Mare70a 1399 Napisano Januar 27, 2018 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Universal 7/8" 22mm Motorcycle Handlebar Handle Bar Grips Motorbike Handlebar Grips for Honda Suzuki Kawasaki Yamaha BMW 7 Colorhttp://s.aliexpress.com/fiqiUfmi?fromSns=Kopiraj u privremenu memoriju (from AliExpress Android) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Januar 27, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Fala vi Sent from my MI MAX using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2087 Napisano Januar 27, 2018 Skuteras, 3705 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Tebi sad nece moci rucice nikako da se greju? Za kozu probaj da nadjes neke iz Novog Sada sto se bave reparacijom automobilskih sedista. Imali su brdo materijala. Probaj i na ovaj broj 064 1245622 To su neki sa Bezanije, rade isto reparacije sedista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Januar 27, 2018 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 33 minuta, muljaz je napisao: Tebi sad nece moci rucice nikako da se greju? Za kozu probaj da nadjes neke iz Novog Sada sto se bave reparacijom automobilskih sedista. Imali su brdo materijala. Probaj i na ovaj broj 064 1245622 To su neki sa Bezanije, rade isto reparacije sedista Mogu ručice da greju, grejac je ostao netaknut i izolovan,slikaću bez navlaka, one se navlace preko grejaca. Hvala za kontakt, pozvacu, i dalje sam u potrazi za materijalom. @Viper Stigle su jako brzo, i da znas,nemaju tegiće, samo imitacija ali od metala.Dobra zavrsna obrada,kvalitet gume stvaro odličan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobanr 159 Napisano Januar 27, 2018 Svrati ponekad, 146 postova Lokacija: Bečej Motocikl: Vespa LML T-5 i GTS 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre koji dan uzeo neki nauticki materiajl u Novom Sadu 17e je m2 Firma se Makis makis.rs Imaju svasta,od sundjera do skaja.Probaj ih pozvati,mozda imaju sta tebi treba Pozdrav 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Januar 27, 2018 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre Posle Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanns 193 Napisano Januar 27, 2018 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw gs1200lc Prijavi odgovor kao problematičan Gde je ovo radjeno i koliko kosta,izgleda odlicno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Januar 27, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za info, ja kupio neke zlatne kvalitet nije neki tako da ih nisam ni montirao. Sent from my MI MAX using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Januar 27, 2018 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 31 minuta, milanns je napisao: Gde je ovo radjeno i koliko kosta,izgleda odlicno. Hidrografika u Pančevu Probaj https://www.instagram.com/sharkline_hidrografika_pancevo/ https://www.hidrografika.rs Tabla, delovi kormana, stitnici, poklopci, kuciste filtera... 120 eur Rade svasta i rade kvalitetno, za svaku pohvalu i preporuku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Februar 3, 2018 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Malo Miskec ceprkao danas, poliranje, lagano kockanje... Na drugoj slici se vidi da grejac rucki nije ostecen, nova rucka ide preko njega. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1306 Napisano Februar 3, 2018 prisutan, 1148 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Interesantno prometalo!! Ima da bude kao nov poslije vaseg tretmana!! Svaka cast!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Februar 3, 2018 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Bice original ,, Zemunac u smartu" ...vire ruke sa obe strane 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1796 Napisano Februar 4, 2018 Lovely jubbly, 902 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Izuzetno specifican skuter. U Italiji ga jos samo na ulicama Milana ponekad vidim. Sjajno ga vi sredjujete Da li postoji neka metoda da se starim plastikama vrati predjasnji orginalni izgled? Jedan kolega mi tvrdi da je pistoljem za plastiku (nesto nalik na fen) uspeo da sredi svoj skuter. Nesto sam skeptican Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Februar 4, 2018 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, herman je napisao: Izuzetno specifican skuter. U Italiji ga jos samo na ulicama Milana ponekad vidim. Sjajno ga vi sredjujete Da li postoji neka metoda da se starim plastikama vrati predjasnji orginalni izgled? Jedan kolega mi tvrdi da je pistoljem za plastiku (nesto nalik na fen) uspeo da sredi svoj skuter. Nesto sam skeptican Moze ali fenom za skidanje farbe.Bolje da vidis sa nekim ko je to vec radio. Ima par tema bas oko toga na forumu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Februar 4, 2018 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos par slika od danas, napredujemo lagano... I dalje u potrazi za materijalom za sediste, ostalo je jos par stvari da se odradi. Danas smo videli kada smo montirali tablu da nam je plovak za gorivo zabagovao ali uspesno reseno ponovnim vadjenjem benzinske pumpe. Dobija konture lepog prevoza. