DraganNS 8142 Napisano Januar 24, 2018 Drug član, 1706 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da jesi, IXS je u najužem izboru 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Januar 24, 2018 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, DraganNS said: Evo vam svima plusići na odgovore Moram batu da opremim po propisu pre nego što ga pustim na ulicu! Sasvim sam zaboravio na Gepard, valjda zato što su nam "pod nosom", a uopšte nisu loše - pogotovo za tu cenu vrede svaku paru. Evo, odmah sam mu prosledio na Viber da ode da proba kalup... Edit: maločas buraz zvao i dobio odgovor da su te cipele radili ranije za izvoz i nešto, malo, za domaće tržište ali da se više ne prave. Vrv neki privremeni "LON" posao, pa je trajalo dok je trajalo. Jasam im poslao skoro nesto mail ,bas na temu tih patika. Nisu se udostojili ni da odgovore. Jako neozbiljno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlaya 238 Napisano Januar 29, 2018 Zainteresovan, 508 postova Lokacija: Lajkovac Motocikl: BMW R 1200 GS Triple black Prijavi odgovor kao problematičan Steta za Gepard, ja ih imam, kvalitet prevazilazi cenu! p.s. bas sam malo pre ih komentarisao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8142 Napisano Februar 10, 2018 Drug član, 1706 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Buraz bio danas ponovo u Barelu i kupio Đani Falko kratke čizme: Kaže da su komotnije tj. šire od TCX cipela. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Februar 10, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan @DraganNS moram da pitam sta/gde je to Barel? A i cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Februar 10, 2018 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Ovlascena prodavnica yamahe ima je u Bg i u Nisu imaju i opremu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8142 Napisano Februar 10, 2018 Drug član, 1706 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Da, u Beogradu je u Sava Centru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 239 Napisano Februar 10, 2018 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da im je cena oko 15k, bio sam skoro u Barelu da gledam Oxford Tracker cizme pa sam gledao i ove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8142 Napisano Februar 10, 2018 Drug član, 1706 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Piše na sajtu da je 14.600 din aktuelna akcijska cena (20.800 kao, puna cena) https://yamaha-barel.com/odeca-i-obuca/obuca/gianni-falco-axis-2-1-black Čekam da se javi novopečeni vlasnik sa utiscima. PS: evo, upravo mi je potvrdio ovo što sam napisao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8142 Napisano Februar 10, 2018 Drug član, 1706 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jun 15, 2018 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan On 24.1.2018. at 7:22, grof je napisao: http://www.gepard-obuca.rs/shop/moto-patika-891/ tu su mu u gradu, ne koštaju milione a rade posao .... jedino što nisu Alipinestars, TCX itd ... ali nisu sigurno ništa lošije od recimo Probiker-a... P.S. Motoland je imao neke patike iz Modeke i Nešto Sidija na akciji pa probaj i to... ali mislim da će Sidi isto biti uzak Sad ih zvao. 15.6.2018. Nemaju na stanju moto patike. Ne prave ih. Kad će ne znaju. Možda na jesen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 619 Napisano Jun 15, 2018 drkadzija, 1226 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, gox said: Sad ih zvao. 15.6.2018. Nemaju na stanju moto patike. Ne prave ih. Kad će ne znaju. Možda na jesen Izgleda da privatizacija nije uspela Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17264 Napisano Jun 15, 2018 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3689 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Gepard već odavno smanjuje obim proizvodnje i prodaje i zatvara poslovnice u drugim gradovima. Zaista su imali izvanredan kvalitet obuće (bilo koje vrste) i greota je da toga više nema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8142 Napisano Decembar 2, 2019 Drug član, 1706 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu, nego da se nadovežem sa sličnom nedoumicom... Krenule su zimske akcije i rešio sam da se ponovim čizmama (do sada vozio u TCX patikama), i pošto mi se dopao jedan IXS model zanima me kakav im je kalup? Ja nosim br. 44 ali ne mogu da ih probam jer ću naručiti preko Interneta. Dakle, da li im je size chart u "standardu" ili uzeti broj veće? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6077 Napisano Decembar 2, 2019 Drug član, 4154 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ja generalno moto obuću uzimam u startu veći broj. Vozim motor, nisam bajker. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8142 Napisano Januar 16, 2020 Drug član, 1706 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Poslušao sam te, i naručio broj veće Oxford Hunter sa FC MOTO sajta (preko Miloša aka e-naručivanje): Malo su tvrde ali k'o salivene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 810 Napisano Januar 23, 2020 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću vjerovatno kao slijedeće naručti Kochmann Modena. MOTORRAD ih je nahvalio, a mogu se naručiti i za 130 EUR (još odbiti PDV) i 30-ak poštarine. Imaju po jedan feršlus sa svake strane, znači kao mnogo skuplje Daytona. https://www.facebook.com/kochmann.boots/photos/a.1025849124227170/1888112911334116/?type=3&theater Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 23, 2020 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan @FFBikerSar Ima li sta tako, ali "crnogorke" - na cicak zatvaranje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 810 Napisano Januar 24, 2020 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj ove, iz Engleske: https://www.ebay.co.uk/itm/New-Waterproof-Motorcycle-Touring-Leather-Shoes-Motorbike-Racing-Armour-Boots-UK/223759098486 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivši forumaš 14980 Napisano Januar 24, 2020 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 3301 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim i te su rajfeslus zatvaranje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FFBikerSar 810 Napisano Januar 24, 2020 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Sarajevo, Bosnia-Herzegovina Motocikl: BMW K1100RS Prijavi odgovor kao problematičan huuu jesu rajsferslus i cicak Imaju ove Held https://www.motorradbekleidung-kaufen.de/artikel.php?id=81890 To je kao neki diskont, dostava 30 EUR za BiH Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1428 Napisano Januar 24, 2020 Drug član, 1949 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Kad smo kod cicka i cizama pre neki dan vidim moto cizme probiker nove u radnji koja prodaje polovnu garderobu. Cizme se kopcaju na 3 cicak trake bez rajsfeslusa. Nisam do tad video takav crnogorski sistem :-) Nije mi odgovarao broj a cena 700din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano Januar 24, 2020 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Koliko su moto čizme praktične za šetnju? Da li na putovanjima ima potrebe za još jednim parom udobne obuće u prtljagu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blueser 2397 Napisano Januar 24, 2020 Analog Man, 341 postova Motocikl: Nisam član od 28.10.2022. Prijavi odgovor kao problematičan Isto pitanje, ali za moto patike. 5 hours ago, Rik said: Koliko su moto čizme praktične za šetnju? Da li na putovanjima ima potrebe za još jednim parom udobne obuće u prtljagu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13025 Napisano Januar 24, 2020 Ne silazi, 7439 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Touring cizme i nekako, sportske su nezgodne. Moto patike nisu ni za šta, nemaju svrhu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...