dragan d 737 Napisano Januar 24, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Au brate.... e jesmo se uželeli vožnje....... šta ti je strast..... pita me žena šta se smeškaš i kuckaš..."Pa planiramo vožnju......." "Pa januar je mesec.... dal ste vi normalni...? "Pa da smo normalni ne bi vozili motore" Hahahahaha..... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Januar 24, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, dragan d je napisao: Au brate.... e jesmo se uželeli vožnje....... šta ti je strast..... pita me žena šta se smeškaš i kuckaš..."Pa planiramo vožnju......." "Pa januar je mesec.... dal ste vi normalni...? "Pa da smo normalni ne bi vozili motore" Hahahahaha..... Bice vrwme dobro kad ja kazem, znas me valjda A da smo normalni.... Pa naravno da jesmo jer vozimo st 1100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Januar 24, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Januar 24, 2018 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se svidja taj st 1300 u pm Nzm kakav je za voznju vidim na nekim poligonima na tjubu voze ga kao biciklu, ali se razmisljam ako bih se oprostio od vfr da bi kupio njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Januar 24, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Sale-VFR je napisao: Meni se svidja taj st 1300 u pm Nzm kakav je za voznju vidim na nekim poligonima na tjubu voze ga kao biciklu, ali se razmisljam ako bih se oprostio od vfr da bi kupio njega Čuj 125 ks sa velikim obrtnim momentom...mora da valja! Prošle godine na autoputu za Šid sretnem bračni par i onako dok duvanimo i odmaramo dupeta razmenimo po koju i reče mo lik da od 0-100 za 4.6 sekundi.Sad dal laže ili ne ali obećava svakako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Januar 24, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam provozao st 1300 od drugara... Kakav je? Takav da bi ga svako poželeo ko voli pouzdan putni motor... Lakši je od moje ST 1100... isto lepo leže u krivinama, stabilan, pouzdan, potrošnja mu je takodje mala u odnosu na snagu i kubikažu.... naravno zavisi kako ga voziš.... za ono malo što sam provozao (oko 300 km) oduševio sam se. Mada sam povremeno skroz izgubio iz vida da sam na 1300 a ne na mojoj ST 1100 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Januar 24, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Mala prošla servis i sad samo da dođe prolećeiiiiiii tteeertraaajjjjj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Januar 24, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam moju Hondu tako raskupuso...... zamenio ulje u kardanu ... sve tečnosti u stvari pregledao, zamenio, sem motornog i filtera ulja... to ću pred sezonu i još zadnje pločice da zamenim kad kupim, razradio malo sajlu gasa jer mi je malo glavio gas - ona za povratnu je bila prepuna rdje... da ne veruje čovek šta sam sve iz nje izbacio...ko zna kad je pre bila podmazivana.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki_m 27 Napisano Januar 24, 2018 Svrati ponekad, 127 postova Prijavi odgovor kao problematičan @dragan d-plocice nissin su imali u moto landu-oko 40e, na kp imas prodavca goldfren plocica-2500din,a u subotici sagmajster ima AP racing ,organic su 20 a sinter cini mi se 30e. Mislim da kod tebe idu iste kao na vfr.. Za nissin nije potreban komentar Goldfren nije neka bezveze firma,mozes da pogledas na netu..ja kupio,ali nisam stigao da probam,trazim diskove. AP racing jos veci proizvodjac. Samo nemoj da se prevaris da uzmes organic varijantu. Toliko,ako nesto pomaze.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Januar 24, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, boki_m je napisao: @dragan d-plocice nissin su imali u moto landu-oko 40e, na kp imas prodavca goldfren plocica-2500din,a u subotici sagmajster ima AP racing ,organic su 20 a sinter cini mi se 30e. Mislim da kod tebe idu iste kao na vfr.. Za nissin nije potreban komentar Goldfren nije neka bezveze firma,mozes da pogledas na netu..ja kupio,ali nisam stigao da probam,trazim diskove. AP racing jos veci proizvodjac. Samo nemoj da se prevaris da uzmes organic varijantu. Toliko,ako nesto pomaze.. Hvala Boki... pomaže naravno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 230 Napisano Januar 25, 2018 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, dragan d said: Ahaaa.... e pa ok... onda ne treba ništa dirati još uvek..... Osim predjenih kilometara,Honda kaze da je vremenski rok 8 godina.Ja sam moju kupio 10 godina staru,sa 19 hiljada iz svice,a prodao sam je posle 3 godine sa 50 hiljada i nisam menjao kais. Zadovoljan sam bio sa svme,osim tezine zato sam je zamenio za slican,a osetno laksi motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Januar 25, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, dragan d je napisao: I ja sam moju Hondu tako raskupuso...... zamenio ulje u kardanu ... sve tečnosti u stvari pregledao, zamenio, sem motornog i filtera ulja... to ću pred sezonu i još zadnje pločice da zamenim kad kupim, razradio malo sajlu gasa jer mi je malo glavio gas - ona za povratnu je bila prepuna rdje... da ne veruje čovek šta sam sve iz nje izbacio...ko zna kad je pre bila podmazivana.... Moja praksa je da obavim servis po završetku sezone,pogotovo ulje u motoru zbog sumpora koji se nakuplja u ulju tokom sezone a nepovoljno utiče na motorni sklop. