Sveta 5. 1985 Napisano Januar 8, 2018 IF YOU THINK ADVENTYRE IS DANGEROUS TRY ROUTINE ...IT IS LETHAL, 1019 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 5.1.2018. at 16:58, Lunja je napisao: Ja na mom motoru imam Stivovo sedište a na vespi px Bobanovo. Dakle od oba majstora. Konverzacija i dogovor i sa jednim i sa drugim sasvim korektna, pristojna i prijateljska kakva treba da bude u odnosu mušterija - majstor. Možda i više od toga. Zadovoljan sam sa oba ali razlika u samoj ceni nije baš tako mala kako neke kolege ovde navode. Razlika je daleko veća od spominjanih 30e. Evo ja bih pitao posto taj deo kvantne mehanike (materijala za izradu sedista) ne znam,kao laik ako ispred sebe imam Bobanovo sediste i sediste Stiva iz Nisa kako da prepoznam koje je cije...osim ako na njima ne pise cena,sta je to sto ih razlikuje i kako da znam koje je bolje ili da se rukovodim onom narodnom ako ne znas sta je dobro vidi sta je skupo tako nekako valjda glasi izreka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Januar 8, 2018 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Sveta 5. said: Evo ja bih pitao posto taj deo kvantne mehanike (materijala za izradu sedista) ne znam,kao laik ako ispred sebe imam Bobanovo sediste i sediste Stiva iz Nisa kako da prepoznam koje je cije...osim ako na njima ne pise cena,sta je to sto ih razlikuje i kako da znam koje je bolje ili da se rukovodim onom narodnom ako ne znas sta je dobro vidi sta je skupo tako nekako valjda glasi izreka Tako jeeeeee idemoooo vile i baklje, katran i perje za Bobana, ima da radi za džabeee, živeo el komandante iz Niša, Robin hud tapacirerski 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Januar 8, 2018 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Ova tema postaje tezak smor a polako i forum.... Sent from my iPhone using Tapatalk 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3247 Napisano Januar 8, 2018 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ako mene pitate, ovde je kvalitet izrade i materijala osetno na Bobanovoj strani sto, donekle, opravdava razliku u ceni. Stivovo sediste je takodje ok i podseca me na sam pocetak Bobanovog rada i sedista koje je tada pravio. Dobra stvar je sto Stiv ocigledno ima potencijal da dodje do Bobanovog nivoa ali je pitanje da li ce i cena ostati ista ? Naravno, ako i kada ga stigne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Januar 8, 2018 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Da se ne shvatimo pogrešno i da ne pričamo o tome ko je bolji, za sve koji neznaju Bobana Boban je počeo da šije kožu pre 30 godina, i ne šije samo sedišta. Trebalo je da vidite njegove čizme, jakne i drugo. Uostalom, ima ugovor sa Amerikom, Danskom... Bisage, novčanici... Sašio je hiljade i hiljade proizvoda za izvoz. Njegovi čoperi su bili najlepši po dizajnu u zemlji. Jednostavno ima dara i znanja za to. Stekao je reputaciju vrednim i kvalitetnim radom. To mogu da kažem jer ga znam preko 30 godina, i jako smo dobri prijatelji. Pišem ovo jer se bez veze prepucavate na forumu. Da ima kvalitet ima, a kome je njegova cena visoka ne mora da radi kod njega. Na kraju krajeva o njegovom kvalitetu pišu amerikanci, koji su i te kako zadrti po tom pitanju. Nemojte da sada počinjete novu raspravu o ovome, jer mi nije namera da to postignem ovim tekstom, jednostavno hteo sam da kažem ko je Boban, i ne shvatite ovo kao preporuku, radite tamo gde mislite da treba i gde možete da sebi to priuštite Veliki pozdrav braćo bajkeri 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Januar 8, 2018 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan On 1/7/2018 at 3:12 AM, ZEMZEM said: Božić je pa ti neću odgovoriti pravom merom na ovaj komentar. Srecni praznici kolege! Salimo se malo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Januar 8, 2018 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Sto se iskljucivosti i opredeljenja za jednog od navedene dvojice majstora tice, hajdemo ovako: javno obecavam da cu sediste svog sledeceg motocikla odraditi kod Bobana, ukoliko cene istog bude spustio na nivo Stiv-designa. Pitanje je hoce li i kolege iz druge grupe korisnika sedista neko od svojih sledecih sedista odradjivati kod Stiva, ukoliko mu radovi postanu odlicni po ceni kao i Bobanovi? