mrle 8574 Napisano Mart 13, 2018 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.polovniautomobili.com/motori/12002863/honda-transalp zna li neko ovog Transalpa? Hoće žena da idemo da ga pogledamo za nju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Mart 13, 2018 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pozvao sam prodavca, deda, penzioner, biće u Bg za dva dana. kaže treba ulje u viljušci, servis, štelovanje ventila, ističe registracija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Mart 13, 2018 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko od forumaša ima nešto zanimljivo? Dolazi u obzir još što šta tog tipa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 13, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, mrle je napisao: pozvao sam prodavca, deda, penzioner, biće u Bg za dva dana. kaže treba ulje u viljušci, servis, štelovanje ventila, ističe registracija... Pa manje više sve što se može odraditi u kućnoj radinosti, ko ima malo više alata i znanja... Ako je sve ostalo dobro, to i nije neka velika investicija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Mart 13, 2018 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan nema ga na oglasu više Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1041 Napisano Mart 13, 2018 Drug član, 1075 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sta znaci jeftino ? Mogu da pitam drugara koji je kupio od mene pre 2 godine (ovaj na avataru ). TA je 1992 sa diskom pozadi. Kod mene je bio u dobrom stanju a on je doradio svaku sitnicu na njemu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan Krusevac 24 Napisano Mart 13, 2018 U prolazu, 75 postova Lokacija: krusevac Motocikl: Honda Xl650v RD 10 Prijavi odgovor kao problematičan cica trazio 1000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Mart 13, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Zar za ženu nije bolji honda cb500 ili honda cbf600 kad je honda u pitanju. Transalp je visok i u kombinaciji sa težinom problematičan za stani, kreni, sjaši, uzjaši... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17047 Napisano Mart 13, 2018 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3648 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, gox je napisao: Zar za ženu nije bolji honda cb500 ili honda cbf600 kad je honda u pitanju. Transalp je visok i u kombinaciji sa težinom problematičan za stani, kreni, sjaši, uzjaši... Zavisi kolika je žena. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano Mart 13, 2018 Hronični Motociklopata, 7332 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan A i moze to da se donekle resi sa onim koskama, da se spusti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Mart 14, 2018 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, zika56 je napisao: Zavisi kolika je žena. poznaju je forumaši, vel'ka, visoka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Mart 14, 2018 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, gox je napisao: Zar za ženu nije bolji honda cb500 ili honda cbf600 kad je honda u pitanju. Transalp je visok i u kombinaciji sa težinom problematičan za stani, kreni, sjaši, uzjaši... Moja draga u veselju tera Transalpa već neko vreme, a nije nešto vel'ka. Ne bih se složio sa ovim 'težak, visok'. Mada, nisam jahao cb ili cbf, mora da su oni tek bicikle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Mart 14, 2018 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan sada je ona videla ovog https://www.polovniautomobili.com/motori/11926529/yamaha-tdr ja bih njoj nešto slabije i lakše za nju, ali ona hoće TA. Hoće i TDM... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Mart 14, 2018 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Čeh je napisao: Moja draga u veselju tera Transalpa već neko vreme, a nije nešto vel'ka. Ne bih se složio sa ovim 'težak, visok'. Mada, nisam jahao cb ili cbf, mora da su oni tek bicikle kada sam seo na ER5 od kolege, e , kao bicikla, nisam verovao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3056 Napisano Mart 14, 2018 8-bit, 1881 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, mrle said: sada je ona videla ovog https://www.polovniautomobili.com/motori/11926529/yamaha-tdr ja bih njoj nešto slabije i lakše za nju, ali ona hoće TA. Hoće i TDM... Iduće sezone R1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Mart 14, 2018 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ne, ona bi varadero 1000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Mart 14, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3075 Napisano Mart 15, 2018 Drug član, 1175 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Prelep motor ta XJ, meni se baš dopala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Mart 15, 2018 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan kupljen Pulser 200 za početak, da voza bar par meseci. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Mart 15, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan @mrle Tresla se gora, rodio se mis. Da ga vozi sa srecom dok se ispraksa, pa onda nesto vece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...