jboban 412 Napisano Novembar 17, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sve lepo izgleda, ali mi deluje nekako previše ravno i dugačko prema nazad, u vozačkom delu, a na račun suvozačkog.Šta mislite o ovom Corbin Canyon? Više mi liči na sedlo oblik, sa udubljenjima i boljom raspodelom napred nazad.Na drugoj slici je poređenje Gel, Sargent i Corbin. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Novembar 19, 2017 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Super je , makar sto se tice vizuelnog izgledaSent from my iPhone using TapatalkNijesam pratio, kod koga je radjeno ?Sent from my ALE-L21 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8567 Napisano Novembar 19, 2017 Drug član, 384 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Nevidim ovde ništa nejasno, Boban svojim radom, trudom, marketingom uspeo da napravi nešto od svog malog biznisa čemu mi mali preduzetnici težimo. Napravio čovek brend od svog imena, pa sad ima prostora da diktira cene koje njemu odgovaraju a shodno tome i klijentelu koja to može da plati. Majstor iz Niša nezaostaje sa kvalitetom tu je negde, i on pokušava isto kao Boban i želim mu od sveg srce da uspe, a logično posle toga dolaze slični majstori i sve ide dalje svojim tokom. Uvek će biti majstora za svačiji džep, a na nama je da odmerimo odnos cene i kvaliteta. 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Novembar 22, 2017 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ne samo cene i kvaliteta, nego i brenda koji uzima sve veći deo kolača kako se biznis razvija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Novembar 30, 2017 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Stiv Design Danas mi poslao kako izgleda sedište, kad stigne kačim slike. Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Decembar 1, 2017 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo, još slika kad se namontira.Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8194 Napisano Decembar 1, 2017 Drug član, 1721 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Pa šta čekaš - to je bar klik, i gotovo! Jako lepo izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1262 Napisano Decembar 1, 2017 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan zor@n Koliko love ako nije tajna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zor@n 376 Napisano Decembar 1, 2017 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: krupanj Motocikl: transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je leglo, koštalo 70€Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16119 Napisano Decembar 1, 2017 Integrisan, 9333 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Super izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8194 Napisano Decembar 2, 2017 Drug član, 1721 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci drugo nego: djasvi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kowalski 363 Napisano Decembar 2, 2017 Doživotno lud i zbunjen !, 242 postova Lokacija: NBgd Vamos - U Romingu Tamos Motocikl: 1250 Triple Black...Vel.ki baš !!! Prijavi odgovor kao problematičan Onli Boban Zemun....Master za sedišta...šta dalje reći rad govori sve a cena je nebitna ako se dobija MNOGO...... ps: 060 /1323 938 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UrosCuoreSportivo 310 Napisano Decembar 27, 2017 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Vespa LML Star Deluxe 150 Prijavi odgovor kao problematičan Povucen vasim odlicnim utiscima za rad kod Bobana, resih i ja da mu danas posaljem upit i jednu skicu sedista na svojoj Vespi LML. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Januar 1, 2018 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan On 12/2/2017 at 8:18 PM, Kowalski said: Onli Boban Zemun....Master za sedišta...šta dalje reći rad govori sve a cena je nebitna ako se dobija MNOGO...... ps: 060 /1323 938 Cena je veoma bitna ako je razlika u istoj osetna, a i na drugom mestu se dobija MNOGO. