SQTR 634 Napisano Octobar 28, 2021 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan 4100 al nije primerak za mene. Cekacu nesto mlade i sa manje km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iks 3 Napisano Octobar 28, 2021 (promenjeno) U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X max 300 NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Hvala da znam da ne gubim vreme. Promenio Octobar 28, 2021 član Iks Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Octobar 31, 2021 (promenjeno) Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Šerujte ako vidite neku dobru priliku za realnu cenu. Za sad nema u oglasima nista dobro i povoljno. Promenio Octobar 31, 2021 član SQTR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Novembar 4, 2021 (promenjeno) Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Kolege želim da se zahvalim svima na savetima i pomoći tokom moje potrage koja je okončana danas u Čačku. Integra je dobila novi dom...bukvalno. @Boban032 je izuzetno očuvao i održavao. Trudiću se da je što duže zadržim u takvom stanju. Istorijat joj se provlači kroz ovu temu od 2018. Baš sam zadovoljan, sve je po mom kroju i broju. Do sezone će Smederevac da joj pravi društvo. Možda padne i uporedni test. Promenio Novembar 4, 2021 član SQTR 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 809 Napisano Novembar 4, 2021 Zainteresovan, 388 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Skut-motor za pozeleti Izgleda tip top Puno sigurnih km ti zelim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrleUE 55 Napisano Novembar 4, 2021 U prolazu, 73 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Burgman 400, 2004; Honda Integra NC750D, 2019; Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srećom i da te dugo služi. Polako se širi krug Integri, ali teško da ćemo stići ove sa NC750x. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Novembar 4, 2021 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Samo nek je Honda ! Srećna kupovina ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Novembar 4, 2021 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala!!! Samo nek je Honda! U istom trenutku dok ovo kucam stize tvoja poruka sa istim tekstom. Neverovatno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15648 Napisano Novembar 14, 2021 Integrisan, 9279 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jedna iz Sumadije, bele boje... kako joj samo dobro stoji, zilion kristala ima vrlo malo km ima, tu oko 6-7K plastike leve strane imaju oštećenja nešto se menja, nešto ostaje, nešto treba ispraviti To je sekundarni problem, primarni problem je u desnom amortizeru, propisao je fino. Sledi demontaža u koracima sta i kako treba proveriti, odraditi. prva stanica je kocnica Ovde se nema šta cackati jer kao što rekoh bajk je malo prešao, praktično je nov. Da je drugačije, sledi provera pločica, hod klipova, rad klizača, viz. provera creva. Spram stanja delati sta treba jer se xx puta desi da nešto nije kako treba. recimo moze biti.... druga stanica je osovina točka i bolcne očistiti namackati, mora biti masTno sve jer kad je masTno nemo'z biti hrđavo treća stanica je kod ležajeva, semeringa kanal se ocisti, lezaj prebrise potom se kanal napuni, ležaj zaštiti isti postupak sa druge strane, ovako je smanjena šansa da uđe voda što mu dođe duži radni vek ležaja + čuva se kućište odmastiti disk, posebno ako je propisao amortizer sa te strane gurnuti prs u uvo, ovaj osovinu i bolcne u rupe pa nek ćuti ovo je taj kritičan oštećenje je na samom izlazu radnog dela bas tamo gde dolazi do najvećeg pritiska kad se gekne u rupu ima oštećenje i na levoj strani ali ono nije opasno nalazi se tik iznad kačenja donjeg trougla viljuske E ovde se sad dolazi do nekog saznanja. Ova oštećenja nisu mogla nastati sama od sebe jer su te zone zaštićene bočnim plastikama. Sto znaci da su oštećenja nastala dok plastika nije bilo a radilo se nesto na bajku ili može biti da su amorti demontirani pa da je oštećenje nastalo dok se radilo na njima. Sadasnjem vlasniku nije izgleda bas sve ispricano, no to sad ni nema neke veze jer stetu treba popraviti. uhvatio sam se za problematican, spazih da semering nije do kraja nabijen spazih dve razlicite bolje ulja kod zdravog je bilo tamnije dok je kod bolesnog bilo crvenkasto, svezeg izgleda znači da je neko radio pre pranja skinuo sam stitnik pr. lancanika pocetak sranja ribanjac kulturica malko popraviti Prvobitno je bio plan