miksamgm 1068 Napisano Mart 3, 2018 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan On 20.1.2018. at 11:25, Throttle Addict je napisao: Za ne poverovati, tablice sa "kvacicama" su od skoro izbacene iz upotrebe, vise se ne proizvode reg. tablice sa slovnim oznakama Ć Č Ž Đ Š W Y samo su ostavili X (kako sam razumeo koleginicu), neko se dozvao pameti.... Prvo nemam pojma zasto su to i ubacivali,al nebitno. Sad izbacuju zbog nekih "logicnih" razloga,ali Sta je sa opstinama sa kvacicama? Kod mene BĆ,pa ima jos dosta VŠ,BČ.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Mart 3, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Prvo nemam pojma zasto su to i ubacivali,al nebitno. Sad izbacuju zbog nekih "logicnih" razloga,ali Sta je sa opstinama sa kvacicama? Kod mene BĆ,pa ima jos dosta VŠ,BČ....Za gradove razumem, ipak je to jedno od nasih pisama, al za slovne oznake ne, izmesali su abecedu i latinicu, pa smo mogli videti table ŽY, ĐW..... Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2622 Napisano Mart 3, 2018 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ispade da je ovo nase, RS/BiH, rjesenje oko tablica jos i najbolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Mart 3, 2018 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan @Throttle Addict u pravu si za abecedu i alfabet. Kao bojali se da nece biti dovoljno kombinacija brojeva i slova... Ali ovo za gradove,tj registraciona podrucja ima dosta nelogicnosti. Neke opstine su dobile svoj prefix a neke nisu. Po meni je odlicno bilo resenje od pre svi koji su postanski broj na 15xxx budu ŠA-xxx-xxx kao i ranije i to je to. Kod nas u BĆ,stiglo do broja 016 na tablama,sad posle 7 godina izdavanja,sve ukupno,sto registrovanih,sto zamenjenih,prevedenih,ponovo registrovanih. To mu valjda dodje oko 16000 tablica za 7 godina. @draki Realno to kod vas i nije tako lose resenje iz slicnog razloga da se uvede i kod nas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Mart 3, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan [mention=12873]Throttle Addict[/mention] u pravu si za abecedu i alfabet. Kao bojali se da nece biti dovoljno kombinacija brojeva i slova... Ali ovo za gradove,tj registraciona podrucja ima dosta nelogicnosti. Neke opstine su dobile svoj prefix a neke nisu. Po meni je odlicno bilo resenje od pre svi koji su postanski broj na 15xxx budu ŠA-xxx-xxx kao i ranije i to je to. Kod nas u BĆ,stiglo do broja 016 na tablama,sad posle 7 godina izdavanja,sve ukupno,sto registrovanih,sto zamenjenih,prevedenih,ponovo registrovanih. To mu valjda dodje oko 16000 tablica za 7 godina. [mention=2942]draki[/mention] Realno to kod vas i nije tako lose resenje iz slicnog razloga da se uvede i kod nas.Nemoj da te cuje neko, pa ce biti da placamo nove table i saobracajne BIH je dobro to resila, slazem se.Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Mart 3, 2018 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Mozda tripujem,Ali Dosta tema koje su se pokrenule ovde na forumu,vezano za svasta nesto,situacije u saobracaju,registraciju itd... nekoliko puta sam provalio da se posle dan dva pojave u novinama. Tako da, kontam da ili novinari istrazuju sve oko cega krene polemika negde na internetu istrazuju i prepisuju ili ih ima i ovde kod nas pa im je proces jos brzi da stigne do stampe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Mart 3, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 43 minutes ago, miksamgm said: Mozda tripujem,Ali Dosta tema koje su se pokrenule ovde na forumu,vezano za svasta nesto,situacije u saobracaju,registraciju itd... nekoliko puta sam provalio da se posle dan dva pojave u novinama. Tako da, kontam da ili novinari istrazuju sve oko cega krene polemika negde na internetu istrazuju i prepisuju ili ih ima i ovde kod nas pa im je proces jos brzi da stigne do stampe Vidim ja nekima pise Bjb Novinari u tituli, odmah mi je bilo sumnjivo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sicilijano 2 Napisano Mart 3, 2018 U prolazu, 15 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki KLX650 Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, mradomir said: Zar ti nije deda sredio Deda je sredjivao za nesto ozbiljnije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2622 Napisano Mart 3, 2018 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, miksamgm je napisao: @draki Realno to kod vas i nije tako lose resenje iz slicnog razloga da se uvede i kod nas. Mnogo prednosti imaju ovakve tablice Prije svega sto mora ko da zna iz kog sam grada ja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Mart 3, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan @draki Bice opet tablice sa oznakom grada u BiH samo treba da se stvore uslovi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2622 Napisano Mart 3, 2018 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Utjerivac je napisao: @draki Bice opet tablice sa oznakom grada u BiH samo treba da se stvore uslovi. Jos ce Drina vode pronijeti dok se to dogodi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Mart 3, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Sljedeca zamjena