Miljko.83 1 Napisano Novembar 17 U prolazu, 40 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Kawasaki er 5 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 17264 Napisano Sreda u 22:03 Integrisan, 9659 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Da nastavim dalje. Posto sam napisao na prethodnoj strani sta primetih prilikom probe....nastavak ce ici u tom pravcu sredjivanja. pomenuo sam lose kocenje.... prednja koja je presla 5.000km (sumnja da je kineska) zadnja da ne duzim mnogo... reseno je zamenom plocica i kocione tecnosti ima taloga nipla samo za prednju nipla za prednju i zadnju kocnicu na prednjim klestima zatim ventili cil1 otisaoje u + dok je cil2 otisao u - sa tolernacijom zazora svecke dobre ventili prestelovani antifriz zamenjen Oslanjanje/upravljivost treba videti jer i tu primetih da nije dobro, borba na malim brzinama, na pomisao klekne prednjica. Kakvo ce ponasanje na putu biti zavisi od celog upravljaca. Tacnije od stanja ..... guma, lezajeva u tockovima, kriva/prava felna, stanje amortizera, kriva/prava vila, los/dobar lezaj vrata viljuske. ovde imamo situaciju da je oko lezaja vrata viljuske neko nesto cackao, cukao.... nakucana je pista tacno po sredini odavde vam krece oslanjanje i stanje... od osovine, bolcne i td mast za zastitu... ostalo je sve jasno lezajevi su dobri pun krug sve jasno sledeca stanica na teleskopima hrdja nije dosla sama od sebe vec od Da ja sad tu ne bi ..... nek slike same govore u nastavku...... sad ima smisla i svrhu jos lanco podmazati i moze proba zadnji levi zmiguljac ne da radi mislih da je do lose mase... nije crkla sijalicka.... to s ebas bas al bas retko desava nisam imao nandzarastu, za prvu pomoc i obicna ce posluziti menjac kad se zagreje resetovati plastiku tacnije zabice leve strane zavariti spakovati jos jedna proba i to bi bilo to za sada Nastavice se..... Zasto kazem da ce se "nastaviti", zato sto ce Integra sutra bit doslepana Nije havarija fala Bogu, ugasila se u voznji i nema vise paljenja. Cim mi se ukaze prilika bacam se na problematiku, videcete (i nauciti) nesto novo..... do tad drzim vas u neizvesnosti 5 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...