ZeleniZub 130 Napisano Mart 13, 2023 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda NC750 DCT 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Vucko991 je napisao: Čini mi se da beše 220e, nisam siguran. I da, zabravih da pitam, kako se taj materijal ponasa na mokro, kisu? Deluje mi kao nesto tipa one prevrnute koze, mozda gresim. Vidim kazes gel stavljen, trebalo bi da je mnogo udobnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
laki13 76 Napisano Mart 14, 2023 Svrati ponekad, 75 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, ZeleniZub je napisao: I da, zabravih da pitam, kako se taj materijal ponasa na mokro, kisu? Deluje mi kao nesto tipa one prevrnute koze, mozda gresim. Vidim kazes gel stavljen, trebalo bi da je mnogo udobnije. Materijal ja ekstra za odrzavanje, lako se pere samo vodom eventualno blaga sapunica i ne upija vodu pri pranju. Jako je prijatan za sedenje i ne kliza tako da kad treba da se pomeris mora da se odvojis od sedista. Svaka preporuka za maaterijal i za majstor Mirka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vucko991 64 Napisano Mart 14, 2023 U prolazu, 10 postova Lokacija: Arilje Motocikl: BMW r1200r, TOMOS T14m, Piaggio x9 250 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, ZeleniZub je napisao: I da, zabravih da pitam, kako se taj materijal ponasa na mokro, kisu? Deluje mi kao nesto tipa one prevrnute koze, mozda gresim. Vidim kazes gel stavljen, trebalo bi da je mnogo udobnije. Za kišu ti je odgovorio kolega Laki, a što se tiče udobnosti još ga nisam vozio, mada je ovo sedište i fabrički bilo udobno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 612 Napisano Mart 26, 2023 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo je sediste, prosireno, malo pomerena pozicija sedista unazad, pena, neklizajuci materija i nova boja. Danas proba pa cemo da vidimo.Izgledom sam zadovoljan, bolje izgleda motor nego sa fabrickim u bež boji.Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JoeD 591 Napisano April 6, 2023 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda VFR800 FI Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo i meni sediste pre par dana 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
@moto.sedista_srdjan 251 Napisano Jun 21, 2023 U prolazu, 21 postova Lokacija: Surcin Motocikl: Suzuki Vstrom Prijavi odgovor kao problematičan https://instagram.com/motosedista_srdjan?igshid=YmMyMTA2M2Y= 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1888 Napisano Jul 25 (promenjeno) Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jedno tehnicko pitanje. Na burgmanu sam presvukao sediste sa nekim platnom koje mi je Srdjan preporucio, mislim da se zove moto nero. Izgleda odlicno. Medjutim, kad kisne motor sundjer ispod se napuni vodom. Pretpostavljam da ulazi na stepove. Da li se to desava svima? Ima li neka fora kako se sije ili imaju negde one trake ispod stepova kao na kisnim odelima? Kako to nasi majstori resavaju Promenio Jul 25 član muljaz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12556 Napisano Jul 25 Ne silazi, 7335 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Radi se hidroizolacija sedišta. Baš zbog toga. Pokazivao mi Boban kako on radi i kako su radile neke kolege da ne imenujem čija su sedišta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1033 Napisano Jul 26 Drug član, 1070 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ono što većina radi je da sunđer pre presvlačenja umotaju u neki najlon, streč foliju i sl. Tako su meni našalost ''majstori'' radili. Posledica toga je da se sedište više gužva klizi preko te folije a i nije majstorski, da je tako trebalo fabrika bi uradila. Za uradi sam to je i ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1888 Napisano Avgust 15 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sta mi covek napravi za 2500 din ruke. Moj materijal 2100 po metru. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...