Jump to content

Moto Zajednica

Vozac

Članovi
 • Broj tema i poruka

  163
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

78 Good

O članu Vozac

 • Rank
  Svrati ponekad

Profile Information

 • Pol
  Bez odgovora

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

 1. Vozac

  Kaciga Nolan

  Nolan N64 bela, potpuno nova, nevožena, u kutiji. 1,4 kg, bezbojni i tamni vizir
 2. Vozac

  Kaciga Nolan

  Ja skoro zaboravih da prodajem ovu kacigu. U kutiji, nikada upotrebljavana, dva vizira...
 3. Vozac

  Novo parče Peščare

  Više puta sam bio u Deliblatskoj peščari, ali ne smatram sebe dobrim poznavaocem jer su me uglavnom drugi vodili pa nisam baš pažljivo gledao mape ni pre ni posle vožnji. Prošle nedelje, dok smo se dogovarali, pogledam gde će (opet) da me vode i uočim pored zagaljičkih brda neki zeleni predeo. Zapitam se sta je to, znam da nisam nikada bio, a kada sam pogledao trekove boljih i češćih poznavalaca Peščare, ispadne da ni jedan od njih (trekova, ne poznavalaca) ne ide preko tog predela. Zasvrbelo me da vidim sta je tamo pa ubacismo u plan da posle uobičajenog obilaska zagaljičkih brda produžimo i u to zeleno. Pošto smo se kroz Peščaru probijali duže nego što smo planirali, za novo parče nije ostalo mnogo vremena pa smo ga prošli samo delimično. Po onome što sam video na mapi i uživo, sve je šumovito, a reljef je otprilike kao zagaljička brda. Na jednom delu koji smo prošli je vrlo gusta šuma (pomalo deluje kao tropska džungla (neupućenima) ) . Više detalja i slika kada (uskoro) odemo ponovo. Kao što sam pomenuo, nisam baš veliki poznavalac Peščare, pa se izvinjavam ako je ovaj predeo nekome već poznat, možda je i ovde pisano o njemu, ali ja ne videh pa sam zato dao ovakav naslov. Da li je neko išao tamo, ima neka iskustva, savete i sl?
 4. Vozac

  Carska bara - zelena oaza

  Bas lepo. Bravo.
 5. VAŽNO UPOZORENJE !!!   Na putu pored kanala kod Ikeje (paralelno sa autoputem) ima jedna bara na kojoj se obavezno pada jer je asfalt pokriven mahovinom. Obavezno obići po kamenju pored. Bara je nedaleko od isključenja Tranšped. (ovo uglavnom moze da bude vazno za endurase jer taj put vodi do makadama ka auto pijaci)

 6. Vozac

  Oko Beograda van asfalta

  VAŽNO UPOZORENJE !!! Na putu pored kanala kod Ikeje (paralelno sa autoputem) ima jedna bara na kojoj se obavezno pada jer je asfalt pokriven mahovinom. Obavezno obići po kamenju pored. Bara je nedaleko od isključenja Tranšped.
 7. Vozac

  Oko Beograda van asfalta

  Pretpostavljam da mnogi znaju za nekadašnji zemljani (blatnjavi) put ka Parcanima koji je sada asfaltni, pa ne spada u ovu temu. Zbog toga sam potražio zamenu za njega i isprobao je. To je put koji u početku ide paralelno sa novim asfaltnim, oko kilometar istočno od njega, a kreće Južno od Ripnja i Brđana, u visini Trešnje (nedaleko od trouglaste raskrsnice na bivšem blatnjavom putu). Do Parcana se dolazi po zemljanim putevima, a posle smo produžili ka Kosmaju, malo i po asfaltu, ali većinom bez njega. Utisci i slike stižu uskoro, od Maje.
 8. Vozac

  Oko Beograda van asfalta

  Evo malo slika od letos
 9. Vozac

  Kaciga Nolan

  109 eur
 10. Vozac

  Oko Beograda van asfalta

  Skoro sam bio na Fruskoj Gori a ranije Zemun-Beška na više načina, tako da mi se cini da necu ovih nedelja.
 11. Vozac

  Deliblatska Peščara

 12. Vozac

  Oko Beograda van asfalta

  Evo malo okoline Avale. Uz malo padajuceg snega i kise.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja