severian 16898 Napisano Januar 13, 2020 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3050 Napisano Januar 13, 2020 8-bit, 1876 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, severian je napisao: Lazy enduro - natovariš motore u pikap i vozaš po peščari 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vozac 121 Napisano Januar 13, 2020 Svrati ponekad, 185 postova Prijavi odgovor kao problematičan 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Januar 20, 2020 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan Što mi poznata ova zelena kawa Hoću i ja u peščaru 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Januar 21, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa idi sa morinijem u peščaru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Januar 21, 2020 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, sasa ns 1 said: pa idi sa morinijem u peščaru imam ja zuto plavi motokultivator za te potrebe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano Februar 3, 2020 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put u peščari za vikend, 2 dana uživanja. Nažalost, obojica zaboravili kamere pa uhvatili telefonom par sličica i poneki snimak. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano Februar 3, 2020 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan Snimke ne znam kako da ubacim pa ako neko može da mi pomogne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano Februar 3, 2020 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16898 Napisano Februar 3, 2020 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da smo vas u jednom trenutku i čuli! Inače, zaista predivan dan u sred zime u Peščari. Vozilo se u dresovima!! Bilo je nekoliko ekipa u isto vreme tamo. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16898 Napisano Februar 3, 2020 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Nikola2607 je napisao: Snimke ne znam kako da ubacim pa ako neko može da mi pomogne. Okačiš na Youtube, pa ovde preneseš link u post. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola2607 774 Napisano Februar 3, 2020 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1260S GT / KTM SXF 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, severian je napisao: Okačiš na Youtube, pa ovde preneseš link u post. Hvala. Culi smo i mi zvuk motora u nekom trenutku. Iskreno ocekivao sam da sretnemo nekog ali na kraju u 2 dana nikog nismo sreli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16898 Napisano Februar 3, 2020 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sledeći put pustite poruku ovde, zimi tamo samo što ne kampujemo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Januar 24, 2021 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Bili smo juce u Pescari okolina Cardaka i na svim kolskim putevima ima postavljeno rampe. Cica u cardaku nam je reko da su zabranili voznju zato sto su divljali sa kvadaovima pa pokusao i nas da odvrati. Ne bih bas voleo da nam zabrane voznju po Pescari zna li neko nesto vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Januar 24, 2021 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5007 Napisano Januar 24, 2021 Drug član, 773 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Uh kakvo uzivanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex011 156 Napisano Januar 24, 2021 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan Uzivao sam citajuci temu i gledajuci snimke... Skroz druga dimenzija uzitka... svaka cast ekipo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gliga 4379 Napisano Januar 24, 2021 Advanced Member, 1960 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KLE 500/Aprilia Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, vava je napisao: Bili smo juce u Pescari okolina Cardaka i na svim kolskim putevima ima postavljeno rampe. Cica u cardaku nam je reko da su zabranili voznju zato sto su divljali sa kvadaovima pa pokusao i nas da odvrati. Ne bih bas voleo da nam zabrane voznju po Pescari zna li neko nesto vise. Strogo govoreći vožnja odavno i jeste zabranjena. Samo je pitanje kada i koliko sprovode... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16898 Napisano Januar 25, 2021 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tačno, značajno je povećan broj zagrađenih trasa i, po meni, to treba poštovati. Ipak, još ima mesta gde može da se vozi, a na sreću to su i najzanimljivija mesta. Nekoliko fotki od juče: 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bassman 9 Napisano April 23, 2021 U prolazu, 29 postova Lokacija: Idimidodjimi Motocikl: DR650, KTM SMT Prijavi odgovor kao problematičan Jel ide neko u pescaru sad za vikend? Meni se ide, bicu tamo u blizini, ali ne bih bas sam u pesak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2434 Napisano April 23, 2021 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ide u nedelju. Pošalji poruku članu @severian ili @Vozac oni koordiniraju vožnju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Novembar 28, 2021 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Dalje neces moci! 8 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3096 Napisano Januar 1, 2022 Drug član, 2298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Najzad da upadnem u ovu temu Kroz Deliblatsku sam prošao daaavno i skoro pa je se ne sećam. Dakle pitanje za @severian i naravno ostale iskusnije...da li postoje neke lakše offroad rute za ove malo teže Adv motorine i nas zarđale? Pre neki dan mi je stigao TRK X upravo sam počeo sa razradom agregata a već bauljam po mapi Deliblatske Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16898 Napisano Januar 1, 2022 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo se drži obodnih puteva, jakih trasa, idealno za velike enduro motore, naročito zimi, tj. dok je pesak mokar. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3050 Napisano Januar 2, 2022 8-bit, 1876 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Gledaj da ne ideš sam. TRK je težak oko 230 kg i ako se zaglavi teško ćeš ga sam iščupati. I sa manjim motorima se tamo obično ide u društvu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...