Golub 1641 Napisano Januar 13, 2018 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite i da li je neko porucivao teflonska kociona crevca iz nama bliske Kine? Gledam ova na Alie https://goo.gl/5obgRC Imaju dosta pozitivnih kada kazem pozitivnih citajuci ocene kupci komentarisu da je kvalitet ok... Verujem i ovi nasi sto ovde rade tipa Hidraulik da su creva isto iz Kine a pritom koliko znam koriste tvoje holendere znaci upropaste ti orginalno crevo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Januar 13, 2018 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan U NS prave dobra a povoljna pancirna creva po uzoru, ne kasape original, a verujem da koriste malo kvalitetnija creva-nekineska. Montirah ih na dosta motocikala do sad. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Throttle Addict 918 Napisano Januar 13, 2018 "Trtl", 584 postova Lokacija: Sabac Motocikl: BMW K1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Sta mislite i da li je neko porucivao teflonska kociona crevca iz nama bliske Kine? Gledam ova na Alie https://goo.gl/5obgRC Imaju dosta pozitivnih kada kazem pozitivnih citajuci ocene kupci komentarisu da je kvalitet ok... Verujem i ovi nasi sto ovde rade tipa Hidraulik da su creva isto iz Kine a pritom koliko znam koriste tvoje holendere znaci upropaste ti orginalno crevo... Nisam porucivao, ali sam za prethodni motor radio kod Baban Sajle, odneo moje kao uzorak koje su mi vratili citavo i poslali novo teflonsko, kostalo me je oko 20€ (duzina je bila oko 90cm ako se dobro secam).Sent from my SM-J530F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 13, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, Golub said: Sta mislite i da li je neko porucivao teflonska kociona crevca iz nama bliske Kine? Gledam ova na Alie https://goo.gl/5obgRC Imaju dosta pozitivnih kada kazem pozitivnih citajuci ocene kupci komentarisu da je kvalitet ok... Verujem i ovi nasi sto ovde rade tipa Hidraulik da su creva isto iz Kine a pritom koliko znam koriste tvoje holendere znaci upropaste ti orginalno crevo... Verujem da su creva sasvim ok. Isto kao sto su i oni diskovi njihovi ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 13, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Imas na moto-bike trw teflonska proveri cenu mozda ti odg. A imas i Hel kod nas u 2 prodavnice mada su skuplji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1182 Napisano Januar 13, 2018 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1379 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Ovi iz Novog Sada su bas korektni. Ja radio i zadovoljan. Creva su presvučena onim tankim providnim PVC filmom. Meni radili za 1150gs prednje i pravili racvu sve po uzorku. Mislim da je bilo oko 25 evra a ima bogami onde posla da se napravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Januar 13, 2018 Ne silazi, 6542 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Razlikuju se poprečni preseci vodova kod motora i automobila a možda ima i među samim motorima neke male razlike, valja da bude jednak originalu. Hel su odlična kao i svi fitintzi, sisice extra, boja završetaka galvanizovana. Susreo sam se sa kopijom koju pravi tip koji je radio kod njih u UK, crno završetaka je bilo neka nanešena boja koja se otirala razređivačem i sigurno bi je kočiono ulje smaklo i u uvuklo u instalaciju i verovatno bi došlo do propuštanja, tako da dobro proverite šta je to kod kineskih i bilo kojih pre ugradnje ako nije izričito naveden podatak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Januar 13, 2018 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ovi iz NS imaju neke blago galvanizovane krajeve i trajni su. Kod mene na motoru vec jedno 3-4 sezone. A inece jedan od ljudi koji radi tamo isto voza motore. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Januar 13, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ko su gospoda iz NS? Sajt,telefon. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21993 Napisano Januar 13, 2018 Integrisan, 9497 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Citiracu kolegu @raps, na PP mi je generalije dao, izuzetno povoljni... Metal proizvod, Djoke Mijatovica 26, Novi Sad, 021 412031. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Januar 13, 2018 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Pozvacu ove u NS pa da vidimo, iskreno ja verujem da su ova iz Kine ok, ne bi me cudilo da se u istoj fabrici prave za neka "zvucna imena", ako ste videli dole su napisali da koriste materijale Bucher Hydraulics-a mislim da ne bi smeli da pisu to ako to nije istina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Januar 13, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Na tarbi svasta pise.