to crank 5351 Napisano Mart 6, 2018 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Voliš da se pecaš... ne bih okom trepnuo da sutra objavi da se više ne trka. Ni da je pre 3 ili 5 ili 9 godina to objavio. U tom smislu me apsolutno zabole patka gde je i šta radi. Kao ljudskom biću mu želim svu sreću i zdravlje a voleo bih da se nikad nije pojavio na sceni i doveo na trke sve one koji su zviždali mrtvom Simoncelliu jer im je pokvario izlazak na Rossi vikend. Crko dabogda... FIGURATIVNO SLOBODANE!!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Mart 6, 2018 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što rekoh... kakvo pitanje takav i odgovor. Tu je gde je s debelim razlogom, ništa glupljim nego Pedrosa na HRC-u. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Mart 7, 2018 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ma meni pršte jaja za dotičnog, kao i za generalno sve njih. Ali on realno više nema šta da traži u MotoGP-u. Jasno je da više nije u konkurenciji za šampiona, a nije ni perspektiva da će da bude. Bukvalno se vozi tamo jer mu se može. A sa druge strane, sjajni vozači kao što su npr. Petrući, Zarko ne mogu da dođu do konkurentskih motora i vozaju satelite koje treba da voze rukiji. I Pedrosa je u sličnoj situaciji sličnoj kao i Rosi samo sa velikom razlikom što Honda ima konkurentnog (hehe, Markez konkurentan) vozača pored njega dok Jamahi ne znam ko će da osvoji titulu, pa čak i sa dobrim motorom. Ova dvojica neće. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3115 Napisano Mart 7, 2018 Drug član, 1062 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan @to crank Ne pecam se ja uopšte, nego kako ga neki ostrašćeno brane, tako ga ti ostrašćeno napadaš. Drugačije se figurativno izražava, u buduće da znaš. Reći da je bolje da se nikad nije pojavio je isto kao reći da je za košarku bolje da se nikad nije pojavio Džordan, u F1 Šumi itd....kao da su ti ljudi "krivi" što su narasli do neslućenih visina i postali personifikacija svog sporta..Za mene je npr. to ultimativni uspijeh.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6011 Napisano Mart 7, 2018 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, Robin Hood je napisao: Ali on realno više nema šta da traži u MotoGP-u. Jasno je da više nije u konkurenciji za šampiona, a nije ni perspektiva da će da bude. Bukvalno se vozi tamo jer mu se može. Koliko je ovo kontradiktorno čoveče! Nema šta da traži u MotoGP a vozi jer mu se može. Pa zašto ti i ja ne vozimo? A ja bih baaaaš voleo! Onako skroz baš! Normalno je da neko voli a neko ne, pa čak da ide u ekstrem na obe strane. Ali nije realno ne shvatati sta taj covek traži u MotoGP i zašto vozi... Jeste li svesni da je popularniji od svih ostalih vozača zajedno? Još uvek je čovek sa najviše titula na gridu. MM ima šanse da ga obidje po popularnosti za par godina, ali dok se to ne desi, Rossi će da vozi. I da bude konkurentan, kao i svih ovih godina. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3876 Napisano Mart 7, 2018 Ne silazi, 5016 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan I meni ga je pun q. odavno, ali u celoj toj priči mi nije jasna Yamaha (znamo da se vratio na insistranje njihovog finansiskog sektora). Pazite čovek je PR, ambasador - tako nešto, ali non-stop pljuje motor. Kako mu to dozvoljavaju, da li je moguće da su toliko spremni da jedu .ovna? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Mart 7, 2018 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Slobodane, možda ne bih prestao da gledam F1 da se onaj užas od Schumacher/Ferrari kiborga nije pojavio. Sa tim autom je Barichello bio drugi najbolji vozač Basket ne pratim pa nemam mišljenje o Jordan-u i njegovom uticaju na sport. Rossi i njegova marketinška mašinerija su od sporta za ljubitelje motora napravili seljački cirkus za maloumne. Snežane i patuljci, plastični WC-i,.... Što se mene tiče, bolje je da je išao u škole i postao direktor banke i ostavio trke zaljubljenicima u motore umesto što je navukao milione obožavalaca gay svetaca. Kao Bin Laden, do njega su teroristi bili niš ekipa sa stilom. Baader-Meinhof, Brigatte Rosse, PLO... A onda se pojavio maneken i usrao celu stvar. Ni terorizam više ne pratim!! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3115 Napisano Mart 7, 2018 Drug član, 1062 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Aaa pa sad te kontam, ti si sportski hipster p.s. Ipak, Šumi je bio kiborg i sa Beneton- Fordom, sa kojim je i osvojio prvu titulu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10550 Napisano Mart 7, 2018 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, MOTOM je napisao: I meni ga je pun q. odavno, ali u celoj toj priči mi nije jasna Yamaha (znamo da se vratio na insistranje njihovog finansiskog sektora). Pazite čovek je PR, ambasador - tako nešto, ali non-stop pljuje motor. Kako mu to dozvoljavaju, da li je moguće da su toliko spremni da je jedu .ovna? Pa kako nebi, duzni su mu do groba, zaboravljas da je Rossi izvukao Yamahu iz govana te 2004 godine, 12 godina nisu prismrdeli tituli, Rainey je uzeo zadnju titulu za Yamahu 1992 godine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Mart 7, 2018 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, to crank je napisao: Rossi i njegova marketinška mašinerija su od sporta za ljubitelje motora napravili seljački cirkus za maloumne. Snežane i patuljci, plastični WC-i,.... Hvala! Potpuno si u pravu! Lik