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Januar 8, 2018 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Aj pitanje, ja sad kao francuska sobarica... A kako vam svima taj skoro univerzalni oblik odgovara? Gledam i na enduro i na sportak siju isti oblik. Pricam o tome da neko je visok 160, a neko 190. Neko 70, a vecina 100+ kg? Pogotovu na enduro, sedis maltene na rezervoar, nema povlacenja unazad? Plus te ivice u plasticnoj gurtni, pa pod pravim uglom, kao caferacer? Zar ne bi trebalo enduro da ima ravan sic, gel, neklizajuci materijal je opcija naravno... Cenu ne komentarisem, svako svoj rad moze da ceni koliko hoce...tako da o tom nema govora. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Januar 8, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan @Gvozden Kralju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Januar 8, 2018 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 49 minutes ago, Gvozden said: Aj pitanje, ja sad kao francuska sobarica... A kako vam svima taj skoro univerzalni oblik odgovara? Gledam i na enduro i na sportak siju isti oblik. Pricam o tome da neko je visok 160, a neko 190. Neko 70, a vecina 100+ kg? Pogotovu na enduro, sedis maltene na rezervoar, nema povlacenja unazad? Plus te ivice u plasticnoj gurtni, pa pod pravim uglom, kao caferacer? Zar ne bi trebalo enduro da ima ravan sic, gel, neklizajuci materijal je opcija naravno... Cenu ne komentarisem, svako svoj rad moze da ceni koliko hoce...tako da o tom nema govora. Moj drugar je originalni Bagster (doduse vec dosta star i u ne bas reprezentativnom stanju) razvalio kod Bobana i napravio normalno enduro sediste. Ovo sto se radi sa ovom stepenicom je recept za nesrecu na off roadu...kad treba da se povuces nazad udaris u onaj stepenik i izgubis kontrolu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Januar 8, 2018 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan 59 minutes ago, Gvozden said: Aj pitanje, ja sad kao francuska sobarica... A kako vam svima taj skoro univerzalni oblik odgovara? Gledam i na enduro i na sportak siju isti oblik. Pricam o tome da neko je visok 160, a neko 190. Neko 70, a vecina 100+ kg? Pogotovu na enduro, sedis maltene na rezervoar, nema povlacenja unazad? Plus te ivice u plasticnoj gurtni, pa pod pravim uglom, kao caferacer? Zar ne bi trebalo enduro da ima ravan sic, gel, neklizajuci materijal je opcija naravno... Cenu ne komentarisem, svako svoj rad moze da ceni koliko hoce...tako da o tom nema govora. To su vise modeli putnih - turing sedista koje stavljamo na svoje motocikle kada u planu imamo duze voznje i udobnost na istima. Na sportski motor koji bih derao po stazi, kao i na hard enduro ili kros motor kojim bih divljao po terenu, i kod kojih je agilnost i promena polozaja primarna stavka, sigurno ne bih, a verujem ni da vecina kolega ne bi ugradjivala ovakva sedista. Osim, ako te dvotockase ne bi koristili za pokazivanje od kafica do kafica, cega, jel'te ima u izobilju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3122 Napisano Januar 8, 2018 Drug član, 1063 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan @Gvozden Od kako sam prvi put vidio slike ovih sjedišta to sam se pitao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Januar 10, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Evo, imamo i da se malo pohvalimo, sedište za Beverly, baš lepo sređeno za normalnu cifru. Presvučeno sa nekim neklizajućim materijalom. Bilo je baš fino pocepano.Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano Januar 10, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekoga interesuje, majstor Sveta je u pitanju, u Beogradu se nalazi, kada od Laste na auto putu kreneš ka VML-u. Ulica Milošev Kladenac 14v 0637727209 Sent from my GT-I9300 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Januar 11, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Super. Za normalnu cifru odlično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Januar 11, 2018 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan 2 crvene je koštalo to zadovoljstvo, više nego korektvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vesko Budva 8 Napisano Januar 11, 2018 U prolazu, 28 postova Lokacija: Budva Motocikl: suzuki v strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Satelis je napisao: 2 crvene je koštalo to zadovoljstvo, više nego korektvo. Ugradjen kofer od BMW, sad putuje dalje kod Stiva na izradu naslanjaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vesko Budva 8 Napisano Januar 11, 2018 U prolazu, 28 postova Lokacija: Budva Motocikl: suzuki v strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekog interesuje , prodajem prvobitni kofer sa nosacem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Januar 15, 2018 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan On 1/11/2018 at 9:04 AM, Satelis said: 2 crvene je koštalo to zadovoljstvo, više nego korektvo. Sada ce da krene lavina pljuvacine, jer cena, jel'te, govori da je rad totalno bezvredan. Ako se u obzir uzme da je uradjeno u Bgd-u, a da je kostalo samo toliko koliko je kostalo, verovatno ce vec za 8 - 13 godina do izrazaja doci nekvalitet materijala i izrade... Pratim reakcije! