Satelis 15829 Napisano Mart 7, 2019 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pa da.... sto bi se ti cimao da listas strane/citas kad ce dugi za tebe da lista imenik i kaci ovde da bi ti video..... laganica samo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djole Rs 291 Napisano Mart 7, 2019 Zainteresovan, 482 postova Lokacija: Jagodina Niš Motocikl: Kawasaki zx6r 12' Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook.com/STIVDESIGN.NIS 0606719700 evo i broj telefona, ja sam prezadovoljan, sve je perfektno. Koštalo je 60e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sixi 233 Napisano Mart 7, 2019 Svrati ponekad, 288 postova Lokacija: Vojvodina - Kula Motocikl: BMW R 850 R Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, nikvuksa je napisao: Šta je to, 18 strana… Kad sam kupovao TDMa, tema na oko 400 strana (sada već skoro 500). Pa pročitam u 2 dana, pa shvatim da nije dovoljno pa se vratim ispočetka još jedan krug. Izvinjavam se za off. ahahaa..... apsolutno sam isto prosao. I dan danas se vratim na pocetak kada mi treba neka info, ono ...znam da sam negde procitao to sto mi treba a ne mogu da nadjem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Mart 7, 2019 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Ah te džomba fore... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1024 Napisano Mart 8, 2019 Drug član, 1006 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook.com/STIVDESIGN.NIS 0606719700 evo i broj telefona, ja sam prezadovoljan, sve je perfektno. Koštalo je 60e. Hvala covek!Послато са SM-G950 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15829 Napisano Maj 5, 2019 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu naci temu gde je jedan kolega pisao za modifikaciju sedista koji radi Srdjan (link ka FB strani), imam reci koju rec. Preradu sam radio kod Stiva (Ivica Nis), kostala je 80eur + pt (mesec dana cekanja, zima bese). Napravio je upusten deo nalik sedlu ne bi li bila veca udobnost. U pocetku je bilo super, medjutim nakon odredjenog vremena sundjer se lagano spljosnuo te je sediste postajalo sve tvrdje. Cuo sam se opet sa Ivicon, poslao na doradu i to me je kostalo 20eur +pt (cekao 6 dana). Radilo je dobro neko vreme, te opet lagano pada. slika nakon prerade Posto je Ivica u velikoj guzvi, cekao bi ko zna koliko, resio sam da kontaktoram Srdjana. Rekao sam mu o cemu se radi, predvece je isao do grada da zavrsi nesto i u povratku svratio do mene, video i uzeo sediste. posle par sati stize slika, gotovo sediste (ponudio se da mi donese) sutradan otisao po isto E sad, ovo se sve zbivalo pre nekih mesec dana, namerno sam cekao da prodje neko vreme da bi mogao videti dal ce biti nekih nus pojava kao ranije..... nema, nista ne mrda, to je to. Brzo i efikasno odradjeno, preporuka sa moje strane za Srdjana. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2521 Napisano Maj 5, 2019 ODUSTO OD DIJETE, 2622 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan E zato sam ja odradio kod Bobana, jeste skuplje ali čovek zna šta i kako i radi sa top materijalima kao i sa kvalitetnim sunđerom. Evo već peta sezona kreće nigde se nije ništa mrdnulo. Pre mesec dana mi drugaru odradio za R1 sedišta, vrhunski, drugar prezadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2521 Napisano Maj 5, 2019 ODUSTO OD DIJETE, 2622 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Sedi na motor i kod njega direkt na dogovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
@moto.sedista_srdjan 251 Napisano Maj 9, 2019 U prolazu, 21 postova Lokacija: Surcin Motocikl: Suzuki Vstrom Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za drustvo.Sad smo medju vama.Modifikacija i presvlacenje moito sedista Srdjan U prilog malo nasih radova 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
@moto.sedista_srdjan 251 Napisano Maj 9, 2019 U prolazu, 21 postova Lokacija: Surcin Motocikl: Suzuki Vstrom Prijavi odgovor kao problematičan Suzuki Bandit pre i posle mokdifikacije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
@moto.sedista_srdjan 251 Napisano Maj 9, 2019 U prolazu, 21 postova Lokacija: Surcin Motocikl: Suzuki Vstrom Prijavi odgovor kao problematičan Coper rad u hidrofobiranoj kozi za spoljne uslove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
@moto.sedista_srdjan 251 Napisano Maj 9, 2019 U prolazu, 21 postova Lokacija: Surcin Motocikl: Suzuki Vstrom Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
