Skittles 6671 Napisano Subota u 20:47 Nemanja Stojanović, 1820 postova Lokacija: youtube.com/@motoriiplanine Motocikl: Honda GL 500 Interstate + Honda NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Odštampaću ti ja nosač 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Don_Kihot 543 Napisano Subota u 20:59 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Kapedunum Motocikl: Voge 525 DSX Prijavi odgovor kao problematičan Ima razlicitih kvaliteta ali uglavnom je mekana onako.Sent from my SM-S918B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NenadPT 68 Napisano juče u 10:56 U prolazu, 60 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam zalepio izolir trakom na prednju viljušku. Drži, ali ne vozim po kiši. Sent from my motorola edge 20 pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 10059 Napisano juče u 21:32 Drug član, 3367 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija, Stromčina - Šarac Prijavi odgovor kao problematičan Obična kuhinjska providna folija, u dva, tri sloja ( u krug) preko nalepnice. Drži perfektno. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...