nik_sa015 1813 Napisano Mart 17, 2018 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Znam da smo mi na dva tocka jedni drugima braća na putu. To je tako. Po nekim nepisanim pravilima ovoga sveta. Izvan svih pravila, postojao je još jedan naš brat. Naš drug. I iznad svega čovek. Neupadljiv. Srce 3x veće od tela. Naš tata Rada. Radoslav Nestorović iz Dolova kraj Pančeva. Taman sam ga toliko znao da mogu da napišem i to velikim slovima da je bio pravi. Tako malo smo se znali a tako mnogo neke tuge mi je njegov odlazak doneo. Neka bude kao u pesmi. Tata Rada mora dalje, tata Rada naći mora, tata Rada ne može na nebo poći bez motora. Hayabusa je u stvari sinonim za tata Radu. Danas u 58 godini je rešio da ode i malo se odmori od svih nas koji smo ga voleli. Ne. Niko njega nije uspeo oboriti na motoru. Sam je otišao i to prerano. Neka ti je večna slava Rade. Počivaj u miru. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 17, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Nek mu je laka crna zemlja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Mart 17, 2018 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Moj drug Rade Jednom prilikom mi je rekao da živi za motor i da bi voleo da tako i umre, na motoru Počivaj u miru ljudino! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 162 Napisano Mart 17, 2018 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je vecna slava !!! Bio je bajker u krvi ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Mart 17, 2018 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan E jbg bas, bio je odlican lik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6032 Napisano Mart 17, 2018 Drug član, 3010 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan Auh... Slava mu. Bio je pravi prijatelj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 17, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pokoj mu dusi.Umro od bolesti,ili tragicno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petartdm 162 Napisano Mart 17, 2018 Svrati ponekad, 145 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: FZ 1SA ; FJR 1300SA Prijavi odgovor kao problematičan Od srca...parkirao motor usao u kucu i za pola sata ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djordje.Rad 274 Napisano Mart 17, 2018 Svrati ponekad, 205 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: RF600+ Prijavi odgovor kao problematičan Nažalost, istina je... Radoslav Nestorović iz Dolova, znali smo ga i kao Sima, Rada, Aruna, Tata Rada,... čovek koji je živeo za motore, odjezdio je na svoje poslednje putovanje. Znamo se od osnovne škole, ili po bajkerskim merilima - od prvog motora. Nije otišao na motoru, nije mu bilo suđeno. Na dva točka je napravio sigurno milion kilometara bez ozbiljnijeg incidenta, vozio moto trke, ali eto, Bog je izgleda imao druge planove za njega. Počivaj u miru, prijatelju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Mart 17, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Počivaj u miru ljudino. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Mart 17, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHO 598 Napisano Mart 17, 2018 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CB250, HONDA CB360,MZ es 175/1 1966, Triumph Thunderbird 900 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Pocivaj u miru prijatelju. Saucesce porodici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Mart 18, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Neka ti je laka zemlja prijatelju moj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Mart 18, 2018 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saučešće rodbini i prijateljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2497 Napisano Mart 17, 2022 Drug član, 1601 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Još jedna godina prodje, nadam se da voziš i tamo...nedostaješ nam prijatelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...