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Januar 25, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan To nisam znao. Znam da neko radi servis na kraju .... neko pred sezonu. Ja sam uvek ulje menjao pred sezonu.... hm...dobro je znati za sledeći put.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Januar 25, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, dragan d je napisao: To nisam znao. Znam da neko radi servis na kraju .... neko pred sezonu. Ja sam uvek ulje menjao pred sezonu.... hm...dobro je znati za sledeći put.. Pa to je savet koji servisi preporučuju zbog analiza koje su rađene u laboratoriji...doduše ima smisla kada se razmisli,kao i za kočiona ulja,kojima se preporučuje zamena na tri godine zbog vlage koju ulje apsorbuje i počinje korozija a za rashladnu tečnost od 3-5 godina(zavisi od kvaliteta) zbog menjanja kiselosti,odnosno povećavanja kiselosti i nagrizanja zaptivnih površina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Januar 25, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Da... to za kočiona ulja znam razlog zašto treba menjati.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 234 Napisano Januar 26, 2018 Svrati ponekad, 441 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ostavio da uradim sve na prolece uz pomoc naseg druga a mog prijatelja (B)ubica, imam uljeza sve ,nova prednja guma,filter, jos samo da uzmem svecice i superiska Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Januar 26, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Odlično vidim (B)ubica se baš razume.... . Menjao sam svećice pre 15000... proveriću i njih kad budem menjao ulje. Ne znam da li si pročitao.. ali negde na forumu sam pisao i pitao... kupio sam MAN filter za ulje. Razlikuje se od postojećeg (303) po tome što je kraći za oko 1 cm. Rekoše na forumu da to nema veze i da je sve u redu... pa ako čita ovo (B)ubica ne bi bilo loše da čujem i mišljenje Paneuropera... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Januar 26, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, dragan d je napisao: Odlično vidim (B)ubica se baš razume.... . Menjao sam svećice pre 15000... proveriću i njih kad budem menjao ulje. Ne znam da li si pročitao.. ali negde na forumu sam pisao i pitao... kupio sam MAN filter za ulje. Razlikuje se od postojećeg (303) po tome što je kraći za oko 1 cm. Rekoše na forumu da to nema veze i da je sve u redu... pa ako čita ovo (B)ubica ne bi bilo loše da čujem i mišljenje Paneuropera... Dragane nisi pogrešio.Naime bitna je propustnost ulja po jedinici površine.Kada je nov filter to zadovoljava i ako je nešto kraće kućište.Pošto su to filteri bez "ventila" kojeg imaju neke vrste,to će da funkcioniše bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Januar 26, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, (B)ubica je napisao: Dragane nisi pogrešio.Naime bitna je propustnost ulja po jedinici površine.Kada je nov filter to zadovoljava i ako je nešto kraće kućište.Pošto su to filteri bez "ventila" kojeg imaju neke vrste,to će da funkcioniše bez problema. E... hvala (B)ubice. Samo da potvrdim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Januar 28, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan savet Paneuropeašima,naime ko zna ko ne zna,svaki put kada skidate zadnji točak zbog zamene gume ili sl. obavezno operite nutove sa faminom ili benzinom kako na točku tako "zvezdu"iz kardana,dobro obrišite i "bogato"stavite grafitnu mast pre sklapanja.Verujte mali posao za ono što može da se desi. Naći posle jedan od pomenutih delova ako oblajzne je prava avantura a i košta. Eto,čisto jedan savet. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Februar 4, 2018 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan On 1/24/2018 at 18:44, (B)ubica je napisao: Čuj 125 ks sa velikim obrtnim momentom...mora da valja! Prošle godine na autoputu za Šid sretnem bračni par i onako dok duvanimo i odmaramo dupeta razmenimo po koju i reče mo lik da od 0-100 za 4.6 sekundi.Sad dal laže ili ne ali obećava svakako. Moracu nekog da zamolim za taj st tj za neki krug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Februar 5, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, Sale-VFR je napisao: Moracu nekog da zamolim za taj st tj za neki krug Pa zaljubićeš se onda 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Februar 5, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje: Zamenio sam prednje pločice i sad treba zadnje. Zadnje nisam nikad sam menjao. Jel postoji neka caka ili se isto odvije šraf koji prolazi kroz obe pločice i one spadnu ili... buni me i onaj lim na kraju pločica. Predpostavljam da je isto kao kad se menjaju prednje.... ukoliko nema neka začkoljica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
(B)ubica 120 Napisano Februar 5, 2018 Svrati ponekad, 418 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: HONDA ST 1100 Paneuropien i HONDA GOLDWING 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, dragan d je napisao: Pitanje: Zamenio sam prednje pločice i sad treba zadnje. Zadnje nisam nikad sam menjao. Jel postoji neka caka ili se isto odvije šraf koji prolazi kroz obe pločice i one spadnu ili... buni me i onaj lim na kraju pločica. Predpostavljam da je isto kao kad se menjaju prednje.... ukoliko nema neka začkoljica. Isto,nema začkoljice.Limčići su tu da drže napete pločice...da se ne pomeraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Februar 5, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Ok. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...