pronto 6596 Napisano Februar 4, 2021 Ne silazi, 6524 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan @Milllan 83 Pogledaj molim te, baš me interesuje odakle je taj Pirelli. Da nije možda made in Brasil? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Februar 4, 2021 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledam veceras pa pisem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Februar 4, 2021 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, pronto je napisao: @Milllan 83 Pogledaj molim te, baš me interesuje odakle je taj Pirelli. Da nije možda made in Brasil? U pravu si, made in Brasil. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 147 Napisano Februar 4, 2021 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Uzroci vibracija na kormanu mogu biti zbog: - defektne prednje gume, defektne felne, losih lezajeva, krive osovine tocka - veceg vizira - lezaja viljuske - los nosac motora ili ukrivo postavljen - defektna zadnja guma ili felna ili nosac felne - lose postavljenog kofera ili nije odgovarajuci ili tegici na kormanu nisu adekvatni Bilo kako bilo, potpuno ganc nov bajk ne bi smeo imati takav problem.Znaci da odem ja ipak u servis da oni to lepo provere. Ja imam fabricki kofer koji ne skidam nikad.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Februar 4, 2021 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Odakle je Milose stigla tvoja guma, da nije neka felericna serija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 147 Napisano Februar 4, 2021 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nesto nisam mogao da se ulogujem na forum, moram da proverim to za gumu.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 147 Napisano Februar 4, 2021 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ne. Probam ja kod mene pa ti pisem. Presao sam 3000 km, kupio sa 0 km, nikakvih problema do sada. Neki debalans je u pitanji definitivno, minoran je cim se ne oseca u voznji. Bar tako logika nalaze.... koje ti je god motor? Da nije neka serijska greska pocetnih modela?Ja sam motor kupio prosle godine u junu, nije pocetna serija definitivno.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Februar 4, 2021 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Isto kada i ja. Gde si kupio, u Delti ili Stojanovicu? Verovatno je i kod mene onda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4769 Napisano Februar 5, 2021 Drug član, 3642 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, pronto je napisao: Pogledaj molim te, baš me interesuje odakle je taj Pirelli. Da nije možda made in Brasil? A kakve veze ima što je iz Brazila? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6596 Napisano Februar 5, 2021 Ne silazi, 6524 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ne bi trebalo da ima...ja to pitah čisto znatiželje radi....jer je, za ono malo vremena koje sam proveo direktnije u kontaktu sa dvotočkašima, bilo ovakvih situacija sa gumama iz Brazila. I sa drugima naravno...ali Pirelli skoro uvek brazilski. Bilo je interesantno kada su počele da se pojavljuju gume, made in Serbia....najčešće Michelin. Nisam ostao još dugo nakon toga, ali za to vreme problema nije bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4769 Napisano Februar 5, 2021 Drug član, 3642 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan A to sa "made in Serbija" je tek interesantno, ako je tačno što sam čitao - da u Srbiju moraju da se uvezu Mishelinke za lokalnu prodaju, bez obzira što se ovde prave... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Februar 5, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 2068 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan То је 100% тачна информација, осим из увоза има и ових “испале из камиона” Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 147 Napisano Februar 5, 2021 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Isto kada i ja. Gde si kupio, u Delti ili Stojanovicu? Verovatno je i kod mene onda...U Delti sam kupio i sada sam proverio za gume, Pireli iz BrazilaSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Februar 5, 2021 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Bice da je do guma nemoguce da svi imaju problem sa lezajima, osovinama i sl. Kada provozam motor javljam kako je kod mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6596 Napisano Februar 5, 2021 Ne silazi, 6524 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi...nemojte da se tripujete sa gumama iz Brazila. To što su odande, to zaista po automatizmu ne znači da su loše ili imaju kakav feler eto samo zato. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Februar 5, 2021 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Sve je isti sablon= naplati sto vise, a da kosta sto manje, pa i Honda. Gledao sam snimak demontaze prednje plastike na Forzi, elektro vizir nam pokrecu plasticni zupcanici, Bogu da se pomolimo pa da potraje 5 godina. Zbog toga me i je cude te defektne gume iz Brazila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Februar 5, 2021 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, pronto je napisao: Ljudi...nemojte da se tripujete sa gumama iz Brazila. To što su odande, to zaista po automatizmu ne znači da su loše ili imaju kakav feler eto samo zato. Zna se kakvi su standardi kvaliteta u Nemackim fabrikama, a zna se kakvi su u zemljama " drugog" ili "treceg" reda. Jbg.... potrosacko drustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 147 Napisano Februar 5, 2021 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu da pozovem Deltu sledece nedelje da vidim sta ce da kazu, mozda i znaju za ovo pa imaju neko resenje.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Februar 5, 2021 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, pronto je napisao: Javi sta rekose. Meni je NS daleko, hladno je vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 147 Napisano Februar 5, 2021 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ne planiram motor da vozim, meni je posao 500 metara od Delte pa cu mozda i da svratim.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 270 Napisano Februar 6, 2021 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan I meni isto trese oko 50kmh, gume isto Pirelli iz Brazila...trese bas kao na onom videu ali ja imam Givi kofer pa mozda i zbog toga. Inace da se pozalim na "Original" ulje kupljeno u Delti na NBG... Posle kupovine onako je slinilo oko cepa, kada sam odvrnuo cep ova alu folija je pocepana... (dal' sipaju iz bureta u praznu ambalazu ili sta rade pitaj boga). Na sitnicama se brukaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Februar 6, 2021 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Wildserbian je napisao: I meni isto trese oko 50kmh, gume isto Pirelli iz Brazila...trese bas kao na onom videu ali ja imam Givi kofer pa mozda i zbog toga. Inace da se pozalim na "Original" ulje kupljeno u Delti na NBG... Posle kupovine onako je slinilo oko cepa, kada sam odvrnuo cep ova alu folija je pocepana... (dal' sipaju iz bureta u praznu ambalazu ili sta rade pitaj boga). Na sitnicama se brukaju. Trese kao kod Amera ili Francuza? Trebao bi otici do Delte, mozda je i neki zaposleni nesto "mutio" u magacinu, meni burazer kola odrzava u Delti, prezadovoljan je. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 147 Napisano Februar 7, 2021 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Jutros sam provozao malo skuter i testirao. Pocinje da trese vec na 40km/h.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nsvladimir 5 Napisano Februar 7, 2021 U prolazu, 22 postova Prijavi odgovor kao problematičan Potvrđujem da i kod mene trese kada puštam ručke, kofer je fabrički a tu pojavu sam uočio još kad su gume bile nove ali tome nisam pridavao značaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15816 Napisano Februar 7, 2021 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Wildserbian je napisao: I meni isto trese oko 50kmh, gume isto Pirelli iz Brazila...trese bas kao na onom videu ali ja imam Givi kofer pa mozda i zbog toga. Inace da se pozalim na "Original" ulje kupljeno u Delti na NBG... Posle kupovine onako je slinilo oko cepa, kada sam odvrnuo cep ova alu folija je pocepana... (dal' sipaju iz bureta u praznu ambalazu ili sta rade pitaj boga). Na sitnicama se brukaju. Auuu auuu ovo vec nikako ne moze biti shvatljivo Kada si odvijao cep, morao je ici tesko uz pucanje plasticnog prstena ispod zatvaraca koji je vid sigurnosti od odvijanja. Ako toga nije bilo.... neko je otvorio pre tebe ambalazu, ako je pak toga bilo... ondak nemam reci nit verovanje da je original ulje.... no coment 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...