Sveta 5. 1984 Napisano Jul 3, 2021 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Xx Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока Radovi su jos u toku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Jul 11, 2021 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Xx Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока Radovi su jos u tokuZavrsenoПослато са SM-A307FN помоћу Тапатока 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forest gamp 46 Napisano Jul 22, 2021 U prolazu, 48 postova Lokacija: Banat Motocikl: Honda Pan European 1100 Prijavi odgovor kao problematičan On 26.6.2021. at 13:58, eduardo je napisao: Pomislio sam i ja Sveto na njih, imao sam na Africi taj problem, od jih bude luft ali ne daju metalan zvuk. Pitao Saleta iz Bele Crkve, kaže da je na dve Europe menjao krstak, tako da će on to da mi sredi. Hvala na odgovorima. Pozdravljam. Poslato sas Hondu. Kolega,da li si završio ovu pro blematiku,gde si našao krstak?,i koliko ta priča u finansijama izgleda?ja imam 1100 čini mi se da je isto ovo u pitanju i kod mene.pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Jul 22, 2021 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Tesko da je krstak kod 1100. Moze biti samo ona guma koja ublazava udare a nalazi se u zadnjem tocku. Ziva iz Panceva je menjao skoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forest gamp 46 Napisano Jul 22, 2021 U prolazu, 48 postova Lokacija: Banat Motocikl: Honda Pan European 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala kolega na odgovoru.to je lakša varijanta ako je do toga.pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Jul 22, 2021 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Na 1300 hoce mnogo toga da zeza, dosta je nezniji, vise elektronike, al ram…. na 1100 je cista sirovina jedini problem 1100 je abs/cts ko ima. druge stvari se ne kvare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Jul 22, 2021 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Nasao sam negde podatak da je covek sa 1100 posle predjenih 170000km prodao motor coveku i ovaj mu se zalio nakon dve godine da trosi ulje i da jako slabo vuce. Ispostavilo se da je ovaj za dve godine presao nesto preko 50.000 km a da nije uradio niti jedan servis. Ulje cemerno, filter vazduha cementirao….. negde na nekom stranom forumu sam nasao tu pricu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Novembar 11, 2021 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Bože,jel ova korona pojela Paneuropaše il je neki i pretekao!? Niko da se javi da je živ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 815 Napisano Novembar 12, 2021 MK Obrenovac, 552 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ja upravo zavrsavam sa covidom i izolacijom ! Ako ne bude lepog vremena i vožnje da barem udjem u garažu i malo cackam i servisiram Europu, uzeleo sam je se ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Novembar 12, 2021 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, NIKOLA 1 je napisao: Ja upravo zavrsavam sa covidom i izolacijom ! Ako ne bude lepog vremena i vožnje da barem udjem u garažu i malo cackam i servisiram Europu, uzeleo sam je se ! Jel si vakcinisan bio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 815 Napisano Novembar 12, 2021 MK Obrenovac, 552 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Primio prvu vakcinu 6 dana pre nego što sam dobio coronu. Inače radio na poslu kao crnac svaki dan po ceo dan, bio izmoren, pao imunitet i strefilo me. E sad da li od nje ili sam ovako negde pokupio ko će ga znati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sveta 5. 1984 Napisano Novembar 12, 2021 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Prelezao sam krajem prosle godineali nije bilo dramaticno temp. nedelju dana 37 +,- 2,3 stepena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SriverFX 22 Napisano Februar 12, 2022 U prolazu, 41 postova Lokacija: Serbia Motocikl: BMW 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Pan Evropejci kako prolazite na tehnickom pregledu? Ima li problema oko registrovanja ovog modela posto planiram da ga uzmem boze zdravlja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Februar 12, 2022 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako je u fabričkom stanju, nema problema. Bez zadnjeg kofera i nekih dodatnih lampi prolazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Februar 13, 2022 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto je Bubica rekao, nema problema pri registraciji ali moras skinuti zadnji kofer( ako imas) i dodatne lampe, reflektore, stitnike vetra… Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Februar 13, 2022 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Bez problema prolazim i sa top case, ali je Hondin, namenski za Pan Europu. Prvi put su me pitali (pre tri godine) jel original, otvorio sam kofer, unutra hondina nalepnica - sertifikat, i nikad nisam imao problema 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Februar 13, 2022 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SriverFX 22 Napisano Februar 13, 2022 U prolazu, 41 postova Lokacija: Serbia Motocikl: BMW 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno hvala! Jos jedno pitanje. Kako ovaj motor podnosi visoke ljude tj oni njega? Imam 2m i 93 kile Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Februar 13, 2022 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Što se tiče težine, nosi on mnogo više ali zbog tvoje visine moraćeš da mu "dodaš" malo vizira, inače ćeš dobijati udare u kacigu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SriverFX 22 Napisano Februar 13, 2022 U prolazu, 41 postova Lokacija: Serbia Motocikl: BMW 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Da, tacno, vizir nije problem. Sto se tice nogu, kolena i slicno, da li se neko zalio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Februar 13, 2022 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ćeš moći da se spakuješ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Februar 14, 2022 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam visok 2m i imam 145kg i odlicno sam sedeo, oslicno me nosi, supruga je 1,9m i ima oko 85kg. E sad kada se zajedno vozimo sve je super dok ne naidje na rupu ili malo ostrije ulegnuce na putu, tada se cuje malo zadnji amortizer kako se sabije do kraja. Ostalo je fenomenalno. Po meni st1100 i st 1300 su jedni od retkih motora koji kada sedne visok covek ima solidno mesta za noge Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejankiss 185 Napisano Februar 14, 2022 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Goldwing 1800A/A, HONDA ST 1300A Pan European, Transalp XL 600V Prijavi odgovor kao problematičan On 2/13/2022 at 7:36 AM, Baki Vrsac said: Kao sto je Bubica rekao, nema problema pri registraciji ali moras skinuti zadnji kofer( ako imas) i dodatne lampe, reflektore, stitnike vetra… Ajd manite se vise tih kofera, nisu zavareni. Ako insistiraju da se skida gornji koji nije fabricki ili ga skini ili promeni tehnicki. Ako je 1300 sa fabričkim svim koferima, ne daj nikom da ti dira u kofere. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejankiss 185 Napisano Februar 14, 2022 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Goldwing 1800A/A, HONDA ST 1300A Pan European, Transalp XL 600V Prijavi odgovor kao problematičan Da cesljamo MOTORRAD od 1982.? Sad kad bi neko recimo, doterao neku BIMOTU na tehnički...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SriverFX 22 Napisano Februar 14, 2022 (promenjeno) U prolazu, 41 postova Lokacija: Serbia Motocikl: BMW 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Meni se mnogo svidja ovaj motor i iskreno nakon duzeg istrazivanja, mislim da je za ovaj novac, jako tesko naci bolju masinu. Pitanje moje za vas je sta mislite o tome koliko je pametno da ovo bude prvi motor za osobu 200cm/100kg kao sto sam ja, bez iskustva sa motorima brzincima, ali sa ipak 15 godina iskustva u saobracaju automobilima, po beogradskoj dzungli, autoputevima, insostranstvu, Crnoj Gori, Sumadiji i ostalo? Promenio Februar 14, 2022 član SriverFX izostavljen deo teksta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...