naci drugi polovan teleskop tj amorte. Posto niko nece da rasparuje amortizere, osudjen si u najmanju ruku da kupis oba i to ako te posreći da ti neko hoće prodati samo amortizere....nisam uspeo naći tu opciju. Ima, moze, idu u kompletu sa viljuskom.... cena prava sitnica, 350-380eur. Druga opcija je kupovina preko jednog madjara, nov teleskop 150-170eur, ceka se 7-10 dana. Treca opcija je naručivanje u Delti, cena 26.000din. ceka se 10-15 dana. Okrenem Dragana (mnogi ga znaju, ispravlja felne, ramove, viljuske i td) sa Liona i tu se mi ispricamo dobrih 10min ako ne i jace. Dobi par smernica kako se sanirati može ali na kraju se uvek zavrsi sa "najbolje je staviti novo". Mora se dobro odmastiti, urezati malo (pripremiti teren), naneti tečni metal, odmah skinuti višak, ostaviti da se suši pa polirati do besvesti to sad ovako izgleda Toliko sam se zaneo da sam skroz izgubio pojam o vremenu, ni na telefon se nisam javljao maltene. Nakon sto sam završio, napravio pauzu, uzeh da proverim kako izgleda..... Trazio sam oštećenje, čak pomislih da ga tražim na pogrešnom teleskopu, zamenio mesta. Neće da bude, kad se zagledas može se primetiti mala fleka i ništa više, pod prstima je odlicno spakovao, nadamo se najboljem i mislim da ce tako biti inace ide 521ml ulja po strani demontirao plastike iznutra su spojene srafovima ocisceno crevce drenaze ovaj trouglic drzi podnu plastiku njega je lako korigovati posle gde treba poterano je gvožđe gde se kace podne plastike penkalo rešava stvar Nastavice se...... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Novembar 15, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan On 4.11.2021. at 18:55, SQTR je napisao: Kolege želim da se zahvalim svima na savetima i pomoći tokom moje potrage koja je okončana danas u Čačku. Integra je dobila novi dom...bukvalno. @Boban032 je izuzetno očuvao i održavao. Trudiću se da je što duže zadržim u takvom stanju. Istorijat joj se provlači kroz ovu temu od 2018. Baš sam zadovoljan, sve je po mom kroju i broju. Do sezone će Smederevac da joj pravi društvo. Možda padne i uporedni test. Daj jos fotki... Super izgleda u ovoj boji sa koferima.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Novembar 15, 2021 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Evo spremna da se preseli u BG. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15648 Napisano Novembar 15, 2021 Integrisan, 9279 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Idemo dalje, sledi pakovanje amortizera, pre toga macnuti lezista ovlas stegnuti donje srafove trougla, ubaciti blatobran lakse je sad neg posle kad dodje toca, srafove takodje samo uhvatiti na gornjem srafu fali gumica koja dodje do same glave gvozdje je dobra stvar, tera amorte da rade podjednako u svim uslovima moze tocak (74Nm), mogu klesta (30Nm), nadrukaj kocnicu zavrti, mora lako ici ili ti ne sme glaviti izjednaci amorte, gornji strafi 22Nm, donji 39Nm, blatobran stegni rukom toliko od mene, za dalje sta im Bog da, moze se preci na plastike ne znam koliko se mogu videti kristali 3 srafa i ide vani uvuci u zljeb vrni srafove i prebaci 2 zabice sa navojem probaj dal je ok... da ne bude posle ponovnog rasturanja Ovde sam dosao do jedne situacije tj saznanja. Dva M6 srafa sto se vide, ispod njih ide podloska. Jedan je imao, drugi nije. Podloska umesto da je pod sraf, nju sam nasao ispod bolcne (sraf prolazi kroz bolcnu) kad sam rasclanio plastike. Sama tu nije mogla pasti, def. je veslano oko plastika, amortizera. dolazi polako forma Sta nisam rekao, gumene otvore gde upada klin podmazati, plasticne zabice koje zabravljuju takodje da bi se lakse skinulo kad treba. Dalje, ima dosta imbus srafova plitke glave.... njih nikako ama bas nikako koskirati pri stezanju jer kad zapekne vrlo tesko se odvija a mozda i nikako! mac na sve pre nego.... se tapne na svoje mesto posto je ceo u klipsima krstak osiguraca, red je zameniti da bude jednobrazno napumpane gume, spremna za probu delovi spakovani.... toliko od mene, ajd uzdravlje 10 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrleUE 55 Napisano Novembar 16, 2021 U prolazu, 73 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Burgman 400, 2004; Honda Integra NC750D, 2019; Prijavi odgovor kao problematičan Još jednom se pokazalo kao i u mnogim slučajevima do sada da i kad je motor relativno nov ništa ne garantuje da nema skrivenih mana i sl. od prethodnog vlasnika. Desni amortizer je rađen definitivno, što je @Satelis i ustanovio, prvi vlasnik se kune da je radio samo prvi redovan servis u Hondi i ništa više. Još samo preko zime da legnu nove nalepnice i spreman za sezonu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Novembar 16, 2021 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, SQTR je napisao: Evo spremna da se preseli u BG. Kao lutka.