tablica su ti tablice sa oznakom grada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2622 Napisano Mart 3, 2018 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, Utjerivac je napisao: Sljedeca zamjena tablica su ti tablice sa oznakom grada. Prije 15 dana sam zamijenio tablice, ne rece mi niko za te sledece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Mart 3, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Sljedeca zamjena novih tablica, a ne starih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2622 Napisano Mart 3, 2018 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Utjerivac je napisao: Sljedeca zamjena novih tablica, a ne starih. Nove tablice, taze izvadjene iz celofana dosta o RS nek se tema vrati na svoj kolosijek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Barjak76 0 Napisano Avgust 12, 2018 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. I meni treba da stigne poziv za sud, vozio sam sam skuter od 125cc bez dozvole za A1 ali imam B kategoriju... Da li me vadi malo to sto imam B kategoriju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razvaljivac 10 Napisano Avgust 12, 2018 U prolazu, 10 postova Lokacija: Zlijebac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan @Barjak76 Misko voli, Misko pati, Misko ce da plati...Vozi Misko. P.S. Poslije hebavanja nema kajanja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Avgust 12, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. I meni treba da stigne poziv za sud, vozio sam sam skuter od 125cc bez dozvole za A1 ali imam B kategoriju... Da li me vadi malo to sto imam B kategoriju? Od aprila meseca primenjuje se izmenjen ZOBS u kojem su podelili prekrsaj voznje bez dozvole za bilo koju kategoriju motornih vozila i voznja bez odgovarajuce kategorije.Ukoliko ti je pisana kazna po novom, onda ocekuj kaznu od 20.000 do 40.000 i koliko vidim u izmenama nema zabrane i poena za ovaj prekrsaj, u obrascu prijave gde se upisuje clan zakona treba da pise cl. 331 st.1 t.90a.Ako ti je pisano po starom onda je kazna od 100.000 do 120.000, 14 kaznenih poena i 8 meseci zabrane a kaznena odredba je cl.330 st.1 t.1.Sent from my SM-J530F using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prašinar 529 Napisano Avgust 12, 2018 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Ktm exc-r 450 Prijavi odgovor kao problematičan Konačno nešta dobro u izmenama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Avgust 12, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ali se svakako nije obradovao sumom Sent from my SM-J500FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
qwerty12345 64 Napisano Jul 4, 2019 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sprint Challenger Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite što pokrećem staru temu ali bolje nego da otvaram novu. Imam AM i B kategoriju. Završio sam praktičnu obuku za A2 i položio teorijski ispit. Još nisam izlazio na praktični ispit. Imam motor od 250cc. Pošto nisam najbolji sa vožnjom planiram da vežbam u jednoj neprometnoj ulici. Kolika je kazna ako me uhvate? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2026 Napisano Jul 4, 2019 Drug član, 1132 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Izvinite što pokrećem staru temu ali bolje nego da otvaram novu. Imam AM i B kategoriju. Završio sam praktičnu obuku za A2 i položio teorijski ispit. Još nisam izlazio na praktični ispit. Imam motor od 250cc. Pošto nisam najbolji sa vožnjom planiram da vežbam u jednoj neprometnoj ulici. Kolika je kazna ako me uhvate?Druze,Sve kazne imas fino klasifikovane u zobs-u.Baci pogledPozSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Jul 5, 2019 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nzm gde da napisem ali evo recimo ovde. Od 1.7. pocela je akcija policije na kontroli motorciklista i motora(navodno imaju malo odnosno ima gde u opste nemaju prijave za motorcikle). Koliko imam informaciju najvise kacige, voznja bez kategorije, registracija a mozda i kontrola brzine. Sad za radar nzm kako planiraju ali moze se desiti da pored radara bude uvek policijac na motoru tako da ako se da u beg, odmah krece za njim(ovo je moje misljenje). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11189 Napisano Jul 5, 2019 Ne silazi, 2242 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da vozis bez polozenog ispita 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urgh8 1 Napisano Avgust 6, 2020 U prolazu, 16 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Yamaha X-Max 125, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, bio bih zahvalan nekom ko mi odgovori, kakva je kazna ako me uhvate da vozim skuter od 125cc, a imam samo B kategoriju i trenutno vozim skuter od 50cc (za skoro 2 godine vožnje, samo su me jednom zaustavili, i to baš kad taj jedan put nisam stavio kaciju na glavu ). Da li je neko od vas vozio 125cc sa dozvolom B kategorije, i da je bio uhvaćen i kažnjen? PS: uskoro planiram da krenem sa obukom i polaganjem za A1, ali bih do tada da vozim, jer sam navučen na skutere i kola mi trunu ispred zgrade :))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...