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6799 Napisano Februar 5, 2018 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Može fenom da se popravi izgled plastika, ali je jako teško uraditi to iz prve sa bilo kakvim alatom. Treba to malo vežbati. Ko misli u tome da se oproba neka testira svoju veštinu i fen na komadu plastike gde eventualna greška neće bitno uticati na estetiku. Možda i na nekom starom, izlomljenom, za bacanje... Ako nema velikih oštećenja, samo su recimo izbledele od sunca i vremena uopšte, "bumper spray", premaz za branike, je sasvim fino rešenje. Govorimo o plastičnim delovima koji nisu farbani! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Februar 5, 2018 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Napokon, Lemi pronašao materijal za sediste. Dan, dva se čeka isporuka pa pravac kod Bobiške u Zemun. Najbliže moguće, napolju se boje poklapaju još lepše. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1796 Napisano Februar 5, 2018 Lovely jubbly, 902 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan On 2/4/2018 at 7:58 PM, Mare70a said: Moze ali fenom za skidanje farbe.Bolje da vidis sa nekim ko je to vec radio. Ima par tema bas oko toga na forumu. 17 hours ago, pronto said: Može fenom da se popravi izgled plastika, ali je jako teško uraditi to iz prve sa bilo kakvim alatom. Treba to malo vežbati. Ko misli u tome da se oproba neka testira svoju veštinu i fen na komadu plastike gde eventualna greška neće bitno uticati na estetiku. Možda i na nekom starom, izlomljenom, za bacanje... Ako nema velikih oštećenja, samo su recimo izbledele od sunca i vremena uopšte, "bumper spray", premaz za branike, je sasvim fino rešenje. Govorimo o plastičnim delovima koji nisu farbani! Hvala obojici. Pronto i ja cemo da nastavimo ovu pricu preko PP da ti ne kvarim temu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Februar 8, 2018 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Eh kad ga napravi BeEmWe. Sve moguce radnje zvao, kopao po Srbiji i na kraju pameti, okrenuh "Deltu", jedino kod njih nadjem filter vazduha, "Dobar dan...dobar dan... Ja sam taj i taj... Izvolite... Naravno, ima...stigao nakon 5 dana... 1. 700, oo rsda. Ajd. Ofarbani nosaci" dodatne" opreme i osvezeni crnom mat. Sada cekamo da Bobiška zavrsi sediste i onda ide profi foto sešn i čekanje lepog vremena. Inace, trenutno se proizvodi nova varijanta ovog skutera u elektro izvedbi, ali, nova varijanta ima krov ali nije kavez.Na novom je krov da stiti od kise a poenta kod ovog starog modela je bezbednost. U tome se razlikuje od obicnih skutera, BMW je pokusao da voznju na dva tocka učini bezbednijom. Na početku teme sam okacio dva snimka crash testa. Evo jos jednog zanimljivog. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1912 Napisano Februar 8, 2018 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Fantasticno! Ja bih ovo vozio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16162 Napisano Februar 8, 2018 Integrisan, 9337 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Tek sada vidim temu, bravo Mare, dobro i temeljno sredjivanje, pohvale za trud Ono sto bi promenio je boja zastite auspuha, velika siva povrsina mi nekako zapade za oko u odnosu na celu koncepciju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Februar 9, 2018 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Satelis je napisao: Tek sada vidim temu, bravo Mare, dobro i temeljno sredjivanje, pohvale za trud Ono sto bi promenio je boja zastite auspuha, velika siva povrsina mi nekako zapade za oko u odnosu na celu koncepciju. Danas Cao, pa lomio sam se da li ovde ili u "maxi" forumu da pokrenem temu, ali ovo je mono-skuter tako da sam odlucio da rad i zezanciju stavim ovde. Sto se tice auspuha, boja i pleh su originalnoj izvedbi, a cilj mi je da bude sto blize originalu. I ja sam se razmisljao da li da promenim boju zastite auspuha ali uz vecanje sa burazerom, ostade za sad siva. Malo da nas smori pa cemo da promenimo.Donji deo je ceo siv, pa kad se odmaknes, i ide mu nekako. Kad ga slikam zavrsenog u kompletu, pa cemo da većamo. Pozdrav za ekipu Maxi Gang-a . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16162 Napisano Februar 9, 2018 Integrisan, 9337 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ako bi menjao boju zastite, menjao bi je u mat crnu recimo ili boja motora. U tom donjem delu, on jeste siv, s'tim sto ima 3 razlicite nijanse, ponajvise zastita auspuha mi iskace iz cele price, ma da opet....radis kako tebi volja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare70a 1399 Napisano Februar 9, 2018 veloce come un proiettile , 728 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa Gts Super 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Satelis je napisao: Ako bi menjao boju zastite, menjao bi je u mat crnu recimo ili boja motora. U tom donjem delu, on jeste siv, s'tim sto ima 3 razlicite nijanse, ponajvise zastita auspuha mi iskace iz cele price, ma da opet....radis kako tebi volja Razmotrićemo Moram da vidim koliko se greje pa bih onda uradio isti fazon kao tablu, da bude u tonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Februar 9, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan I čekamo te kada sezona krene, da se provozamo zajedno Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...