alexanto 4882 Napisano Mart 19, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 6014 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Primaklo se... Nedelja u 10:00 ispred biletarnice, pošto će vreme po svemu sudeći biti usrano pa od dolaska motorima ima malo vajde (barem mi 100+ km daleko). Za krkanje posle moRemo nešto organizovati, to nek' se BG ekipa izjasni. Zainteresovani izvol'te: 01. alexanto sa devojčicom 02. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Mart 19, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan 01. alexanto sa devojčicom 02. Alexa s devojčicom 03. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zajec 245 Napisano Mart 19, 2018 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Prijavi odgovor kao problematičan 01. alexanto sa devojčicom 02. Alexa s devojčicom 03. Zajec Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5631 Napisano Mart 19, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan 04. Nole BgПослато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5631 Napisano Mart 19, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo je vreme trebace nam sanke a ne motori. Ali dobro, sta je tu je, mozemo lagano obici sajam druziti se malo, bice lepo druzenje u svakom slucaju.Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Mart 19, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan 01. alexanto sa devojčicom 02. Alexa s devojčicom 03. Zajec 04. Nole Bg 05. Štef, devojčice bez Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Mart 19, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan 01. alexanto sa devojčicom 02. Alexa s devojčicom 03. Zajec 04. Nole Bg 05. Štef, devojčice bez 06. Dr Mabuze s devojčicom 07. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Mart 20, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, AlexaBGD said: 01. alexanto sa devojčicom 02. Alexa s devojčicom 03. Zajec 04. Nole Bg 05. Štef, devojčice bez 06. Dr Mabuze s devojčicom 07. Panta_kg 08. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pižon 240 Napisano Mart 20, 2018 Zainteresovan, 649 postova Lokacija: Beograd, Vinca Motocikl: yamaha FZ6 fazer Prijavi odgovor kao problematičan 08. Pizon i sin Veljko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15880 Napisano Mart 20, 2018 Integrisan, 9300 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 01. alexanto sa devojčicom 02. Alexa s devojčicom 03. Zajec 04. Nole Bg 05. Štef, devojčice bez 06. Dr Mabuze s devojčicom 07. Panta_kg 08. Pizon i sin Veljko 09. Satelis 10. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Mart 20, 2018 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Nisam maxi skuteraš, ali to valjda nije problem... 01. alexanto sa devojčicom 02. Alexa s devojčicom 03. Zajec 04. Nole Bg 05. Štef, devojčice bez 06. Dr Mabuze s devojčicom 07. Panta_kg 08. Pizon i sin Veljko 09. Satelis 10. milke 11. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2567 Napisano Mart 20, 2018 ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Za sada kako je u planu ja ću sa ženom i ćerom biti na sajmu pre vas pa se viđamo negde u nekoj hali. Isplaniran taj odlazak i ručak pre postavljana ove teme. Tako da ako ostane tako vidimo se na sajmu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5631 Napisano Mart 23, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Urednik aminovao a ja da predlozim. Sto se tice nedeljnog rucka, kad vec nemozemo da vozimo onda je red da ugostimo ove kolege MSC koji dodju sa strane. Da rezervisem jedan sto za 10-15 ljudi kod mene u restoranu zlatni bokal u skadarliji gde radim, da posedimo malo rucamo popijemo nesto. Klopa je dobra ima svasta nesto da se krka i dobicemo popust za sve to 20% pa cemo podeliti na nas muske ako se slazete. S obzirom da je centar malo je za parking cupavo ali je nedelja pa ce biti lakse ne placa se parking u zoni. Izjasnite se a ako ima neko neku bolju ideju nemam nista protiv. P.S bili Dare, Stef, Mrxfon,i Gagi jednom prilikom videli kako je.Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jupiter 3260 Napisano Mart 23, 2018 Drug član, 1007 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan "Culi ste za Zlatni bokal, to je jedan sumnjiv lokal..." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15880 Napisano Mart 23, 2018 Integrisan, 9300 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Mart 23, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja za..... Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11549 Napisano Mart 23, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 4365 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jašta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5631 Napisano Mart 23, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Rezervisan sto za drugare iz MSC-a. A ko dolazi na sajam moze tad da da pare Panti za majice da se ne cimate oko uplata. Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fitsensei 38 Napisano Mart 23, 2018 U prolazu, 28 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Yamaha Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan 01. alexanto sa devojčicom 02. Alexa s devojčicom 03. Zajec 04. Nole Bg 05. Štef, devojčice bez 06. Dr Mabuze s devojčicom 07. Panta_kg 08. Pizon i sin Veljko 09. Satelis 10. milke 11.fitsensei 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 525 Napisano Mart 23, 2018 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan 01. alexanto sa devojčicom 02. Alexa s devojčicom 03. Zajec 04. Nole Bg 05. Štef, devojčice bez 06. Dr Mabuze s devojčicom 07. Panta_kg 08. Pizon i sin Veljko 09. Satelis 10. milke 11.fitsensei 12. Gagi i sin Aleksandar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5631 Napisano Mart 24, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Nocas se sat pomera, ne zaboravite, u 2 na 3, tako da se krace spava sat vremena i da neko ne dodje sutra sat kasnije.Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2567 Napisano Mart 24, 2018 ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Zbog obaveza sutra nema trika da se vidimo na sajmu. Moraću u ponedeljak da poranim i pokupujem šta mi bude zanimljivo i potrebno. Lep provod sutra i čekam slike da vidim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Mart 25, 2018 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan I, kako je bilo? Kupili nešto? Ja sam kasno shvatio da ja, čini mi se, samo Satelisa znam, a bez motora i opreme ste kao i svi ostali civili.. Čekao sam solo ispred biletarnice nekih 20 minuta, pa onda otišao sam da razgledam i kupujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Mart 25, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan E ebga, da si bar nekome broj ostavio ili uzeo, pa da se nađemo. Mi bili, prošetali, videli što cice što motore, pa na klopu i posle kud koji Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5631 Napisano Mart 25, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Dan samo na izgled lep, sunce sija ali zubato, vetar duvao za sve pare. Sajam ko i svake godine, za svakoga po nesto da se nadje i po svacijem ukusu. Ali guzva koja je bila danas je zasenila sve, imao sam osecaj da je danas pola Srbije doslo na sajam, tako sam se osecao. Kolege i drugari iz MSC uvek na nivou sve bilo super ,obidjosmo malo, videsmo po nesto i na kraju na rucak u skadarliju u opustenoj atmosferi uzivasmo u jelu i picu. Hvala mojim kolegama iz Zlatnog Bokala koji su se potrudili da ugoste ovu opasnu druzinu. Milke mi smo videli NC-a i tebe ali nismo bili 100% sigurni da si ti, ali bice prilike da se upoznamo i odvezemo neku voznju. Evo i neka slicica iz kafane.Послато са HTC Desire 630 dual sim уз помоћ Тапатока 5 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...