Nightrider Z 738 Napisano April 15 Zainteresovan, 568 postova Motocikl: ZZR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Je l vozis 190/50 ili 190/55 i ako si probao obe, koja su ti zapazanja? Meni je trenutno 50 na motoru kao i sto je fabricki preporuceno i razmisljao sam da uzmem 55, al reko ajde opet cu 50. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 24013 Napisano April 15 Vozim motor, nisam BAJKER, 2939 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Nightrider Z je napisao: Je l vozis 190/50 ili 190/55 i ako si probao obe, koja su ti zapazanja? Meni je trenutno 50 na motoru kao i sto je fabricki preporuceno i razmisljao sam da uzmem 55, al reko ajde opet cu 50. Sa 50 na 55 uvek, mnogo je agilniji motor i lakse se obara...Provereno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9834 Napisano Subota u 20:35 (promenjeno) Ne silazi, 2629 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Deda mraz i kod mene .. Doduse , ne sa severnog pola , no iz Slovenije , ali isto sam mu se obradovao , ako ne i vise Veliko hvala dobrom coveku, Bog mu zdravlje dao : @mick !!! Promenio Subota u 20:46 član Darko Mihajlovic 5 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 508 Napisano Subota u 20:47 Zainteresovan, 400 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Koliko para su u Sloveniji? Tacnije kolika je usteda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9834 Napisano Subota u 20:55 (promenjeno) Ne silazi, 2629 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, drazenye je napisao: Koliko para su u Sloveniji? Tacnije kolika je usteda? Nemacka - 310e Hrvatska - 360e Srbija - 500e U sloveniji zavisi od radnje do radnje , 340e Promenio Subota u 21:01 član Darko Mihajlovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drazenye 508 Napisano Subota u 21:37 Zainteresovan, 400 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Bmw R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Jbt, kakav smo tigar... Hvala. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3598 Napisano Subota u 21:45 ODUSTO OD DIJETE, 3016 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan I treba reći da je mene montaža guma sa balansiranjem u Sloveniji izašla jeftinije nego bilo gde u Beogradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 24013 Napisano Nedelja u 05:56 Vozim motor, nisam BAJKER, 2939 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Ja placam montazu-demontazu sa balansiranjem 3.000 po tocku. Elem, test guma po Romaniji, poprilicno hladno, sneg jos uvek pored puta al kliznule nigde nisu, drze k'o blesave... Prezadovoljan 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1460 Napisano Nedelja u 16:06 Zainteresovan, 300 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Ala me @ebete sa ove gume. Ove nedelje sam na odmoru po srbiji i bosni sa cerkicom, i kad se vratim trebam da porucim gume. Plan je bio road 6, ali sam svakako u dilemi jer imam bridgestone sad sa kojima sam zadovoljan. I sad @Darko Mihajlovic kupio nove road 6 meni ide pena na usta, @BokyBoy hvali bridgestone, meni se mesaju osecanja... Jao jao jao... Mislim da cu da kupim jednu ovu a jednu onu 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9834 Napisano Nedelja u 16:13 Ne silazi, 2629 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pomesaj Salu na stranu , to je sve individualno .. Verovatno je nekom bitno da duze traju, nekom da bolje drze , pa je svako pronasao sta mu odgovara .. Ako si zadovoljan s brudgestone - zasto razmisljas o promeni ?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1460 Napisano Nedelja u 16:41 Zainteresovan, 300 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljam o promeni jer ima dosta kisnih dana u Danskoj, a vremenska prognoza je sranje, pogotovo leti, jave lep dan i za 20 min kisa, pola sata i opet lepo, a cuo da je road 6 guma kraljica za kisu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9834 Napisano Nedelja u 16:46 Ne silazi, 2629 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Vujka je napisao: road 6 guma kraljica za kisu. Po svim mogucim testovima , to mozes da proveris , a verovatno zbog ovog bas velikog "negativnog profila" , vrv pojede dosta vode ... Ja sam imao 3 ozbiljne voznje , jedna je bila od Šida do Ljubljane , po , ne pljusku , nego po potopu... Vidi, nista. Kao na sinama. Sledece godine smo ja i zena obukli kisna odela u stanu i izasli i seli na motor. Kisa je stala pred zagreb. Isto , nista. I prosle god , sa gumom koja je imala oko 17.000 km , na ovim dolomitima sto smo vozili , svaki dan je popodne bila kisa , isto skroz ok, sasvim sigurna voznja . Ovu tvoju nisam vozio pa ne znam da uporedim 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 24013 Napisano Nedelja u 18:33 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2939 postova Lokacija: BGD-ŽKV Motocikl: Kawasaki Ninja ZX14R Performance Sport Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Vujka je napisao: Ala me @ebete sa ove gume. Ove nedelje sam na odmoru po srbiji i bosni sa cerkicom, i kad se vratim trebam da porucim gume. Plan je bio road 6, ali sam svakako u dilemi jer imam bridgestone sad sa kojima sam zadovoljan. @BokyBoy hvali bridgestone, meni se mesaju osecanja... Jao jao jao... Mislim da cu da kupim jednu ovu a jednu onu Brate, isprobaj taj Road 6 pa vidi, uporedi... Koji Bridzston vozis? Ja po kisi ne vozim i bitno mi je da guma drzi, manje bitno koliko ce da traje. Pisao sam vec da Miselin ne volim, opet licni razlozi, ne kazem da je losa, al je meni samo ruzna sara, kao dual sport, takodje mi se ne svidja profil zadnje gume, ne svidja mi se kako se obara i to je to jbg...ume da klizne skroz nenajavljeno, Bridzston telefonira kad hoce da pusti i prasta greske... Promenio Nedelja u 18:35 član BokyBoy Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1460 Napisano Nedelja u 21:26 Zainteresovan, 300 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, BokyBoy je napisao: Brate, isprobaj taj Road 6 pa vidi, uporedi... Koji Bridzston vozis? Ja po kisi ne vozim i bitno mi je da guma drzi, manje bitno koliko ce da traje. Pisao sam vec da Miselin ne volim, opet licni razlozi, ne kazem da je losa, al je meni samo ruzna sara, kao dual sport, takodje mi se ne svidja profil zadnje gume, ne svidja mi se kako se obara i to je to jbg...ume da klizne skroz nenajavljeno, Bridzston telefonira kad hoce da pusti i prasta greske... Neznam sta reci... Isprobacemo pa cemo da vidimo Inace ja vozim bridgestone battlax t32 sport touring gumu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1460 Napisano Nedelja u 21:34 Zainteresovan, 300 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan https://youtu.be/avSQOVvwXoU?is=EchII82-_jmI8j0p Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 9834 Napisano Nedelja u 21:45 Ne silazi, 2629 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan odlicne su ovo gume , a mozda da ti zakomplikujem zivot jos malo , i ubacim u jednacinu i onaj roadtec 01 , kazu da je i on bruka i da traje dosta , i oni imaju model za teskase HWM . ali , kako si spomenuo kisu - ja ne bih razmsljao puno. road6 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 2215 Napisano Ponedeljak u 06:57 Никад не једи жути снег!, 970 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Ја сам тренутно на 20к са "Metzeler Roadtec 01 HWM" и све хвале за гуму, а баш код оног чеха ћу вероватно да узмем "Bridgestone T32 GT" за 250е + 50е уградња... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...