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15948 Napisano Januar 15, 2018 Integrisan, 9315 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Moz da krene sta oce, kako oce, kad oce....no me interesa nada 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arhe 28 Napisano Januar 15, 2018 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Hyosung GV125 Prijavi odgovor kao problematičan Cena je odlična a rad izgleda više nego solidan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Januar 15, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, SHOKLA je napisao: Sada ce da krene lavina pljuvacine, jer cena, jel'te, govori da je rad totalno bezvredan. Ako se u obzir uzme da je uradjeno u Bgd-u, a da je kostalo samo toliko koliko je kostalo, verovatno ce vec za 8 - 13 godina do izrazaja doci nekvalitet materijala i izrade... Pratim reakcije! E ako si reko ovim fensistima koji bi trebalo da otvore poseban forum.... jedan mi koji nemamo toliko para... i drugi oni ... koji su jelte bogom dani jer.... samo ko ima pare i dedu u diplomatiji može da ima motor .... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Januar 15, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je radio moj komšija, moj material cena bila 500 dingera. Sent from my MI MAX using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Januar 15, 2018 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan “Na kraju krajeva o njegovom kvalitetu pišu amerikanci, koji su i te kako zadrti po tom pitanju. “Eto ja nisam mogao da izdrzim a da ne odreagujem na ovo Meni licno se od toga amerikanci, americki kvalitet, amerikaaa , beskraj itd itd Dokle ce vise da se provlaci ta prica o njima i necemu tamoono sto mogu kazem - tamo je sve GO KURAC onako po srpskom i prostom Ja sam upravo slusajuci ko dete legende o toj americi , o necemu u njoj cim mi se ukazala prilika otisao u tu ameriku da zivim a onda vodjen tim sto su nam prosipali kao sto i ti sad druze ovde pises , poceo lagano da obilazim tu istu da se uverim i potvrdim. I tako sam imao sta da vidim , sranje da vece ne moze da bude. O tome bih ovde mogao da napisem malo vise ali ne vidim smisla!!! Realna amerika , ruralna vlaska krajna, necivilizacija , divljastvo itd itd Manite me toga nyc, miami, vegas, san diego etc nije amerika 5 gradova , ne nasedajte na te price A sad o kvalitetu i proizvodima tamo - ako niste znali klipnjace za harli, fordove i jos mnogo sta se prave u srbiji, firma albena u rumi. Sunda i kurcevog kvaliteta mnogo, dobra stvar je bila tamo- kupim nesto, nisam zadovoljan kvalitetom, vratim bez problema. A cesto se desavalo , cak vise nego u nekim drugim drzavama gde sam ziveo pa I srbiji. Roba je kineska i juzna amerika, meksiko. Ima kolega koji imaju pse , i stalno se provlaci prica kako je tamo u americi neka odgajivacnica vrh - kvalitet o kome moze da se sanja. A ja ne videh vise nepravilnosti i bolestija nego tamo. Da ne sirim vise suma sumaru - AMERIKA NIJE REPER nikakvog kvaliteta niti su oni meroddvni da daju svoja misljenjaEvropa pa i srbija su daleko ispred i merodavniji e a sad sto su nas ti isti unistili to je vec druga prica Sent from my iPhone using Tapatalk 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Januar 15, 2018 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Apropo kvaliteta kojim se Ameri odusevljavaju: Nekoliko mojih drugara tera terence - dzipove u dzombu, i to relativno cesto. Onako, amaterski, nista top ekstremno. Drugar koji vozi Jeep Wrangler, ni posle jedne voznje nije dosao u totalno istom stanju, kao sto je i posao. Vazda se nesto otkaci, polomi, uzjebe, popusti, obicno oko pogona, a njegovo samoteshenje je: to nije skupo, npr, krst poluosovine, kvalitetniji kosta svega 15-tak evra. E, sada, to sto Ameri trpaju u svoje ultimativne terence kojima se odusevljavaju, sto bi Wrangler i trebao biti, kod nas posle uvoza u boljem kvalitetu kosta 15e. Poredjenja radi, Mercedes je u svoju G klasu (Puch G) na isto mesto stavio homokineticki zglob od 600e. O cemu dalje pricati??? I, sada bi americki kvalitet trebao da nam sluzi kao reper? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...