je amater, kreten, koji drugim maloumnicima pričinjava zadovoljstvo. Slučajno je osvojio sve ove titule i slučajno se bori, rame uz rame, sa mnogo mlađim takmacima. I slučajno je ovaj "cirkus" (bez Rosijevog doprinosa) postao planetarno popularan. Mnogi od vas kritikuju Rosijeve navijače, uz primedbu da nisu objektivni, da su ostrašćeni... Ja uvek priznajem da je MM vanserijski manijak, vrhunski znalac i nikada neću za Marka napisati da pravi "seljački cirkus za maloumne". Dovoljno je malo objektivnosti i priznanja Doktoru za doprinos popularizaiji moto-sporta. Gde bi ovaj cirkus bio bez njega? Ko bi za taj cirkus znao? Ne stidim se da priznam da "cirkus" gledam zbog njega. Možda bih ga gledao i da nema njega, ali ne sa tim zadovoljstvom. Napisao sam još što-šta, ali sam izbrisao. Bolje ja nego Lale, ili čika Rajko. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17667 Napisano Mart 7, 2018 Integrisan, 8364 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jbt, kako se odmah palite... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Mart 7, 2018 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 28 minutes ago, Šumadinac said: Napisao sam još što-šta, ali sam izbrisao. Bolje ja nego Lale, ili čika Rajko. Ih, pa tako može svako da kaže: "Napisao sam nešto neviđeno pametno ali je kontroverzno pa sam obrisao da ne izazovem pometnju" Ili postuj šta si napisao ili tiću. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Mart 7, 2018 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sem toga Marquez ne oravi seljački cirkus za maloumne. Lorenzo je nesto probavao s pola qurca... bolje da nije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14037 Napisano Mart 7, 2018 Ne silazi, 6093 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, hard_rock said: Ispade Barikelo los vozac... Pa nije dobar je taman koliko i Pedrosa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3876 Napisano Mart 7, 2018 Ne silazi, 5016 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Biker-Boy said: Pa kako nebi, duzni su mu do groba, zaboravljas da je Rossi izvukao Yamahu iz govana te 2004 godine, 12 godina nisu prismrdeli tituli, Rainey je uzeo zadnju titulu za Yamahu 1992 godine Ništa oni njemu nisu dužni, sve je to on debelo naplatio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Mart 7, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Sumaher isto fejk vozac mamu mu, zavera protiv Hakinena, Dejvid Kultard peder ouuu jeaaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ŠekiKG 4332 Napisano Mart 7, 2018 Šumadinac, 1581 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Yamaha xj 900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, to crank je napisao: Ih, pa tako može svako da kaže: "Napisao sam nešto neviđeno pametno ali je kontroverzno pa sam obrisao da ne izazovem pometnju" Ili postuj šta si napisao ili tiću. 1. Ne primam se A, inače, nisi odgovorio na suštinu posta. pre 8 minuta, to crank je napisao: Sem toga Marquez ne oravi seljački cirkus za maloumne. Lorenzo je nesto probavao s pola qurca... bolje da nije. Vidi pod jedan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3006 270 Napisano Mart 7, 2018 Zainteresovan, 666 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Biker-Boy said: Pa kako nebi, duzni su mu do groba, zaboravljas... Какав данак неискуству... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16208 Napisano Mart 7, 2018 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Zarco: Marquez thinks I'm among the favourites? He's often right. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Mart 7, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da se vratimo na temu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1690 Napisano Mart 7, 2018 Drug član, 2293 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan https://www.motorsport.com/motogp/news/iannone-suzuki-qatar-race-pace-deficit-1011854/?s=1zanimljvo mi je sto dva vozaca iz istog tima totalno suprotne utiske o motor imaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6011 Napisano Mart 8, 2018 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim nove odgovore na temu, reko nesto cu novo procitati... kad ono. Standard: pljuvacina po 46, odbrana istog i Bin laden i neka vatrena oruzija!? Doooobro...... Aj sad realno. Da VR ne vredi, ne bi bio gde jeste, da MM ne vredi, takodje. Da nabrajem sve vozace? Aj malo objektivno (uz favorizaciju miljenika OK, neko voli plave a neko crne), al nemojmo pljuvati i kuditi ljude koji vrte u krug i obaraju sto licne sto vremenske rekorde u sportu koji volimo i pratimo manje vise svi ovde uclanjeni. Zagadiste temu... 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 14037 Napisano Mart 8, 2018 Ne silazi, 6093 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ocekivati da neko od navijaca bude realan je isto kao da ocekujes od zene da bude racionalna, ne ide. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5351 Napisano Mart 8, 2018 Integrisan, 13042 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, abarth_maniac said: Zagadiste temu... Ajdr, ajde.. nemoj si na kraj srca. Ništa se pametno ne dešava moramo nekako da se zabavimo. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3323 Napisano Mart 10, 2018 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5457 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Nikola je Zarko foruma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...