MilosSani 147 Napisano Jun 6, 2021 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ne, vec sam uplatio depozit. Steta sto nije udobniji motor, nikada ga ne bih menjao. Izgleda da su klase skutera ipak samo za grad, eventualno neke krace ture. Sta si ti uradio?Nisam stigao da odem i da pogledam uzivo NC, ici cu sledece nedelje.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4704 Napisano Jun 6, 2021 Drug član, 3602 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Milllan 83 je napisao: Steta sto nije udobniji motor, nikada ga ne bih menjao A šta ti je konkretno neudobno na ovom skuteru? Šta ti smeta? Ja sam zaključio da mi utisak o udobnosti dobrim delom zavisi od sopstvenog psihofizičkog stanja Kad sam umoran, neispavan, istresiran zbog posla, ili pokušavam da vožnju umetnem između silnih obaveza koje me čekaju, sve mi smeta. Leđa me bole, *upe me žulja, vetar mi mnogo bučan... Ma neudobne su mi i sopstvene patike. Skroz je drugačije kad sam relaksiran, odmoran i opušten... Vožnja je tek onda uživancija. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Jun 6, 2021 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se Bozo, voznja je potpuno drugacija kada si odmoran. Ogibljenje je tvrdo, bukvalno skace po neravnom putu i mnogo je vibracija na kormanu. Voli ravan put i to je to. Sedi na neki enduro, tour i provozaj. Samo pegla neravnine, ne oseca neravan kolovoz i manje zamara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4704 Napisano Jun 6, 2021 Drug član, 3602 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj moj novi Kymco je onda drugačiji. Mekan ko dekina kita Samo blago ljuška po neravninama, i ne oseća ih. Baš sam zadovoljan... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Jun 7, 2021 (promenjeno) Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno pogledajte Nije lose imati dve CR2032 za daljinski u jakni. Promenio Jun 7, 2021 član SQTR 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Jul 31, 2021 (promenjeno) Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan ADV look sa malo nitni, testerom i smirglom Promenio Jul 31, 2021 član SQTR 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudo5 0 Napisano Octobar 5, 2021 U prolazu, 2 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, da li itko ima ovaj problem sa Hondom Forzom 350? , stalno slini na auspuh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4704 Napisano Octobar 5, 2021 Drug član, 3602 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo izgleda kao da nije dobro zavareno, Ima lufta, tj rupa na spoju. Pretpostavljam da imaš garanciju? Ja bih to reklamirao u servisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 599 Napisano Octobar 5, 2021 Zainteresovan, 499 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ili si stavio previse ulja u mesavinu.Malo sale, nego kako guma izgleda lepo ti to obaras Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15643 Napisano Octobar 6, 2021 Integrisan, 9278 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dosli hladni dani, to ti je kondez iz cunka, posebno izrazeno kad ga ujutru upalis. Ostecenje ne vidim, ne bi rekao da ga ima tako da ne bi se ic tangirao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dudo5 0 Napisano Octobar 7, 2021 (promenjeno) U prolazu, 2 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima, kontaktirao sam servis i kažu da je sve ok, kao kondezacija toplo ladno jer se ujutro vozim na 6 do 10 celzija pa je izražena kondezacija Promenio Octobar 7, 2021 član dudo5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Novembar 16, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan @Milllan 83daj fore viziru...kad se naviknes neces pomisljati da ga skines...pogotovo ako koristis skut i tokom zimskih meseci.. Inace ova Forza 300/350 mi je top... Definitivno bi bio moj izbor.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ronaldo9 7 Napisano Januar 5, 2022 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan On 6/6/2021 at 1:44 PM, Milllan 83 said: Slazem se Bozo, voznja je potpuno drugacija kada si odmoran. Ogibljenje je tvrdo, bukvalno skace po neravnom putu i mnogo je vibracija na kormanu. Voli ravan put i to je to. Sedi na neki enduro, tour i provozaj. Samo pegla neravnine, ne oseca neravan kolovoz i manje zamara. Ja nisam nešto osetio da mi je mnogo "tvrd i da odskače po neravninama", mada uglavnom vozim po gradu. Vidim na yotube da vlasnici uglavnom svi hvale Forzu 350 i da kao jedinu manu navode zadnje amortizere. Zato sam pazario aftermarket YSS amortizere, jer sam video da ih masa ljudi stavlja i hvali. Videćemo na proleće da li je stvarno tolko bolje koliko kažu https://www.yss.co.th/products/1961 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosSani 147 Napisano Januar 5, 2022 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Grocka Motocikl: Yamaha Xmax 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu to da resim tako sto cu da predjem na Adv 350 Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5747 Napisano Jul 23, 2022 Svakom po zasluzi, 12396 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko menjao zadnje sijalice za poziciju i kociono svetlo? Nije valjda da treba da skinem ceo rep sa tablicom da bi dosao do sijalice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15643 Napisano Jul 23, 2022 Integrisan, 9278 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Kod Forze ne znam kakva je situacija, lako se moze desiti da se mora rasturiti. SW400/600 recimo, sijalice mozes zameniti bez rasturanja al zato S-Wing125 mora se rasturiti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
umpahpah 100 Napisano Jul 31, 2022 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Honda Forza 300 Prijavi odgovor kao problematičan I ove godine, ponovo, do Grčke i nazad. Udvoje, pretovareni, bez greške. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
umpahpah 100 Napisano Jul 31, 2022 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Honda Forza 300 Prijavi odgovor kao problematičan I kroz Makedoniju, na +42, radila je kao singerica. Dobar tourer. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Jul 31, 2022 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Vidjam ovaj scoot cesto po NS...upadljiv mi je zbog tog nastavka na viziru.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Jul 31, 2022 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko me Forza 750 privlaci izgledom i voznim karakteristikama, toliko nema ni blizu prostora ispod sedista kao 300/350. A kada se krene na put prostora uvek zafali. Najprakticniji hondin skuter koji postoji na trzistu. Bravo za turu do Grcke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
umpahpah 100 Napisano Octobar 23, 2022 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Honda Forza 300 Prijavi odgovor kao problematičan Forza u akciji 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7069 Napisano Octobar 23, 2022 Drug član, 2969 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Fenomenalan motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan77 0 Napisano Decembar 3, 2022 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postovanje. Ako bi mogla mala pomoc? Gde se nalazi rezervoar za rashladnu tecnost kod Forze 350 2022? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Decembar 3, 2022 (promenjeno) Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ispod desnog nogostupa, podigni gumu i videces poklopac otvora. Ispod je rezervoar. Promenio Decembar 3, 2022 član termogedzo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BalkanBiker 12 Napisano Mart 24, 2023 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 23. 10. 2022. at 19:53, umpahpah je napisao: Forza u akciji Pozdrav,nedavno sam postao vlasnik forzu 300cc 2020god,fenomenalan skuter! Interesuje me na koliko km menjas ulje ? 12000 mi izgleda jako puno,koje ulje koristis ? Dali isto ide i u gear box ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...