziv za naplatu kazne, negde kad dođeš da odjaviš (nakon 30 dana), jednobraznost u primeni zakona, šta ćeš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14078 Napisano April 1, 2018 Ne silazi, 6093 postova Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, Šumadinac said: Ako je duže od godinu dana, čokolada za gospođu. Prijatelju ova nije gospođa vec gospodža kako sam i napisao znaci nema cokolade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14078 Napisano April 1, 2018 Ne silazi, 6093 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad mi pade na pamet mozda u tom slucaju ne moze agencija da odradi odjavu nego moras licno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano April 1, 2018 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, dvlns je napisao: Prijatelju ova nije gospođa vec gospodža kako sam i napisao znaci nema cokolade Mislio sam da je slovna greška, sad kapiram Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano April 1, 2018 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, dvlns je napisao: Sad mi pade na pamet mozda u tom slucaju ne moze agencija da odradi odjavu nego moras licno Nisam potpuno siguran, ali mislim da može i agencija, to zna ThePainkiller, skoro je njegova supruga odjavljivala auto, milim preko agencije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14880 Napisano April 1, 2018 moto merkat °°, 4932 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan U Šidu su naplacivali kaznu ali to ne rade vise od dve godine,mozda i tri. Sada se budzet puni zamenom tablica pa im to nije aktuelno,mozda kasnije kada zafali. Ako neces reg. bolje vrati,ako i odlucis ponovo da reg. moraces svakako uzeti novu a ukoliko ovu izgubis prilikom odjave pisaces izjavu sta/kako/gde. U svakom slucaju sacuvaj zadnju polisu da preneses malus na drugi motor,moze se iskoristiti u roku od tri godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7775 Napisano April 1, 2018 -, 1755 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Nije problem... Drugar je prodao zimus motor kome je istekla registracija 2015. Odjavio ga je na dan prodaje, nisu mu nista naplatili... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14078 Napisano April 1, 2018 Ne silazi, 6093 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ok kako stvari stoje bolje da vratim jer nema nikakvih problema posle. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...