SALE_CA 440 Napisano Februar 4, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav. Jel ima mozda neko plastiku sa slike da proda bez bravice, ili da zna gde mogu kupiti ovde kod nas taj deo. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Februar 4, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Koleza, aj samo kući da dođem i nađem gde je, mislim da imam zaturenu. . . Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Februar 4, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan U bilo bi odlicno, ako nadjes javi mi se na PP ili ovde. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Februar 4, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Našao. Nije u nekom stanju, izgrebana od strane prethodnog vlasnika, ja je skinuo sa kufera kojeg dobih uz motor. Stavio novo, a ovo stoji, skuplja prašinu. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Februar 4, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega imas PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SALE_CA 440 Napisano Februar 5, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 380 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Veliko Hvala kolegi koji mi je poklonio plastiku koju je nasao. Kolega imas pivo prvom prilikom kad dodjem u Beograd. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Februar 5, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Veliko Hvala kolegi koji mi je poklonio plastiku koju je nasao. Kolega imas pivo prvom prilikom kad dodjem u Beograd. Samo javi da je stigla, za ostalo ne brini, drago mi je da sam bio od pomoći. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...