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Novembar 16, 2021 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Stigla kući. Jedna slika sa staze, hehe. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4164 Napisano Novembar 16, 2021 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan A gde su koferi? Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Novembar 16, 2021 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Jeste lepsi sa koferima ali moram da ga uglavim u garazu sa kolima. Jedino sto mi fali je rail za suvozaca da se drzi, ima ali je kratak i previse nazad. Mora da se drzi za kofere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Novembar 17, 2021 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Stigla kući. Jedna slika sa staze, hehe.Gde si nasao Srkija ? Lepo izgleda Integrica Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Novembar 17, 2021 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Srki isao peske iz Valensije pa naleteo. Hvala za komplimente 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Novembar 18, 2021 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko kakva je situacija sa Alijem? Koliko se ceka kad se poruci nesto? Uzeo bih onaj dodatak vizira, drzac tablice i jos ponesto ali sam cuo da je od korone na ovamo drugacije sve nego ranije..Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 928 Napisano Novembar 18, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Ako nadjes sa free shippingom, isto je kao i ranije.. najveća promena je sad za veći deo stvari moguća samo dostava DHLom, Fedexom i ostalima. Par radnji u kojima sam redovno uzimao stvari - mrka kapa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Novembar 18, 2021 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ajde kolege dajte slike od svojih Integri, da malo ozivimo temu ionako nas nema mnogo Ja danas malo sredjivao svoju pa nisam odoleo da je ne slikam ovako cistu i lepu Sent from my iPhone using Tapatalk 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrleUE 55 Napisano Novembar 18, 2021 U prolazu, 73 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Burgman 400, 2004; Honda Integra NC750D, 2019; Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, tanex said: Jel zna neko kakva je situacija sa Alijem? Koliko se ceka kad se poruci nesto? Uzeo bih onaj dodatak vizira, drzac tablice i jos ponesto ali sam cuo da je od korone na ovamo drugacije sve nego ranije.. Sent from my iPhone using Tapatalk Ja sam poručio preko 20 stvarčica u 2 navrata, jednu turu krajem avgusta, drugu polovinom oktobra. Iz prve ture mi je stiglo sve, iz druge još ništa nije. Stiže sve u roku od 45-60 dana. Jedino mi je proširenje ćopave stiglo za 15 dana ali je bila u pitanju pošiljka iz Litvanije. Smara što moraš da juriš gde je free shipping ili košta nešto sitno pa se gubi dosta vremena. Za EU je nekad shipping džabe pa ako imaš kod koga da pošalješ možeš super proći. Kad smo kod toga evo jedne sitnice od 4 EUR koju sam uzeo, a mnogo znači u noćnoj vožnji zbog uočljivosti. Meni su i jakna i pantalone crne pa je ovo za noć extra stvar. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrleUE 55 Napisano Novembar 18, 2021 U prolazu, 73 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Burgman 400, 2004; Honda Integra NC750D, 2019; Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, tanex said: Ajde kolege dajte slike od svojih Integri, da malo ozivimo temu ionako nas nema mnogo Ja danas malo sredjivao svoju pa nisam odoleo da je ne slikam ovako cistu i lepu Sent from my iPhone using Tapatalk Bice za neki dan kad se opere i od mene slika, ista je boja. A na proleće premijera sa novim nalepnicama. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Novembar 18, 2021 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan 3 hours ago, tanex said: Ajde kolege dajte slike od svojih Integri, da malo ozivimo temu ionako nas nema mnogo Ja danas malo sredjivao svoju pa nisam odoleo da je ne slikam ovako cistu i lepu Sent from my iPhone using Tapatalk Bas je lepa, daj jos koju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...