Sharky - Alex 6127 Napisano Octobar 31 Drug član, 1763 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Policiji treba nalepnica samo da bi videli da si registrovan i da se ne bi cimali da proveravaju preko centrale. Imam aluminijumski centralni kofer, zalepio na poklopac sa unutrasnje strane, kad zaustave otvorim kofer, pogleda kao covek bez saginjanja i cucanja, hvala dovodjenja. Kofer mi ionako uvek stoji na motoru i nikad ne vozim bez njega 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9453 Napisano Octobar 31 Drug član, 1458 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Sharky - Alex je napisao: Policiji treba nalepnica samo da bi videli da si registrovan i da se ne bi cimali da proveravaju preko centrale. Ma ne treba im ni nalepnica ni dokumenta... Juče me zaustavi patrola na Starom Obrenovačkom drumu, preko puta "Sunset"-a. Obišao sam kolonu vozila preko pune linije... Kada sam ih zapazio bilo je kasno. Njih trojica, auto u žbunju. Jedan izlazi na kolovoz ja već dajem desni žmigavac... Dobar dan. Da li se auto na vas vodi Vojislave? Gledam ga zbunjeno, odakle mi zna ime?! Kada vide moju zbunjenost reče i prezime! Pitam ga odakle me zna a on i dvojica kolega koji su stajali dalje, crkoše o smeha! Jedan od njih mi slikao tablicu, dok sam usporavao da stanem, i već su imali moje podatke i pre nego što sam parkirao.. Pokaza mi nešto kao mobilni... Dokumenta nisam ni vadio, poželeše mi prijatan dan, ja njima isto i odoh dalje... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1140 Napisano Octobar 31 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan U Engleskoj, jedini fizički dokument je tablica. Samo nju moraš da imaš uz vozilo. Nisam video dokument u autu niti nalepnice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4724 Napisano Octobar 31 Drug član, 3610 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, bajker71 je napisao: Gledam ga zbunjeno, odakle mi zna ime?! Stani Žibe, znamo ti ime 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
opsidiannight 172 Napisano Octobar 31 Svrati ponekad, 163 postova Motocikl: Himalajac Prijavi odgovor kao problematičan Inace, neke od kamera koje snimaju saobracaj imaju dovoljno veliku rezoluciju da mogu procitati registarsku nalepnicu. Stavise, iste su povezane na racunarske sisteme koje imaju softver za procesuiranje tablica i registarskih nalepnica. Sve to je placeno vasim novcem, novcem koji se slio u drzavnu kasu od Vas. Veliki brat posmatra, mislite o tome! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rast 1140 Napisano Octobar 31 Svrati ponekad, 265 postova Lokacija: Leicester , Beograd Motocikl: Yamaha TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan a koji je smisao da kamera snima naplepnicu koja je sitna ako moze da uhvati mnogo lakse tablicu gde su cifre i slova bas napravljeni za to? a dobro je sto ima kamera, da se eleminisu ovi bez osiguranja, skrivaci tablica i "strucnjaci za brzinu" (ubice) ja cu i da doplatim za kamere ako zafali para Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4724 Napisano Octobar 31 Drug član, 3610 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ne snima kamera nalepnice . Inače, Dahua kineske. Nije to više ni skupo, tehnologija napreduje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9453 Napisano Octobar 31 (promenjeno) Drug član, 1458 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Džaba što kamere snime tablicu ako se neka vozila (njihove tablice) nalaze u bazi podataka i izuzeta su od sankcionisanja po pitanju brzine, vožnje žutom trakom isl. Promenio Octobar 31 član bajker71 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Patriota 640 Napisano Octobar 31 Zainteresovan, 435 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Nalpnicu na kacigu,i eto taman izgovora da se menja kaciga svaki put kad i nalepnica 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...