lalajko 2004 Napisano Jun 7, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Prica se da ce u Barseloni Pedrosa objaviti da ide u penziju, a ne u drugi tim. Btw, od poslednje Rosijeve titule, 2009-te, koliko pobeda ima Rosi, a koliko Pedrosa?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jun 7, 2018 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Hahahhaha, šuk. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 7, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Imaju prikladne varalicarske stapove malih duzina taman za njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 7, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Just now, štampar said: Цениш да ће да се удружи са падавичаром/папучаром/пензионером Стонером? Ne znam mozda. Ima li neko email od Pedrose da mu linkam moj stap sto prodajem na forumu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16157 Napisano Jun 7, 2018 Misbehave Responsibly, 1639 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 4 minutes ago, štampar said: Чини ми се да Педроса има неколико победа више али какве везе то има са његовим одласком у пензију? Ima ih duplo više, a razliku je nagumao u one dve sezone kada je VR jahao crvenog ždrepca; 2011/2012 DP:VR =10:0 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 7, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan A koliko bodova su skupili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 464 Napisano Jun 7, 2018 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, štampar said: Чини ми се да Педроса има неколико победа више али какве везе то има са његовим одласком у пензију? П.С Ах,па то Лалајко вечито покушава да некако омаловажи другог најбољег возача свих времена Tako je to sa velikim sampionima, ili ih volis ili ih mrzis jer su guzili onog kog volis. S tim sto deda ne guzi nikog vec 8 godina pa ti zamisli koja je to kolicina guzenja bila kad ga i dalje mrze. 2 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17012 Napisano Jun 7, 2018 Integrisan, 8303 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ih, kakvi ste prema Pedru. Dečko je polomio svaku koščicu svog (malog :D) tela, falilo mu je bar mrvica sportske sreće tu i tamo, potpuno je sazreo u prijatno i samosvesno ljudsko biće, a i dalje je odličan vozač, bolji od velikog dela grida. Zaslužuje svako poštovanje, a ako ga pratimo u penziju, još i veće! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 464 Napisano Jun 7, 2018 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Stampar, ne mislim ja samo na Rosija. Realno tako je i sa Markezom, Lorenocom. Samo mi malo ide na zivce kad neko nipodastava uspehe bilo koga od te trojke. Ne znam kome i u kom delu mozda moze da se pojavi misao da negativno komentarise vozacke sposobnosti takvih majstora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jun 7, 2018 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan pre 19 minuta, nightrider46 je napisao: S tim sto deda ne guzi nikog vec 8 godina pa ti zamisli koja je to kolicina guzenja bila kad ga i dalje mrze. A ja sam lepo rekao da mi je on sa onim Učiom krajnje sumnjiv! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 464 Napisano Jun 7, 2018 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Robin Hood said: A ja sam lepo rekao da mi je on sa onim Učiom krajnje sumnjiv! E on je problem, jer se tu ne zna ko koga Za ove ostale klosare poput Gibernaua, Biaggia se znalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Jun 7, 2018 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Pedro, definitivno u ratu sa srećom već duuuuže vrijeme. Probali su slagati i motor po njemu, i fabrički tim tolike godine, sve, pored njega u Hondi Stoner titula, Markez titula, Hayden titula, njemu se nije dalo, kao da je u prošlom životu na neki svirep načim pobio kolonu monaha na nekom hodočašću. Penzija, paaa nešto ne vjerujem. Zašto ne bi sjeo na neku satelit Hondu? Možda bi se dalo naći mjesto na Dukatiju, ali za dobro one 2 kosti koje do sada nije polomio, bolje ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 7, 2018 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Pedro rodjen, živi i vozi u pogrešno vreme i to je sve. ''Mala bara puna krokodila'' što bi rek'o moj pokojni komšija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16157 Napisano Jun 7, 2018 Misbehave Responsibly, 1639 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Pedro na Yamahu i da progleda. Lakše se vozi a deficit na ubrzanju on nadoknađuje manjom masom. Zajebo se što nije pre par godina prešao na klavijature, možda bi i postao šampion. