rajmax63 127 Napisano Jun 17, 2023 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW400T, ,Honda VFR1200X Crosstourer Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, N.F.S. je napisao: Provozao se stotinak km, hmmm Ovaj "D" mod je ocigledno zamisljen kao "eco"... Saltuje bas rano i cesto kada ne treba! Uz brdo ja vracam u nizu on odmah zamnom u visu Ali zato "S" je zadovoljstvo! Dodam po nekad "na gore" i to je to... Daj nam malo informacije o koferu. Koliko litara i gde si ga kupio ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21651 Napisano Jun 17, 2023 Integrisan, 9443 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kofer se proizvodi u Indiji, marka "JB racing" Njihova alu varijanta dolazi fabricki na dosta novih ADV kosookih motora, imaju cak i kinesku kopiju Ovaj je moj donet iz Grcke, 45L i kosta 70 eura. Staju dve FF kacige, plastika se ne uvija, tvrd je i tih (ne lupa ili skripi) kineska verzija ima dosta lufta izmedju ploce i kofera pa se mora podbaciti nesto, plastika nije ovako "reljefna" i dosta je meksa. Evo njihove ponude, kopiraju oblikom sve sto je aktuelno... Ne treba ocekivati kvalitet premijum brendova ali jedna kappa garda npr, bez ploce kosta 35000din. https://bandidospitstop.com/collections/jb-top-box 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21651 Napisano Jun 18, 2023 Integrisan, 9443 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan @vex nije ispunio obecanje i poslao alu-table... ... Licno ih je doneo Ispratih ga pre sat vremena, desna gotova, sablon, rezanje, obelezavanje i krivljenje, pravljenje gumene podloge (stoji izmedju plastike i metalne podnice), srafljenje. Sutra pravim levu, demontaza obe, poliranje ivica i to je To! Metalne podnice za integru kostaju neverovatnih 24000 dinara, ove moje su deblje i unikatne, hvala Vex!!! 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3851 Napisano Jun 18, 2023 (promenjeno) Drug član, 462 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar nisi mogao da cekas da slegnu cevapcici? Hvala na doceku Maji i slabijoj polovini i na poklonu. Promenio Jun 18, 2023 član alexanto Nema potrebe citirati 1. post iznad 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21651 Napisano Jun 18, 2023 Integrisan, 9443 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo cekanje, da si posedeo jos malo ja bih krenuo da obelezavam i secem 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3851 Napisano Jun 18, 2023 (promenjeno) Drug član, 462 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan A da dodjes da plastificiramo? Promenio Jun 18, 2023 član alexanto Nema potrebe citirati 1. post iznad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21651 Napisano Jun 18, 2023 Integrisan, 9443 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... pa da se opet prasina onoliko vidi? Neka ovako, svidja mi se Jeeedva cekam jutro da nastavim (A jos dve table imam da jos nesto pravim! ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3851 Napisano Jun 18, 2023 (promenjeno) Drug član, 462 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Pazi to moze trajati i dva dana, taman da se oporavis i okrepis od puta u borovoj sumi pored Dunava Promenio Jun 18, 2023 član alexanto Nema potrebe citirati 1. post iznad 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12532 Napisano Jun 18, 2023 Ne silazi, 7323 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan A gde mogu da kupim tanak lim brušenog aluminijuma, inoksa, šta god? Hoću da pravim kao pločicu za prag auta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3851 Napisano Jun 18, 2023 Drug član, 462 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, Alekre je napisao: A gde mogu da kupim tanak lim brušenog aluminijuma, inoksa, šta god? Hoću da pravim kao pločicu za prag auta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano Jun 18, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @vex Nema potrebe da citiras prvi post iznad svog, podrazumeva se da njemu odgovaras... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3851 Napisano Jun 18, 2023 Drug član, 462 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda samo u ovoj temi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21651 Napisano Jun 19, 2023 Integrisan, 9443 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uzmem da operem "koske" i oko amortizera, petrolej i cetkica pa polako! Kada sam tu cek da lanac prvo sredim, 250km je presao, zaliven nekom belom mascu (vrv ona u kojoj lanac fabricki umazan). U kompletu sa lancanicima zamenjen je par sati pre nego sto hondu uzeh (citaj, novo! ) . Sve to lepo, RK zlatni, volim njega, okrecem tocak i naletim na kruti link! Zategnutost sam nastelovao isti dan kada je uzeh, bio je kao sajla nategnut ali ovo nisam primetio! Lose krimpana spojka, pretegnuto... Nadjem medju mojim lomom dve 520 spojke ali nisu zlatne, moram iz Motolenda da porucim I tako, zakazao produzenje rege za cetvrtak, trosak je sveukupni (preveo sam je na sebe, znaci bez toga) 26600dinara, prem. stepen 4. (Plocica za nalepnicu montirana na blatobran ). Evo i ova info, mozda nekome zatreba, porez za integru sam platio 3480dinara (2013 god) a za CBF1000 (2006god) 6200 dinara. Izrada nove saobracajne je 1600din, tablicu nisam menjao posto je Kg i bila. Prerada sedista kod Ivice (Stiv design Nis, samo estetika, nista prepravka ) je sada 14000din (cekam termin). 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4246 Napisano Jun 19, 2023 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa da, vidi se kako su O-ringovi iskočili napolje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21651 Napisano Jun 19, 2023 Integrisan, 9443 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan X-ring deformisani, imam sa O-ringovima ali nije ista boja... Mogu da razbusim pa ovaj link sto se vidi da koristim ponovo, estetike radi Mada, sacekacu original, pametnije je tako. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21651 Napisano Jun 21, 2023 Integrisan, 9443 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Integra na zadnjem tocku! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pei 9 Napisano Jun 21, 2023 U prolazu, 34 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kymco xciting 250 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se dali neko moze da mi kaze, imam kymco xciting 250 cm 2006 god. Od pre neki dan imam problem sa karburatorom, prvo mi crkla membrana kupim novu orginal u Bg.stavim probam ide posle 5 km izgubi snagu vuce ali nije to to jedva dode do 80 km.muci se ne prima pun gas majstor ustanovi da se ne podize membrana probamo sa drugom isto nepodize, zaboravio sam da smo danas i oprali ultrazvucno karburator i nece,stavimo karburator od burgmana prima lepo gas al se ne hvataju drzaci sajle, zna li neko u cemu je problem hvala ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4715 Napisano Jun 21, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 5999 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @Pei Pa zasto u ovu temu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21651 Napisano Jun 22, 2023 Integrisan, 9443 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kocioni indeksi intergre, @bdada Dado, kako ti se ovo cini? Moj je subjektivni osecaj dobar (obzirom da ima po jedan disk napred/nazad a ona teska), diskovi su novi TRW oko 1000km presli, plocice nissin sinter. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14127 Napisano Jun 22, 2023 moto merkat °°, 4890 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je EXTRA!!! 62% radna skoro nisam video, ovalnost (nebitna) daleko ispod suludo zadate, pritisak na kocnicu mali 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21651 Napisano Jun 22, 2023 Integrisan, 9443 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Dado Bas sam bio skeptik zbog jednog diska, masa 335kg integra a masa CBF1000 341kg (Dva velika diska, jake celjusti, pumpa veceg preseka...) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Jun 22, 2023 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cek, 335kg Integra? Sa tobom ili bez tebe?A i taj jedan disk naprijed mi je bas dealbreaker. Radi toga nisam htio Intrudera C1500T kupitiGesendet von iPhone mit Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1867 Napisano Jun 22, 2023 Zainteresovan, 588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Pre deluje da je stamparska greska. Integra bi trebalo da je bar 100 kg laksa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Jun 22, 2023 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Integra je msm 235kgSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21651 Napisano Jun 22, 2023 Integrisan, 9443 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan To mere valjci na kojima se koc. sila testira, na motoru je radnik tehnickog pregleda. Evo od cbf1000, raspored tezine po osovinama i ukupna . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...