Darko Mihajlovic 7404 Napisano Nedelja u 19:38 Drug član, 2073 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, ZEMZEM je napisao: Jao ludaka, pa ja na Yamahi imam T32 . Nisam ni gledao kad sam kupio koje gume su na njoj Pa evo utisci za 4Kkm. zadovoljan kako drži u krivinama i sve ostalo. Nije nijednom kliznula u krivini do sada što sa suvozačem što ja sam na motoru. Kad sam kupio motor imale su oko 12K sad 16K. Jož uvek dobro drže i imaju šaru solidnu. Meni je kljucno da ima GT oznaku, a sve nalazim obicne ... PR6 ima u GT. Klasika, najbolja ponuda u Xmoto , ali pitanje od 80e , jel moralno uzeti od njega ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2886 Napisano Nedelja u 22:11 Drug član, 1058 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan a zašto nisi uzeo u slovrniji u povratku sa alpa,imaš dva vulkannizera koji rade sa moto gumama u mestu na samoj granici sa hrvatskom .i odmah odradiš povrat poreza 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7404 Napisano Nedelja u 22:14 Drug član, 2073 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, Krmco je napisao: a zašto nisi uzeo u slovrniji u povratku sa alpa,imaš dva vulkannizera koji rade sa moto gumama u mestu na samoj granici sa hrvatskom .i odmah odradiš povrat poreza 1. Nije mi palo na pamet 2. Nije imao ko da me posavetuje 3. Jedan drugar ( dobro, ne drugar, govnar ) , ispalio za povratak , pa smo sa ja i zena mi vracali sami, dosadno ovo ono . 4. Ne znam gde je brat koji to prodaje... 5. Smoren , jer smo planirali da taj petak osolimo jajca u more Talijansko, ali , da , ispali jedan decko pa smo promenili planove.. 6. 7. 8. 9. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2886 Napisano Nedelja u 22:36 Drug član, 1058 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan 4. Slao si mu mail pre 2 godine + ima onaj servis gde smo govnar i ja uzimali gume (mesto Brezovice, čini mi se da je firma ŠPAN) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2489 Napisano juče u 07:58 Skuteras, 3786 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pitanje je samo da li je moralno izneti pare iz drzave i dati ih slovencima. Vulkanizerstvo Lasic i Furlan su ranije bili dobra opcija. Lasic i na viber odgovara uredno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2886 Napisano juče u 08:02 Drug član, 1058 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Da, na njih sam i mislio.Nisam mogao da se setim imenaEdit : mi iznesemo 300e,a ovi naši 300 000 000 e. Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3357 Napisano juče u 09:27 Drug član, 1243 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan 21 hours ago, dzony_1100 said: ... Nego koja je neko normalna cena za montazu guma, komplet prednja i zadnja? Šareno i puno... umnogome zavisi da l' sam skidaš točkove i nosiš, ili voziš ceo motor. Od 2 do 6 crvenih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 86 Napisano juče u 09:36 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki ZZR 250, Yamaha YZF600R Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, PremieRacing said: Šareno i puno... umnogome zavisi da l' sam skidaš točkove i nosiš, ili voziš ceo motor. Od 2 do 6 crvenih. U G. Milanovcu oterao motor, skidanje točkova, zamena guma, balansiranje, vraćanje točkova, 3500 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 438 Napisano pre 21 sati Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bmw s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Danas idem na montazu. Dakle skidanje,montiranje,balansiranje. Cena se krece od 6000 do 10.000 din Mozda negde ima i za manje, mada u Bg-u tesko. Sent from my SM-S928B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1954 Napisano pre 21 sati Drug član, 1240 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan 6000 - 10 000 za balansiranje jel se zezas ili ozbiljno ovo traze. Ako je ta cena to je bezobrazno skupo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3878 Napisano pre 20 sati Malinar u pokusaju, 1793 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas u Kragujevcu je od 2-3 000 rsd po točku, a ranije (i to ne tako davno) sam za oba točka davao 2 000 rsd. Konkretno, pre mesec-dva sam menjao zadnju gumu, sve ukupno 2200 rsd. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24884 Napisano pre 20 sati Integrisan, 10311 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bas je skupo, samo montaza, bez skidanja i vracanja!Ja vec gledam neku masinu/monterku da kupim, iskljucivo za svoje potrebe.4400 je mnogo za taj posao!Da samo ostavim motor i dodjem po njega i aj. Ovako nije ok... Sent from my EML-L29 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudico 451 Napisano pre 19 sati Svrati ponekad, 172 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha MT-07 Tracer BMW R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, xpetronije je napisao: U G. Milanovcu oterao motor, skidanje točkova, zamena guma, balansiranje, vraćanje točkova, 3500 din. Gde u GM? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1591 Napisano pre 18 sati Drug član, 2042 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, N.F.S. je napisao: Bas je skupo, samo montaza, bez skidanja i vracanja! Ja vec gledam neku masinu/monterku da kupim, iskljucivo za svoje potrebe. 4400 je mnogo za taj posao! Da samo ostavim motor i dodjem po njega i aj. Ovako nije ok... Sent from my EML-L29 using Tapatalk Ai nije lose za neki dodatni prihod. Ozbiljan sam. Kod tebe bi bio red ispred servisa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3878 Napisano pre 17 sati Malinar u pokusaju, 1793 postova Lokacija: Kg Motocikl: piaggio x9 amalfi, triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, N.F.S. je napisao: Bas je skupo, samo montaza, bez skidanja i vracanja! Ja vec gledam neku masinu/monterku da kupim, iskljucivo za svoje potrebe. 4400 je mnogo za taj posao! Da samo ostavim motor i dodjem po njega i aj. Ovako nije ok... Sent from my EML-L29 using Tapatalk Moja greška, nisam naglasio, ovo je cena za ruke u džepovima, znači uključuje sve (skidanje i vraćanje točka, zamena i balansiranje gume). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14732 Napisano pre 17 sati Integrisan, 7927 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo je ipak. Ja sam sebi nabavio sav alat, kilo ključ... Ionako ću ja sve to sam pedantnije da uradim. Točkove odnesem kod vulkanizera i gotovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7274 Napisano pre 16 sati Drug član, 2469 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jednom prilikom kad sam odvezao motor kod Vlade iz Niša (jedan od boljih u Nišu) - objasnio mi je cenu: Za vreme dok uradi jedan motor - on može da uradi 4 automobila na auto pilotu bukvalno. A menjati na motoru je mnogo odgovorniji posao, ne sme biti greške. Pa skidaj čeljusti, pa locktite, zateži na meru, vraćaj zadnji, podešavaj slack lanca, pa se ipak ponekad desi da iscepa unutrašnju, pa sve iz početka... Ja naučih da radim, i stvarno je teško. Tubeless još nisam probao da menjam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 24884 Napisano pre 16 sati Integrisan, 10311 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kod vulkanizera (komsija i motoras) je 2200din. po tocku a tockovi skinuti i doneti. Meni laiku treba 5 min po tocku da zamenim, 10e po gumi da dam i ok ali ovo mi je mnogo (ja stalno nesto tumbam, skidam i vracam, sada mi se to nikako ne isplati). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 706 Napisano pre 14 sati Zainteresovan, 171 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Ima i ovako nesto, manuelna sprava, neznam koliko je prakticno ali mislim da je ok. Kod mene je oko 130 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 12986 Napisano pre 14 sati Ne silazi, 2967 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan @živke tubeles je još lakši za montažu, ne razmišljaš o unutrašnjoj da li je lepo legla. @Vujka šalji !!! Šalim se, ne treba. Ovo se može i napraviti, u staroj garaži sam imao nešto slično. Ko voli sam da se igra, ovo je odlična stvar, i nije skupa. I na kraju, ručna balanserka. Vrlo prosta, pun Jutjub snimaka... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xpetronije 86 Napisano pre 14 sati Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Lozanj, GM Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki ZZR 250, Yamaha YZF600R Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Dudico said: Gde u GM? Kod Kristijana, kod Ralović kafane. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...