Zarkela 1561 Napisano Jun 16, 2023 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Gde poručujete nastavak blatobrana? Ja bih za bandita uzeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Jun 16, 2023 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan https://www.aliexpress.com/item/1005005095893228.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.17.79f01802brxmUX Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Jun 16, 2023 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan A ko nece da ceka prodaje lik u Kg sve sa alija ali x5 cene... KupujemProdajem | Praktično sve... NOVI.KUPUJEMPRODAJEM.COM Oni "pyramid" vredjaju cenom, kupio par puta i osecao se kao magarac! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Jun 16, 2023 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da ne postavljam vise, evo na 2 komada kako stoje... Prvo zalepim "reinz" silikonom pa po M3 srfic. Ucinak vrh P.S. Znam da slike ne pripadaju temi ali vidi se nacin montaze, na linku su montirani sa spoljne strane (a to je bas ruzno) 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1561 Napisano Jun 16, 2023 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan hvala lepo, poručujem. Još samo jedno pitanje @N.F.S., kako izmeriš širinu blatobrana. Znam da je glupo pitanje al kinezi su to, da se ne zeznem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Jun 16, 2023 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pa bas su lepo dimenzije naznacili, imas i u luku i ravno... Ako ti nesto znaci uvek sam narucivao ovaj sto je 20cm lucno a 14.5cm ravno. Stoji kao da je tu bio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Jun 16, 2023 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam, evo na prvoj suzani kada sam ugradjivao, kao budali samar! Izvinjavam se @alexanto, znam da ti uredjujes ovaj deo foruma i koliko volis pedantnost, necu dalje. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4690 Napisano Jun 16, 2023 BJB Maxi Scooter Club, 5995 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Sve je ok, vezano je za temu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1561 Napisano Jun 16, 2023 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na brzim odgovorima. Porucujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Jun 16, 2023 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Kad stavljas nosac pod vizir, obavezno stavi podloske izmedju nosaca i gumenih tiplova jer hoce nosac od vibracija da pocepa gumu tj. tipl. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Jun 16, 2023 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da,da.. Nylon podloske koristim uvek na takvim mestima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Jun 16, 2023 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam stavio metalne tik uz sraf pre nosaca jer je rupa na nosacu veca i kad stezes sraf krene da izvlaci tipl. Silikonske do vizira, naravno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Jun 16, 2023 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Cek da i ja kazem "caku" Kada materijal nije debeo (nosac navigacije) pod gumene tiple se namota par krugova konca za sivenje, krajevi provuku kroz rupe srafova na nosacu pa se isti prisloni ovlaz na gumeni nosac, konac se vrti i kroz rupe izadje gumena pecurka, dalja montaza vizira ista kao i bez nosaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wragg 1067 Napisano Jun 16, 2023 Zainteresovan, 526 postova Lokacija: Stuttgart Motocikl: M1800R, Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan On 15. 6. 2023. at 16:16, N.F.S. je napisao: Kako vam se ovo svidja? Za sada mi je favorit https://factory.racing/products/tappezzeria-italia-honda-integra-750-comfort-seat-cover-nagua-3?pr_prod_strat=collection_fallback&pr_rec_id=d87111111&pr_rec_pid=7774303486166&pr_ref_pid=7774297948374&pr_seq=uniform Oprosti na mojoj neupucenosti, ali da li je ovo kod tebe 700 ili 750? Jer, na stranici pise Honda Integra 750. Not suitable for Honda Integra 700 a iz nekog razloga mi ova tvoja izgleda kao 700 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Jun 16, 2023 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ne brigaj drug, ja uopste ne porucujem, nadjem kakvo mi se svidja pa slike prosledim svom tapetaru... Evo za hondu npr, poslao sam sliku on odradio repliku (uz instrukcije, gde koliko hocu mekano) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Jun 16, 2023 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nego @vex jesi li tu? Opet te u pomoc zovem! Kakva je situacija da mi ovaj put prodas ne poklonis dva parceta rebrastog alu lima (1mm je dovoljna debljina) da podnice napravim, vucaram krpicu sa sobom i cim sidjem brisem ove gumene, ko ih osmisli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3822 Napisano Jun 16, 2023 Drug član, 460 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan pre 42 minuta, N.F.S. je napisao: Nego @vex jesi li tu? Opet te u pomoc zovem! Kakva je situacija da mi ovaj put prodas ne poklonis dva parceta rebrastog alu lima (1mm je dovoljna debljina) da podnice napravim, vucaram krpicu sa sobom i cim sidjem brisem ove gumene, ko ih osmisli Daj ne zaj...j. Od odmora ove godine nista a vreme je za vaterpolo , jok za moped. Daj mere odradicemo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Jun 16, 2023 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sutra javljam, samo da premerim! Stavi otkup molim te, inace ce mi biti neprijatno. Jedan poklon je dovoljan, pamtim i uzvraticu.Sada je i prodaja usluga posto niko tako sitno (male dimenzije) nece da proda.Hvala puno!Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Jun 17, 2023 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Komada dva, 13x50cm, izmerio cim sam oci otvorio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Jun 17, 2023 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vex se javio i cak ponudio izbor ploca! Evo par slika kako ce biti fiksirano za podnicu, crvene strelice su mesta srafljenja, ova zadnja u vrhu je ulaz za "zubic" koji cu napraviti na metalnoj podnici. Plavom bojom je silikon koji ce spreciti da se podnica pomerai pod sebe uvlaci pesak/prljavstinu, nanosim ga na metalni deo odozdole a na plastiku prskam silikon, tako da se za nju ne uhvati. Kada podnicu skinem plastika skutera ostaje cista i imam pristup srafovima (koji su napunjeni konzervacionom mascu ). Srafljenje preko caura sa navojem, na slici i alat koji za tu namenu napravih, caura se u rupu umetne, zavijanjem se zguzva i uhvati plastiku u sendvic. Sve na skuteru ostaje fabricko i po eventualnom skidanju, gumene podnice se mogu bez tragova vratiti. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Jun 17, 2023 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovako je to na silveru izgledalo, table donirao Vex! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jun 17, 2023 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, N.F.S. said: Ovako je to na silveru izgledalo Izgleda odlično ako stalno dobro pamtiš da noga može da ti se oklizne u svakom trenutku, po mokrom ne mogu ni da zamislim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Jun 17, 2023 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nisam imao problema te vrste, tj. nisam klizao.Noge na skuteru i onako nicemu ne sluze Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21634 Napisano Jun 17, 2023 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Provozao se stotinak km, hmmm Ovaj "D" mod je ocigledno zamisljen kao "eco"... Saltuje bas rano i cesto kada ne treba! Uz brdo ja vracam u nizu on odmah zamnom u visu Ali zato "S" je zadovoljstvo! Dodam po nekad "na gore" i to je to... 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Jun 17, 2023 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Skroz drugi motor sa ovim koferom... 5x je lepsi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...