wizard666 350 Napisano Decembar 24, 2017 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Blok 70 NBgd Motocikl: KTM Super Adventure 1290, Honda Africa Twin CRF 1000, Transalp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Evo još fotkica... https://www.facebook.com/dimitrijevic.nikola/media_set?set=a.10155952356013491.1073741832.759388490&type=3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILAN GS 99 Napisano Decembar 24, 2017 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi velikog sraca svaka vam cast!!!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2710 Napisano Decembar 24, 2017 Drug član, 2105 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svim deda mrazovima. Hvala onima koji su zabelezili ovaj momenat a nama omogucili da retro uzivamo. Hvala ucesnicima u saobracaju za strpljenje. Hvala sluzbi MUP za pomoc. Hvala medijima. Hvala Stanimiru, Pavlu, Nesi, Rajku i svima ostalima da ne nabrajam, koji su organizovali i odrzali ovakvu akciju. Nadam se da sam nekom od sticenika ulepsao dan. Vidimo se sigurno za Vaskrs 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rodic 132 Napisano Decembar 24, 2017 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Titel Motocikl: Beverly 250 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast momci... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 24, 2017 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kao i svaki put, bilo je ekstra... hvala svim ljudima dobre volje... 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilosDJ 27 Napisano Decembar 24, 2017 U prolazu, 2 postova Lokacija: Beograd Motocikl: nemam Prijavi odgovor kao problematičan Evo jos malo slika! Pozdrav! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Decembar 24, 2017 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Usamljeni jahač je napisao: Hvala ti na ovako divnom jutru, fotke su sjajne, kao i svake godine. Nema na čemu, zadovoljstvo mi je bilo, kao i svake godine. P. S. Super je što skoro svako od nas “hvata” drugačije momente, pa fotke nisu monotone. Promenio Decembar 24, 2017 član AlexaBGD 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Decembar 24, 2017 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Kad malo bolje sagledam, @AlexaBGD sam više puta video kroz šiber nego na dva točka... Izmamiti osmeh neprolazno je i neprocenjivo. Ostatak fotosa je u fb galeriji: Srećni praznici drugari... i vidimo se na Uskrs 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wizard666 350 Napisano Decembar 24, 2017 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Blok 70 NBgd Motocikl: KTM Super Adventure 1290, Honda Africa Twin CRF 1000, Transalp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Evo TV priloga.... Žikina Šarenica RTS Dnevnik u 13h RTS Dnevnik u 19h RTV Pink emisija Dobro Jutro Studio B - Vesti u 19h TANJUG http://www.tanjug.rs/full-view.aspx?izb=375799 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8481 Napisano Decembar 25, 2017 nekrunisani kralj moto cigana, 3189 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, wizard666 je napisao: Evo još fotkica... https://www.facebook.com/dimitrijevic.nikola/media_set?set=a.10155952356013491.1073741832.759388490&type=3 stavi ih na javno, za nas bez FB profila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17007 Napisano Decembar 25, 2017 Integrisan, 8303 postova Prijavi odgovor kao problematičan To sam mu i ja rekao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mire019 446 Napisano Decembar 25, 2017 MK "Triumph" Zaječar, 332 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda CB 1300F Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slika iz Zajecara 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 285 Napisano Decembar 25, 2017 jedan od DDMZ, 807 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Zaječarci !! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borzegi 255 Napisano Decembar 25, 2017 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: RD07 '93., šareno govedo.. Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi ne znam sta da vam kazem, ovo je bilo jedno apsolutno fantasticno iskustvo, ali vec je sve receno pa ne bi da se ponavljam. Snimao sam kamerom put do Sremcice ali snimak nije upotrebljiv, u toku voznje kamerica se spustila i snimala prenisko, da ne kazem da je postala impotentna Hvala svima na slikama i snimcima, gledam ih vec 2 dana 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1512 Napisano Decembar 25, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan I ja da se zahvalim svima i da kažem da je bilo pravo zadovoljstvo biti deo nečega ovakvo velikog, lepog i humanog.Ujedno smo jednu prelepu poruku poslali svima. Nego nisam znao da smo moto klub, kako nas je većina medija predstavila Послато са SM-J320FN уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GR 46 4816 Napisano Decembar 25, 2017 Sreca i osmeh su kljuc svega ..., 380 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Pčelica :) ... FZ6 N... Prijavi odgovor kao problematičan Život je nekad siv , nekad žut .. Ovaj put , ovaj put ... Život je bio CRVEN svud Naš Beo-grad je bio Crven-grad zahvaljujući svima nama .. Kao i proteklih godina bezuslovna sreća je bila prisutna svuda gde god se okrenete .... Prvenstveno ovih 19 kilometara kod nas dolazeći u dom, a još veća kada stignemo tamo ... Naravno nemerljive emocije su kao što svi vrlo dobro znate kod drugara koji nas tamo čekaju i raduju se Ove godine bi pažnju stavila na sve Babamrazice koje su ulepšale druženje , pomagale u istovaranju paketića , vezivale BJB balone , doprinele veseloj atmosferi , igrale kolo sa dečicom u Domu Nije nas bilo puno ali smo uvek prisutne a to je mnogo važno .... Naravno moram da izdvojim moju drugaricu Melindu i divne devojke sa paTkovanja paketića Mirjanaaaa Mirjanaaaa , Čipsi vešticu ( čija je ruka brža od zvuka ) Vitu i Maki ... SVAKA ČAST DEVOJKE Verujem da se naši dragi Dedamrazovi neće naljutiti što sam ovaj put stavila poseban akcenat na Babamrazice Vi ste svi standardno bili divni , okitili svoje motore , izlepili crvene kape na kacige , rizikovali vozeći na hladnom asfaltu , punili i vraćali akumulatore u motore samo za ovu priliku , velikim trudom oblačili crvena odela pa čak i bojili svoje prirodne brade belom bojom ... BRAVO - BRAVO - BRAVO momci u ovom slučaju dede Naravno HVALA svima koji su samo mislima bili sa nama jer nisu mogli da prisustvuju zbog posla , obaveza ili više sile BRAVO I HVALA SVIMA Ljubi vas vaša Babamrazica koja nema niti vozi motor ali ih beskonačno mnogo voli pa se kao takva uvek oseti da pripada vašoj zajednici ... Vidimo se za Uskrs 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihazero 258 Napisano Decembar 25, 2017 U prolazu, 61 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo druga i poslednja tura od mene. Ima malo fotografija spolja, malo predstave i iz sale unutra. A ima i par govornika pre serviranja pasulja i ljudi koji su dobili aplauz i sve pohvale zajednice bajkera. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Decembar 26, 2017 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Miha! Slike sa priredbe bi trebale da budu na naslovnim stranama pred našu akciju. Društvo je sve surovije, nedostaje saosećanja i brige prema drugima. Ova deca nemaju puno i raduju se svakom kontaktu sa spoljnim svetom. Uspevali smo ranijih godina da organizujemo da deca dodju u Beograd autobusima, vodili smo ih jednu osnovnu školu i čak, ako se dobro sećam, na klizanje na Trg M&E ali ta tzv. inkluzija nije imala željeni efekat. Oni su neprirodno osudjeni jedni na druge i ogradu oko parčeta zemlje. Ostane mi uvek “knedla u grlu” kad napustim Dom jer znam da su mnogi od njih nepravedno ostavljena od onih koji bi trebali da brinu o njima i, kad je već tako, osećam odgovornost prema svakom od njih i njihovoj bespomoćnoj situaciji i lošim izgledima u budućnosti. One kratke reportaže o 300-400-500 motorista, deda mrazova imaju potpuno pogrešnu temu. Nismo mi ti koji traže publicitet, naprotiv, mi upravo na ovu decu skrećemo pažnju. Sent from my iPad using Tapatalk 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Decembar 26, 2017 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Kao i svake, najlepsi nacin za zavrsetak godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17007 Napisano Decembar 26, 2017 Integrisan, 8303 postova Prijavi odgovor kao problematičan Fe-no-me-nalno!!!! Hvala ti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Decembar 26, 2017 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, severian said: Fe-no-me-nalno!!!! Hvala ti. <3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wizard666 350 Napisano Decembar 26, 2017 Svrati ponekad, 433 postova Lokacija: Blok 70 NBgd Motocikl: KTM Super Adventure 1290, Honda Africa Twin CRF 1000, Transalp XL600V Prijavi odgovor kao problematičan Vrhunski video... i hvala tebi!Sent from my SM-G935F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 285 Napisano Decembar 26, 2017 jedan od DDMZ, 807 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Hitmane MAJSTORE!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azrael 104 Napisano Decembar 26, 2017 U prolazu, 63 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XJ600S Diversion & Yamaha XJ900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Video je vrh.... svaka cast.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16156 Napisano Decembar 26, 2017 Misbehave Responsibly, 1639 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, hitman said: Kao i svake, najlepsi nacin za zavrsetak godine. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...