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mario Marko 476 Napisano Jun 7, 2018 Zainteresovan, 701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Pedrosa je odličan vozač tu nema priče. Pitanje je samo kom ozbiljnijem timu bi on bio potreban? Marketinški nije neka velika prilika za dovođenje sponzora jer su svi oni gladni novih zvezda, a sa druge strane stvarno ima dosta talentovanih mladih vozača koji da budu investicija na duže staze. Ja lično posle 13 sezona u hondi ne bih imao motiv da vozim za neki Aspar, Avintiu ili nešto slično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5970 Napisano Jun 7, 2018 Drug član, 2774 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam Pedrosu uvek dozivljavao kao svojevremeno Barikela dok je bio sa Sumaherom u Ferariju... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1668 Napisano Jun 7, 2018 Drug član, 2263 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan 9 minutes ago, abarth_maniac said: Ja sam Pedrosu uvek dozivljavao kao svojevremeno Barikela dok je bio sa Sumaherom u Ferariju... Ja vidim da me podseca na nekoga Pedrova situacija... Identicna priča kao Barikelo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Jun 7, 2018 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, nightrider46 said: Samo mi malo ide na zivce Pa to je i cilj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 464 Napisano Jun 7, 2018 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ti prozivas sve, to mi se svidja. Ovi uporedjivaci mi upadaju u oci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 812 Napisano Jun 7, 2018 Drug član, 1198 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Speedweek kaze da se Pedrosa povlaci na kraju sezone i da ce to da saopsti u Barseloni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Jun 7, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, nightrider46 je napisao: Ma ti prozivas sve, to mi se svidja. Ovi uporedjivaci mi upadaju u oci Uporedjuju ih novinari na tviteru. Jer ako mnogi, pa i ovde, napadaju Pedrosu da nema uspeha, a ima duplo vise pobeda od Rosija u periodu od poslednje titule pa na ovamo, zasto se ne postavlja pitanje Rosijeve svrsishodnosti u MotoGP? Ok, majice, kacketi... Ici ce to i dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 464 Napisano Jun 7, 2018 Svrati ponekad, 465 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, ne mogu da verujem koliko vam bodu oci ti kacketi. Evo ako mozes prosvetli nas ovde. Zanima me koji je to vozac koji je pravi za fabricku jamahu i koji zasluzuje mesto u timu? PS. ne navijam za Rosija, niti bilo kod drugog u sampionatu, duze vreme sam prestajao da gledam isti, a nakon trke u argentini ove godine sam definitivno prestao. Ali stvarno me zanima, zeljan sam znanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16157 Napisano Jun 7, 2018 Misbehave Responsibly, 1639 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, lalajko said: Uporedjuju ih novinari na tviteru. Jer ako mnogi, pa i ovde, napadaju Pedrosu da nema uspeha, a ima duplo vise pobeda od Rosija u periodu od poslednje titule pa na ovamo, zasto se ne postavlja pitanje Rosijeve svrsishodnosti u MotoGP? Ok, majice, kacketi... Ici ce to i dalje. 7:0 (9:2) možda zato ? ili zato što je i pored duplo više pobeda, DP skupio tek 3% više poena u pomenutom periodu. hmmm, biće da je presudno ovo: VR je marketinški magnet za ceo MotoGP cirkus, DP je simpatično ordevlje; Voleo bih da vidim Denija na Yamahi ali posle 18 godina na Hondi, to je imaginarna varijanta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2388 Napisano Jun 7, 2018 Andragog, 4967 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan 2016 kad je Lorenco uzeo titulu, koliko je imao pobeda on a koliko Rossi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5328 Napisano Jun 7, 2018 Integrisan, 13020 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Samo pogledajte američke majmume kako se sjate oko čerge. A pola ih se čudi što ne voze u krug ko normalan svet. Rossi donosi minimum 30% od ukupne pažnje. Osratak se delu pola pola između ostatka grida i mototrka. Ima mas koji gledamo jel volimo moto trke. I dok god bude imao šansu za podijum za njega će se naći fabrički motor, makar u satelitskom timu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...