MostarRPM 23 Napisano Mart 3, 2018 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Fazer 8 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko sa foruma upoznat sa nekom od ove dvije jakne: 1. IXS Airmesh EVO 2 2. Alpinestars T-GP-R air 2014 Ova IXS je izuzetno povoljna, a Alpinestars viđam na sniženjima. Razmišljam o nekoj mesh jakni za paklene ljetne dane, ako ima nekih drugih preporuka ili savjeta svi su dobrodošli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 3, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja ixs.Jakna odlicna,leti je ne skidam,i nosim je po najvisim temperaturama.Slobodno uzimaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5988 Napisano Mart 3, 2018 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Imam istu IXS samo crveno - crne boje. Ima i postavu. Odlična! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MostarRPM 23 Napisano Mart 3, 2018 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Fazer 8 Prijavi odgovor kao problematičan Super, hvala vam na odgovoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MostarRPM 23 Napisano Mart 3, 2018 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Fazer 8 Prijavi odgovor kao problematičan Još jedno pitanje, kad je već imate, vjerovatno je neću moći probati unaprijed, kako stoje sa veličinama? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5988 Napisano Mart 3, 2018 Svakom po zasluzi, 12425 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Obično početnici u ovom našem moto svetu naprave grešku pri kupovini moto jakne - kupe nekakvu zimsku, bez luftera, očigledno plašeći se da se ne smrznu I onda, čim malo upeče zvezda crkavaju od vrućine, skidaju jaknu i voze u majici...da ne pričamo o tome koliko je to poražavajuće nebezbedno. Najbolja taktika je kupiti neku dobru meš jaknu sa postavom koja će odlično služiti u skoro svim vremenskim uslovima, čak i za hladnije dane ako obučete ispod neku windstop duksericu....a kada je baš vrućina, bez postave imate osećaj kao da nemate ništa na sebi a ipak ste obukli meš jaknu sa svim protektorima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 809 Napisano Mart 3, 2018 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan IXS, po mom iskustvu, ima dimenzije kao i većina poznatih proizvođača. Meni odgovara XL kod većine proizvođača pa i kod IXS. Naruči broj koji već imaš i mislim da nećeš pogriješiti. (Bar ne mnogo ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 3, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, bocca_bastard je napisao: Ja sam uzeo sebi ovu Mesh. Birao sam izmedju Alpinestars i ove, i ova mi je delovala mnogo bolje. Isto su kostale u tom momentu. https://www.louis.eu/artikel/probiker-pr-17-textile-jacket/212328 Boco ova tvoja mash je samo parcijalno supljikava.Ixs,je totalno supljikava sa svih strana,kao i rukavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 3, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Arakis je napisao: Obično početnici u ovom našem moto svetu naprave grešku pri kupovini moto jakne - kupe nekakvu zimsku, bez luftera, očigledno plašeći se da se ne smrznu I onda, čim malo upeče zvezda crkavaju od vrućine, skidaju jaknu i voze u majici...da ne pričamo o tome koliko je to poražavajuće nebezbedno. Najbolja taktika je kupiti neku dobru meš jaknu sa postavom koja će odlično služiti u skoro svim vremenskim uslovima, čak i za hladnije dane ako obučete ispod neku windstop duksericu....a kada je baš vrućina, bez postave imate osećaj kao da nemate ništa na sebi a ipak ste obukli meš jaknu sa svim protektorima Snajka nije htela da me slusa, i ode i kupi textilnu,i odmah na prvoj vrucini je rekla da je trebala da me poslusa...pa smo joj kupili mash. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1038 Napisano Mart 3, 2018 Drug član, 3000 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Mesh jakna je OK po gradu, ali nije za putovanje.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano Mart 3, 2018 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, sashac je napisao: Imam ja ixs.Jakna odlicna,leti je ne skidam,i nosim je po najvisim temperaturama.Slobodno uzimaj. A ja pa imam ovu desnu, A-Pro. Birao sam između nje i IXS. Moram reći da sam se i u sred jula smrzavao u njoj (zora, đerdapska klisura), toliko je dobra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 3, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 40 minuta, rboban je napisao: Mesh jakna je OK po gradu, ali nije za putovanje.... Slazem se.Mi smo na letovanje krenuli sa tekstilnim kompletima,sa postavama full,i kako smo krenuli iz Prijedora u pola 4,grejaci rucica su mi radili do 10.Ali voznja na kratkim relacijama je najcesca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MostarRPM 23 Napisano Mart 3, 2018 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Fazer 8 Prijavi odgovor kao problematičan Dobra je opcija ako ima postavu kao ova IXS, a želim je najviše zbog tih kratkih vožnjica i grada, gdje je kožnjak ljeti prava patnja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Mart 4, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan @MostarRPM postavi i link gde mogu da se vide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MostarRPM 23 Napisano Mart 4, 2018 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Fazer 8 Prijavi odgovor kao problematičan 35 minutes ago, vortex4borg said: @MostarRPM postavi i link gde mogu da se vide Nije problem, ali je BiH stranica pa ne znam koliko ti znači, radnja je u Bijeljini. Jakna Airmesh Evo 2 IXS (179 KM)https://www.olx.ba/r/28606120/1610767 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15914 Napisano Mart 4, 2018 Integrisan, 9309 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @MostarRPM Bio do njih pre 2 nedelje, Helena vrlo prijatna za razgovor, ljubaznost nista ne manjka, izmedju ostalog kupio gume, uskoro idem opet po jos jedan par opanaka, preporuka za njih. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8110 Napisano Mart 4, 2018 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Baš je dobra jaša, moram i ja da se častim nečim sličnom za letnje dane - ubi me ova 4season koju imam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MostarRPM 23 Napisano Mart 4, 2018 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Fazer 8 Prijavi odgovor kao problematičan 24 minutes ago, DraganNS said: Baš je dobra jaša, moram i ja da se častim nečim sličnom za letnje dane - ubi me ova 4season koju imam. Drago mi je što ima zadovoljnih vlasnika ovdje. Uz ovako povoljnu cijenu je pun pogodak za ljeto i semafore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15914 Napisano Mart 4, 2018 Integrisan, 9309 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Video sam prosle godine u Bellamoto letnje mesh jakne po slicnoj ceni, tu oko 90-100eur na akciji. Kupih Duhan jaknu sa Alia, prosle sezone predjoh po komsiluku (BiH, HR, CG, RO) oko 3K i mogu reci da je odlicno radila posao, pa sam za ovo leto uzeo i pantalone iste marke. Inace ovaj komplet mi je zanimljiv (172eur). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Mart 4, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Satelis je napisao: Video sam prosle godine u Bellamoto letnje mesh jakne po slicnoj ceni, tu oko 90-100eur na akciji. Kupih Duhan jaknu sa Alia, prosle sezone predjoh po komsiluku (BiH, HR, CG, RO) oko 3K i mogu reci da je odlicno radila posao, pa sam za ovo leto uzeo i pantalone iste marke. Inace ovaj komplet mi je zanimljiv (172eur). Nesto ti gledam komplet i cude me mere, gledam 3xl Jakna: ono C, ... jbte nemam sise da bi imao 64.5cm, jer merim i merim i treba mi 10cm manje, odnosno 54 a i ono A, ... cudne mere Pantalone: ako uporedimo A sa pantalone i D sa jakne dobijamo opet neke cudne dimenzije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Mart 4, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, bocca_bastard je napisao: Njihove mere su skroz izvrnute, ali skroz skroz. Jedan od razloga sto nikad nisam kupio ni jedan komad opreme od kineza Isto, ali evo neko oce, pa da pitam i za iskustva posto je satelis reko da je vec kupovao, pa kako da se snadjemo u tu dzunglu od mera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igogitar 249 Napisano Mart 4, 2018 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: Gradiška,RS,BiH/Ljubljana,SLO Motocikl: trenutno bez motora Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam ih gledao na Aliexpress i naručio bih ponešto ali mjere su ludnica,mislim da nemaju ništa za mojih 190cm i 107kg(da,da smršao 9kg ). Čak nam i država omogućila da uvezemo vrijednost do 300 KM bez carine al šta vrijedi naručiti pa da ne mogu ući u jaknu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Mart 4, 2018 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Меш јакне су одличне за летње месеце. Можда би требао да погледаш и неки модел, који није црне боје. Имам црну и светло сиву меш јакну, разлика у загревању је врло приметна на 35 С. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8110 Napisano Mart 4, 2018 Drug član, 1702 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Meni se i ova čini zahvalnom, ovo što Rumba kaže da leti odbija toplotu. Ima i postavu... https://m.louis.de/artikel/probiker-pr-16-textiljacke/212260?list=9aefe412e90e55d1c2093979761f13d9 Ali, sad vidim, šipak možeš da biraš veličine - ima samo 60 i 62, šteta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15914 Napisano Mart 4, 2018 Integrisan, 9309 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, vortex4borg je napisao: Isto, ali evo neko oce, pa da pitam i za iskustva posto je satelis reko da je vec kupovao, pa kako da se snadjemo u tu dzunglu od mera Uh nakupovao sam ti se ja brdo stvari sa Alia, gledas uvek da bude za broj, dva vece ili posaljes kinezu mere sa upitom da li ima/moze i tako to. 175cm visina, vrtim se tu oko (al ne preko) 75kg, L velicina odlicna za putovanje kad upekne Zvezda Danica Sad se setih, kolega Nole kupi dobru letnju jaknu kod LuckyVadano-a......tako da i tu treba pogledati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...