Loshmi82 348 Napisano Avgust 3, 2023 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Ma za NC ni ne sumnjam...kad je sve radjeno kako treba i na vreme... Ovo mi je cudno bilo...7K...verovatno nista pipano nije nikada... Gledam moj filter na 12K tek tek zaprljan... Kais na Bevu sa oko 17K jos uvek bio kako treba... Pa me to zabunilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomek_Nexus 92 Napisano Avgust 5, 2023 U prolazu, 46 postova Lokacija: Velika Gorica Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Krajem 6. mj. postao vlasnik Forze 350. Neki dan okrenuo 1000km pa je ostavljena na servisu. I jedna sa starim vozilom i novim... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2518 Napisano Avgust 5, 2023 (promenjeno) Drug član, 1070 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Najlepša boja za forzu (moj ukus). Koliko si visok ? Promenio Avgust 5, 2023 član Džim Džarmuš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomek_Nexus 92 Napisano Avgust 5, 2023 U prolazu, 46 postova Lokacija: Velika Gorica Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan 182cm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomek_Nexus 92 Napisano Avgust 28, 2023 U prolazu, 46 postova Lokacija: Velika Gorica Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Gotov godisnji. Odvrtili 1603km i potrosili 51l goriva. 30% sam na skuteru, 70% sa suvozacicom. Temperature od 25-37°C Potrosnja cijelog puta 3.18l/100km. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Avgust 30, 2023 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja da se upisem u klub 350. 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Septembar 1, 2023 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Neverovatno da je porez na prenos za prakticno novu Forzu 6000 dinara. Obračunala eUprava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21480 Napisano Septembar 1, 2023 Integrisan, 9408 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zamolio bih te da kada stignes opises razlike koje si primetio u odnosu na integru, prednosti, mane... Hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Septembar 1, 2023 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Prelep mi je ovaj model... Na onaj novi, sa 2 fara, nikako da se naviknem... Nek je sa srecom... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4704 Napisano Septembar 1, 2023 Drug član, 3602 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, N.F.S. je napisao: u odnosu na integru, prednosti, mane... Nema lanac 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Septembar 1, 2023 (promenjeno) Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Odmah cu da ti kažem jer pokusavam da se naviknem na magarca, sidjoh sa konja, i to rasnog. Ubrzanje 20% manje, ide 140 bez mnogo muke, i 150 nije problem. Ogibljenje jednako amortizerima koji su za servis. Ni blizu integre. Kocenje smesno iako sam se zalio na Integru da slabo koči zbog jednog diska. U krvini lebdis, nema kocenja motorom niti osecaja gume kako lezi na podlozi. Potrosnja ista kao Integra. Vrlo lep i praktičan skuter. Znate da sam imao Forzu 300 i sa njom uživao na Hvaru, sve sa suprugom. Ova je dosta brza, jedno 20% sigurno. Sve ostalo je isto. Puig vizir je vislji od Givija i mnogo bolje stiti. Zaključak: polako po krivinama, letenje na pravcu ako nema potrebe za naglim kocenjem. Volim je bas ali sam se izbazdario na integru koja je u svakom smislu motor, nikako maxi skuter. DCT je top stvar. Hvala svima na čestitkama. Promenio Septembar 1, 2023 član SQTR 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1221 Napisano Septembar 1, 2023 BJB Maxi scooter club, 1654 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan ... Rekao bi da te 'nije kupila...' Vozi jos malo,probaj da oprostis neke stvari ako ne ide,na oglas. Ti si nju kupio,ne ona tebe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Septembar 1, 2023 (promenjeno) Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan 53 minutes ago, DaliborBP said: ... Rekao bi da te 'nije kupila...' Vozi jos malo,probaj da oprostis neke stvari ako ne ide,na oglas. Ti si nju kupio,ne ona tebe. Upravo jeste, evo posle 50km voznje, milina! Kad sam odmoran a i lepo vreme... Kad sam je uzeo izasao greškom na autoput i bedak. Promenio Septembar 1, 2023 član SQTR 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomek_Nexus 92 Napisano Septembar 1, 2023 U prolazu, 46 postova Lokacija: Velika Gorica Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan On 30. 8. 2023. at 23:35, SQTR je napisao: Evo i ja da se upisem u klub 350. Cestitke na kupovini i puni sretnih kilometara. Ova boja je i meni bila uz crvenu najljepsa u ponudi, al je ipak prevagnula crvena. Katastrofalno ponasanje skutera u zavoju mozes pripisati i tvornickim Michelin gumam koje su najlosje gume na kojima sam vozio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Septembar 1, 2023 (promenjeno) Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Na mom su Pirelli Scooter Diablo, dobre ali ne kao Pirelli Angel. Sa njima kao da si zalepljen za podlogu. Promenio Septembar 1, 2023 član SQTR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Septembar 2, 2023 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se... Angel scooter je odlicna guma u svim vremenskim prilikama.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Septembar 3, 2023 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Samo mi nije jasno zašto su zamenili auspuh. Na 300 je mnogo lepsi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomek_Nexus 92 Napisano Septembar 4, 2023 U prolazu, 46 postova Lokacija: Velika Gorica Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Jeftinija proizvodnja, a cijena finalnog proizvoda visa, di ces bolje za korporaciju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomek_Nexus 92 Napisano Septembar 7, 2023 U prolazu, 46 postova Lokacija: Velika Gorica Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Jucer nakon posla sjelo sa gospodjom na Forzu i otisli do Zidanog mosta (SLO). Cca 200km komplet voznja, lagano uz Savu, lijep krajolik, solidna i nezahtjevna cesta. Bas za opustit se nakon radnog dana. Sjeli pojest u Radeči. Do tamo cca sat i pol voznje. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Septembar 7, 2023 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan On 9/3/2023 at 10:04 AM, SQTR said: Samo mi nije jasno zašto su zamenili auspuh. Na 300 je mnogo lepsi. Made in Serbia 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Septembar 7, 2023 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Mozda ga ofarbam u crno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4704 Napisano Septembar 7, 2023 Drug član, 3602 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ej bre, ne upiri tu cevku u nas! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Septembar 7, 2023 (promenjeno) Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan 19mm protiv automobilski top Promenio Septembar 7, 2023 član SQTR 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Septembar 7, 2023 (promenjeno) Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, SQTR said: Made in Serbia Bice konačne slike uskoro Promenio Septembar 7, 2023 član SQTR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomek_Nexus 92 Napisano Septembar 10, 2023 U prolazu, 46 postova Lokacija: Velika Gorica Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Opet smo se vozili za vikend. U subotu smo bili do Ljubljane. Do tamo preko Zidanog mosta, nazad preko Kočevja i Novog mesta. Malo vise od 450km, dvije pauze, jedna kod Flosara u Radeči na putu za Ljubljanu i druga na povratku kuci u Dvoru. Sta se vise vozim to me skuter vise odusevljava. Nije za agresivnu voznju, al za kruzanje u dvoje je stvoren. Prebacili 3000km na ovoj turi. Prosjek potrosnje na 3000km 3.2l/100km. 70% sa suvozacicom. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...