Marko Savic 7 Napisano Decembar 26, 2017 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XMAX 400 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast :)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 560 Napisano Decembar 26, 2017 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan Како се лепо црвени све,одличан видео Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Decembar 26, 2017 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Super video, nismo ni sumnjali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeks73 1 Napisano Decembar 26, 2017 U prolazu, 27 postova Lokacija: jakovo Prijavi odgovor kao problematičan BravoПослато са SM-J320F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoB 642 Napisano Decembar 26, 2017 Svrati ponekad, 350 postova Lokacija: Hamburg Motocikl: Beverly 250, Honda NC750X RH09 Prijavi odgovor kao problematičan Ljdine svaka vam cast!! Bio sam na jednoj dedamrazijadi, iste godine kada sam se i uclanio na forum i srce je bilo puno, posle toga su se stvari promenile i otisao sam iz zemlje!! Gledam slike i zalim sto nisam mogao i ove godine da budem deo toga, sto ne znaci da neke naredne necu uspeti!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1512 Napisano Decembar 26, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za video! Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Decembar 26, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Kao i svake, najlepsi nacin za zavrsetak godine. Vrhunski odrađeno Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Decembar 27, 2017 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo za video matori! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Decembar 27, 2017 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni jahač 1088 Napisano Decembar 27, 2017 REW/Hit The Road, 502 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R 1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, hitman said: Kao i svake, najlepsi nacin za zavrsetak godine. Brate mili, suze su mi potekle. Moja deca na početku filma ! HITMAN pravo u centar. Bravo za film, ovo je istorija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4816 Napisano Decembar 27, 2017 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan @hitman ..... Hitman - codename 47 agent sa dronom je ispunio sva ocekivanja svaka cast za video Crveno, crveno, crveno, crveno je boja ljubavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8475 Napisano Decembar 27, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ja se sav naježio... bez teksta sam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Decembar 27, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Zaječarci Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CrveniKimi 90 Napisano Decembar 27, 2017 Svrati ponekad, 108 postova Lokacija: Beograd Motocikl: SUZUKI GSX-R K7 600 Prijavi odgovor kao problematičan Sa zakasnjenjem Jedan VIDEO i od mene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
XXXL 645 Napisano Decembar 27, 2017 Svrati ponekad, 141 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VZR1800, Svipul of Darraðarljóð Prijavi odgovor kao problematičan @hitman Tako to izgleda kada neko gleda "odozgo" Fenomenalan video za akciju koja je svake godine tamo gde i treba da bude.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano Decembar 27, 2017 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Malo kasnim, al evo per fotkica i od mene 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Decembar 28, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam koliko nas je na kraju bilo, samo jedno znam. Sledeće godine se moramo u još većem broju okupiti Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lepi Dzov 230 Napisano Decembar 29, 2017 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XL 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 27. 12. 2017. at 9:48 PM, Goshke said: Malo kasnim, al evo per fotkica i od mene Dobre ti ovih "par slicica"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7700 Napisano Decembar 29, 2017 Solo Rider, 3080 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nikad bolje nije oslikana dedamrazijada.Bravo za fotografe,bravo i za sve nas, srećna nam Nova godina i u zdravlju započeli novi sezonu naproleće.Živeli 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8475 Napisano Decembar 29, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3185 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan @ lepi Dzov a zašto citira sve fotke opet? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yooalexandar 24 Napisano Decembar 29, 2017 U prolazu, 41 postova Lokacija: ScootWorkshop -Zemun Motocikl: Piaggio-vise komada Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ljudi za slike, editovanje istih I za video snimke, sve je lepo ovekoveceno. Prvi put prisustvujem deda mrazijadi I odusevljen sam prisustvom ljudi, organizaciji I globalno celoj ovoj akciji, nismo ni svesni koliko to znaci drugarima iz doma.. Hvala na druzenju, sve najbolje Vam zelim za praznike i vidimo se dogodine!Sent from my Lenovo K33a48 using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
delimba 26 Napisano Decembar 30, 2017 U prolazu, 59 postova Lokacija: ravno selo Motocikl: pulser 125,er6n Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast za akciju. stvarno je milina procitati ovaj post i pogledati slike. interesuje me samo imali kojeg deda mraza ispod 100 kg? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7700 Napisano Decembar 30, 2017 Solo Rider, 3080 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast za akciju. stvarno je milina procitati ovaj post i pogledati slike. interesuje me samo imali kojeg deda mraza ispod 100 kg? Pa gde si vid'o suvonjavog deda mraza Послато са LG-D855 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Decembar 30, 2017 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Mene su BJB-ovci priznali za pravog Deda mraza. Plasim se samo da cu da izgubim titulu jer sam sa skoro 190 pao na oko 160 kg Sent from my LG-H815 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3052 Napisano Decembar 30, 2017 8-bit, 1878 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, LuckyVladano said: Mene su BJB-ovci priznali za pravog Deda mraza. Plasim se samo da cu da izgubim titulu jer sam sa skoro 190 pao na oko 160 kg Kondicioni trening pred praznike? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...