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2614 Napisano Januar 2, 2018 ODUSTO OD DIJETE, 2656 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan I još jedna bitna stvar. Izbor i kvalitet materijala. Ja sam kod Bobana izabrao materijal kojim se tapaciraju fabrička sedišta, evo već treća godina i sve je isto kao i prvog dana. Materijal je bruka ali i jača cena. Menjao oblik sedišta i stavio novi kvalitetniji sunđer. Ta jača cena je za taj materijal. Imao sam i mogućnost od neke kvalitetnije eko kože i cena je bila niža. Ne sećam se koliko je bila varijanta sa ovim lošijim materijalom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Januar 2, 2018 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Znači li to da Stiv koristi lošiji materijal? Lično mislim da ne, već da je niži sa cenom jer je noviji u poslu. Uskoro mu šaljem svoje sedište na preradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Januar 2, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Sem materijala cenu čini i ucinak Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lunja 82 Napisano Januar 2, 2018 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ATAS 1100 DCT, Vespa px 200e, Piaggio medley 150s, Prijavi odgovor kao problematičan Meni Ivica, Stiv design iz Niša uradio presvlačenje i prepravku mog sedišta na africi i ja prezadovoljan kako radom tako i cenom. Slike govore za sebe a osećaj sedenja na ovom novom kao nebo i zemlja u odnosu na staro. e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vesko Budva 8 Napisano Januar 3, 2018 U prolazu, 28 postova Lokacija: Budva Motocikl: suzuki v strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, Lunja je napisao: Meni Ivica, Stiv design iz Niša uradio presvlačenje i prepravku mog sedišta na africi i ja prezadovoljan kako radom tako i cenom. Slike govore za sebe a osećaj sedenja na ovom novom kao nebo i zemlja u odnosu na staro. e Ja stvarno ne znam zbog cega bi se dizale tenzije oko toga. Ja sam kod Stiva radio i zadovoljan sam. On je bio moj izbor, odgovarala mi je i cijena, para nemam za bacanje, a i kod Stiva nadam se postoji reklamacija ako se pokaze nesto lose. Svaka cast svima a ja sam izabrao njega. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1963 Napisano Januar 4, 2018 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ovih dana saljem sediste i naslon kod Stiva, pa kada bude gotovo javljam rezultate i postavljam slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Januar 4, 2018 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, Zlatko LA said: Ovih dana saljem sediste i naslon kod Stiva, pa kada bude gotovo javljam rezultate i postavljam slike. Da, ali ti nisi iz Zemuna... :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2614 Napisano Januar 5, 2018 ODUSTO OD DIJETE, 2656 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan On 1/2/2018 at 15:57, jboban je napisao: Znači li to da Stiv koristi lošiji materijal? Lično mislim da ne, već da je niži sa cenom jer je noviji u poslu. Uskoro mu šaljem svoje sedište na preradu. Na slici ne mogu da ocenim kvalitet materijala ali vidim da ni jedno sedište nije rađeno sa materijalom kojim je meni Boban radio. Original materijal koji koriste fabrike. Svi su gladki. Rekao mi je Boban cenu tog a i ovih drugih. Sećam se da nije bila mala razlika. Bobanovo sedište sam postavio 2015. Evo prođe treća sezona i isto je kao i prvog dana. Nema potreba da pravim Bobanu reklamu jer njemu reklama nije potrebna, to znaju oni koji ga pozovu i čuju kolika je lista čekanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pvp 33 Napisano Januar 5, 2018 U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda silver wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno mi nije jasno ovo kad moram da kazem nadjebavanje, ljudi mi ovde treba da kazemo ko sta radi od majstora samim tim da pomognemo jedni drugima (ovaj mi je blizi ovaj dalji, ovaj jeftiniji), a sto da ne i cenu stavimo pa ko sta voli neka izvoli a ne da mi nekome dizemo ili spustamo cenu! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17330 Napisano Januar 5, 2018 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3692 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Uopšte je problem da se neki "južnjak" svojim proizvodima ili uslugama probije do Beograda ili do Vojvodine. Dok sam imao proizvodno preduzeće (industrijska-energetska elektronika) uspeo sam da svoje proizvode plasiram u južnoj i istočnoj Srbiji, Makedoniji, Hrvatskoj, Sloveniji, Slovačkoj, ...! A u Beogradu i Vojvodini nikada nisam uspeo ni da prismrdim. Ta su tržišta zatvorena i rezervisana za ponuđače koji su iz tog okruženja. I sada se bavim nekom proizvodnjom (u vezi sa moto elektrikom), ali i sada mogu da se "dobacim" eventualno samo do Jagodine. Dalje odatle na sever ne biva. Isto važi i za ono što radi "Stiv dizajn" i vrlo mali uticaj tu imaju i cena i kvalitet. 1 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1982 Napisano Januar 5, 2018 Drug član, 965 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan Stiv se itekako probio u Vojvodinu...znam vise ljudi mog okruzenja koji su radili kod njega, i koji su ga preporucili dalje kao sto sam i ja... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...