@moto.sedista_srdjan 251 Napisano Maj 9, 2019 U prolazu, 21 postova Lokacija: Surcin Motocikl: Suzuki Vstrom Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
@moto.sedista_srdjan 251 Napisano Maj 9, 2019 U prolazu, 21 postova Lokacija: Surcin Motocikl: Suzuki Vstrom Prijavi odgovor kao problematičan Vmax pre i posle modifikacije 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
@moto.sedista_srdjan 251 Napisano Maj 9, 2019 U prolazu, 21 postova Lokacija: Surcin Motocikl: Suzuki Vstrom Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slika navlaki za rezervoare radjenih u nasoj radionici 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
@moto.sedista_srdjan 251 Napisano Maj 9, 2019 U prolazu, 21 postova Lokacija: Surcin Motocikl: Suzuki Vstrom Prijavi odgovor kao problematičan Sediste fjr pre i posle modifikacije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Maj 10, 2019 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan I koja je cena za tako nesto sa slika ( od - do) ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21736 Napisano Maj 10, 2019 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I ja pitah isto... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 512 Napisano Maj 10, 2019 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan On 30.10.2017. at 23:33, orlovi je napisao: Pa koliko para,toliko muzike..Uvek bilo... nisi u pravu,jednostavno je duplo jeftiniji Stiv od Bobana a to sto je jeftiniji neznaci da je i losiji.Radio sam vise motora i kod jednog i drugog pa nepricam napamet...oba dva majstora su dobra u svom zanatu podjednako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15829 Napisano Maj 10, 2019 Integrisan, 9289 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se da su podjednaki, Srdjan je i sam rekao da je materijal i rad dobar kod Ivice (kad je otvorio sediste). Kod mene tj mom slucaju je problem u samom sedistu, kretenski je uradjeno skroz na skroz.... pocevsi od sedalne povrsine, debljine mesa, materijala i same krivine donjeg dela. Treba od kretenizma napraviti da valja a da se ne ide u visinu i sirinu.... tesko za izvesti tako da krivicu il los rad nikako ne mogu prepisati Ivici.... eksperimentises malo dok ne ubodes sta ti i kako odgovara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
@moto.sedista_srdjan 251 Napisano Maj 10, 2019 U prolazu, 21 postova Lokacija: Surcin Motocikl: Suzuki Vstrom Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas se uglavnom radovi krecu oko 80e.Naprimer Suzuki Bandit 80e duplo sediste frj je kostalo 100e.U kozi su radovi skuplji ali sve je stvar dogovora.Coper smo odradili u hidrofibiranoj kozi za spoljne uslove i odradili dodatnu impregnaciju sa vezom zmaja 23x15cm 70e 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
@moto.sedista_srdjan 251 Napisano Maj 10, 2019 U prolazu, 21 postova Lokacija: Surcin Motocikl: Suzuki Vstrom Prijavi odgovor kao problematičan Ovakvi radovi Vstroma od 80-100e svako je bilo isporuceno musteriji u roku od dva dana 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21736 Napisano Maj 10, 2019 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Cena korektna i konkurentna, ovako sa slika materijali prelepi! Uclanjenje ovde ce sigurno produziti vreme izrade/cekanja (zbog povecanog obima posla ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
@moto.sedista_srdjan 251 Napisano Maj 10, 2019 U prolazu, 21 postova Lokacija: Surcin Motocikl: Suzuki Vstrom Prijavi odgovor kao problematičan Hvala lepo!Hvala bogu pa nas ima 4-5 u ekipi ornih za rad, masina i vise nego sto nam treba tako da se nadam da mozemo da se izborimo sa svakim postavljenim zadatkom a to smo naucili na velikim poslovima po 100jedinica namestaja primer krown plazza,ambasade,kafici itd...Radicemo i uslugu veza evo par slika u prilog kako to izgleda kod nas kad se uradi vez. 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
@moto.sedista_srdjan 251 Napisano Maj 10, 2019 U prolazu, 21 postova Lokacija: Surcin Motocikl: Suzuki Vstrom Prijavi odgovor kao problematičan Da se prikljucimo starim temama sa novim predlozima.Sad smo medju vama.Presvlacenje i modifikacija moto sedista Srdjan.Radionica se nalazi u Surcinu i stojimo vam na rasplaganju.Evo i par nasih radova kako to izgleda kad mi uradimo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...