root012 191 Napisano Januar 1, 2018 Lucic, 226 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda SW-T 400, Aprilia Leonardo 150 Prijavi odgovor kao problematičan Evo me ponovo ljudi, sredio sam motor pali radi ocistio sam karburator, stavio nov filter vazduha pali sad odlicno. Reapirao sam vodenu pumpu ali ponovo pusta vodu na rupicu ispod agregata nije mi jasno zasto ponovo pusta kada je novo stavljeno sve? kada sam uzeo set zareparaciju nisam dobio one dve gumice koje idu na pumpu stavio sam stare gumice? sta treba da uradim? kako da namestim ovo jel zna neko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Seid 0 Napisano Mart 20, 2020 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa Apriliom Leonardo 125ccm nece da pali ujutru dugo vergla a kad upali ceo dan normalno radi i pali i to mi se dešava svako jutro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6725 Napisano Mart 20, 2020 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Neispravan ti je automatski...električni sauh, a srećom ostao u zatvorenom položaju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Seid 0 Napisano Mart 20, 2020 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, šta da radim da ga zamenim ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6725 Napisano Mart 20, 2020 Ne silazi, 6569 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Naravno. Upropastićeš akumulator, anlaser i frajlauf insistirajući na jutarnjem paljenju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
root012 191 Napisano Mart 20, 2020 Lucic, 226 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda SW-T 400, Aprilia Leonardo 150 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Seid je napisao: Hvala, šta da radim da ga zamenim ili? Mucio sam muku s tim problemom, da zamena je najbolje resenje. Isto tako pogledaj da li je crevno koje ide iz filtera u predfilter pocepano. Videces jedno vece deblje crevo koje se penje od filtera vazduha gore iza plastike. To crevo ne sme nigde da bude pocepano. Ukoliko ima neku rupu zeza panjenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Seid 0 Napisano Mart 21, 2020 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala,proveriću Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Seid 0 Napisano Maj 3, 2020 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ponovo imam problem sa Leonardom 125,motor vergla bez pritiskanja kocnjica i nece da upali šta da radim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krle1990 62 Napisano April 8, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Beograd Blok 45 Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene je taj problem,ali kada dunem u cevcicu koja viri iz karburatora sa desne strane kad ga gledas sa strane creva filtera vazduha koje ide na karburator,on spricne gorivo i onda posle ceo dan pali normalno,probaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
root012 191 Napisano April 8, 2021 Lucic, 226 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda SW-T 400, Aprilia Leonardo 150 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Krle1990 je napisao: Kod mene je taj problem,ali kada dunem u cevcicu koja viri iz karburatora sa desne strane kad ga gledas sa strane creva filtera vazduha koje ide na karburator,on spricne gorivo i onda posle ceo dan pali normalno,probaj... Нисам баш сигуран али мислим да је пловак у питању. Види отвори карбуратор и опери га добро верујем да после тога има да пали без дувања Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krle1990 62 Napisano April 8, 2021 (promenjeno) U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Beograd Blok 45 Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan pre 43 minuta, root012 je napisao: Нисам баш сигуран али мислим да је пловак у питању. Види отвори карбуратор и опери га добро верујем да после тога има да пали без дувања Hocu da ga otvorim i ocistim,ali kad nadjem reparacioni set,moguce da ce gumica posle cureti...Da mu ne duvam vise,a ni manje Ako uspem da nadjem.... Promenio April 8, 2021 član Krle1990 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11130 Napisano April 8, 2021 Ne silazi, 2229 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ako glavi plovak,mozda iglicasta dizna koju gura plovak ima ostecenje. Stvori se ostecenje na konusnom delu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...