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 13, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 56 minutes ago, Utjerivac said: Na tarbi svasta pise.... Ne verujem da ide u prodaju bez ikakve provere... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Januar 13, 2018 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Veruj da postoji sansa da su odlicna a isto tako postoji sansa da su nikakva. A ja sa tim ne bih rizikovao, iskreno. Da je migavac ili nesto manje bitno, ok. Ali kocnice.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 13, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Tako su mi govorili i za diskove pa odlicni, nista im ne fali. Pise lepo koji je materijal itd. Sigurno nije kao fabricki ali nije ni cena kao fabricka. Nzm koliko su Hel za njegov motor, ja bih njih gledao da uzmem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Januar 13, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, hard_rock je napisao: Ne verujem da ide u prodaju bez ikakve provere... Ma slazem se, ali treba kupovati provjerene stvari kad su kocnice u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 13, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Utjerivac said: Ma slazem se, ali treba kupovati provjerene stvari kad su kocnice u pitanju. I to se slazem. Ali opet ne znam zasto neko ima vise poverenja u neku firmu iz NS naspram kineske firme koja masovno prodaje kociona creva i ocigledno je specializovana za to? Da li zato sto je Kina? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Januar 13, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Vjerovatno, jos se mnogi vode onim sto ovdje kupuju od Kineza, a na kraju uvijek mozes prije reklamirati ( u slucaju problema ) kupljeno crijevo ovdje neko se bakcati sa Kinezima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 13, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam bas mail motolandu i motomaniji cini mi se za cenu Hel-a za gpz pa cu napisati ako imaju na stanju. I ja bih mogao menjati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13792 Napisano Januar 13, 2018 Ne silazi, 6032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pricah skoro sa majstorom bas u vezi kocionih creva i skrenuo mi je paznju na razliku izmedju pancirnih i pravih teflonskih creva. Nije svako pancirno crevo teflonsko o tome treba voditi racuna (posto kupio po to prodao). Za ova kineska pise da su teflonska i cak je i objasnjeno slikom. TRW i ja imam i Hel je sigurno resenje a za ostalo ne znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Januar 13, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan TRW je testiran ima onu nemacku homologaciju sta vec. Isto tako i Hel je proveren. Za kineze ne znam iskreno ali ne verujem da su ista losiji od bilo koje no name kompanije koja radi po porudzbini a bez tih testova kao navedene 2 firme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 14, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan За момке из НС сам чуо неколико похвала људи који су радили црева код њих. Нису цепали стазу и неке екстремне употребе како кажу, за саобраћај и "нормалне" вожње кажу да су им скроз ОК. О кинеским нисам ни размишљао до сада, читам ове коментаре и рецензије, људи углавном дају позитивне оцене. Што се тиче Hel-a... Сигурно је квалитет екстра, као и цена коју вуче име. Будала, једном поручио за задњу кочницу за буразов мотор пошто му је "хитно" требало, цена негде око 40е. Значи црево задње кочнице, не знам дал 40цм има. Тако да ми то свакако отпада као могућност. А волео би променити фабричка и ставити тефлонска. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Januar 14, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Видим и овде стандардна прича "то из кине, ништа не ваља, боље сачекати и скупити за нешто крштено" и томе слично. Као што је, између осталог, било са магленкама - немој то, скупи за туратек или гиви, па било са дисковима - немој то боље купи половно, и да не набрајам даље. Ево сад пола форума фура магленке са алија. Чини ми се да ће и са овим бити тако, док неко први не скупи... петљу... и поручи. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Januar 14, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan @Svaler Crijevo glavu cuva, a maglenka je krasi! Ne mjesaj babe i zabe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21993 Napisano Januar 14, 2018 Integrisan, 9497 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Za f4 hondu creva prednje kocnice, znaci za oba diska napred HEL 9600din, pravljena u NS 2500din... Samo sam se za cene interesovao, nisam pazario pa da utiske prenesem... Sent from my OnePlus 5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...