drs 16203 Napisano Octobar 18, 2017 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Verovatno je nećemo viđati po Evropskim drumovima. Sviđa mi se izgled njuške. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Octobar 18, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Jako lepo izgleda. Alfa romeo farovi, me likey!!! <3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Octobar 23, 2017 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Lepo, mada se meni više dopada bagger verzija, nekako mi elegantnije kad zadnji kraj nije onoliko pretrpan. 2018 Yamaha Star Eluder Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor.djuric1976 10 Napisano Mart 2, 2020 U prolazu, 14 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha Star Venture TC 2018 Prijavi odgovor kao problematičan Jedna od rijetkih u Evropi.... Par slika s voznje do Mostara...preko Makljena na -0.5°C... Par slika pored novog GoldWinga 1800 i GTL 1600... Ogromna tezina(na papiru) koja se apsolutno ne osjeca u voznji... Hladnoca se ne osjeca....grijaci sjedista,naslona i za vozaca i suvozaca...kao i grijaci rucki za vozaca i za uvozaca... Odvojene muzike... Zastita od vjetra...vjerovatno najbolje ikad npravljena... za zimske voznje izmisljen motor Ogroman top case...najveci ever... Staju 2 kacige bez problema... Masina jaka coperaska... Elektronski rikverc kao i kretanje unaprijed u mjestu...tako da ni po gradu nije smaranje... Provalci se kraz guzvu jednako kao GS ADV ili Ducati... Od opreme ima sve sto se.moze imati na motoru danas....osim air bag-a... Ne ide preko 200km/h Najbolje sjediste ikad....itd... Motor za dvoje izmisljen....more pretinaca i ostava... prtljag neogranicen... Kocenje extra...rekao bih da ne zaostaje ni za Goldwingom niti GSom...iako je 200kg tezi... Mjenjac gladak..mek....precizan....ali indikator brzine ne pokazuje stepen prenosa dok se ne pusti kvacilo... 6 stepeni prenosa...remen... Prve 2 sekunde dodavanja gasa...otkida...pogotovo u sport modu...ali poslije se mora saltati u brzinu vise...nestaje mu daha... Ima pluseva...ima minusa.... Skup motor...ali vrijedi svake pare... Ima navigaciju...ali za sad nije moguce unijeti Evropu.pa koristim Garmina externog...isto vrijedi i za satelitski radio Sirius XM...zemaljski radio je perfektan..i multimedija generalno je najnaprednija do sad ... Mocan utisak ostavljaju 2 antene Jednostavan za rukovanje u mjestu....jer su stopala cvrsto na zemlji(za razliku od GS i ostalih koje sam vozio do sad) za mojih 185cm....i 108kg On 10/18/2017 at 4:21 PM, drs said: Verovatno je nećemo viđati po Evropskim drumovima. Sviđa mi se izgled njuške. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4763 Napisano Mart 3, 2020 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan E jesi opičen, gde ovo iskopa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor.djuric1976 10 Napisano Mart 3, 2020 U prolazu, 14 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha Star Venture TC 2018 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, doktor said: E jesi opičen, gde ovo iskopa? Poslije Evropskih koza..da se malo smirim na gabaritnom Japancu... Kad se gledamo? 17.5. obilazim Italiju...ako nam se ukrste putevi....bilo bi lijepo vidjeti brata po oruzju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6752 Napisano Mart 4, 2020 Ne silazi, 6577 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Uh...gabaritnije od ovoga teško da može. Možda neki američki komad gvožđa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4763 Napisano Mart 4, 2020 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, igor.djuric1976 said: Poslije Evropskih koza..da se malo smirim na gabaritnom Japancu... Kad se gledamo? 17.5. obilazim Italiju...ako nam se ukrste putevi....bilo bi lijepo vidjeti brata po oruzju Idem i ja u Italiju, ali verovatno jos u aprilu, a vidimo se najverovatnije u Banja Luci krajem maja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor.djuric1976 10 Napisano Mart 4, 2020 U prolazu, 14 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha Star Venture TC 2018 Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano Mart 4, 2020 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi li ga kupio novog u radnji ,čuo sam da se ne pravi za evropu uopšte ?Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor.djuric1976 10 Napisano Mart 4, 2020 U prolazu, 14 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha Star Venture TC 2018 Prijavi odgovor kao problematičan 19 minutes ago, peratrap said: Jesi li ga kupio novog u radnji ,čuo sam da se ne pravi za evropu uopšte ? Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока Kupljena 2 komada u Americi krajem 2018..cim se pojavio na trzistu... Prebaceni prosle godine u Banja Luku...9.000 na satu trenutno.... Nema ih u EU ali servis podrzava sve...od redovnih do vanrednih...rezervnih dijelova... Za sad sve radi kao sat...osim satelitsk9g radija koji pokriva samo Ameriku malo Kanade i Meksika...kao i mape za navigaciju... Ostalo je Americki luksuz i pretjerivanje u svemu....ccm,torka,muzike,dodatne opreme,zapremine prtljaznika,velicine sjedista,opcija na multimediji..sve je naj naj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luckygsxr 699 Napisano Mart 4, 2020 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: N46 06.030 E19 45.398 Motocikl: Sveta Krava Prijavi odgovor kao problematičan Uff sunce ti,ovo kao svemirski brod skoro. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano April 6, 2020 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljena 2 komada u Americi krajem 2018..cim se pojavio na trzistu... Prebaceni prosle godine u Banja Luku...9.000 na satu trenutno.... Nema ih u EU ali servis podrzava sve...od redovnih do vanrednih...rezervnih dijelova... Za sad sve radi kao sat...osim satelitsk9g radija koji pokriva samo Ameriku malo Kanade i Meksika...kao i mape za navigaciju... Ostalo je Americki luksuz i pretjerivanje u svemu....ccm,torka,muzike,dodatne opreme,zapremine prtljaznika,velicine sjedista,opcija na multimediji..sve je naj naj...Sme li se kod vas uvesti motor iz usa ?Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano April 6, 2020 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Sme al ne može da se registruje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 808 Napisano April 6, 2020 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Na slici se vidi da je motor registrovan na BiH tablice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor.djuric1976 10 Napisano April 6, 2020 U prolazu, 14 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha Star Venture TC 2018 Prijavi odgovor kao problematičan Mora proci homologaciju... Prodaje se jedan u Banja Luci...metalik crvena...sva oprema u full-u... Ako planirate uvoziti sigurni ce biti brze i povoljnije za ovaj iz BL nego traziti u Americi... Ako koga zanima nek pogleda na pik.ba ili nek me kontaktira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peratrap 787 Napisano April 7, 2020 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: novi beograd Motocikl: HONDA GL1800 Prijavi odgovor kao problematičan Mora proci homologaciju... Prodaje se jedan u Banja Luci...metalik crvena...sva oprema u full-u... Ako planirate uvoziti sigurni ce biti brze i povoljnije za ovaj iz BL nego traziti u Americi... Ako koga zanima nek pogleda na pik.ba ili nek me kontaktiraKad prođe ova frka i otvore granice došao bih do BL da ga vidim uživo ako ga do tada ne prodaš ,čućemo se pre dolaska sigurno Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
СајберГастарбајтер 2716 Napisano April 7, 2020 .., 1740 postova Prijavi odgovor kao problematičan auuuuu koliki motor..ladja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor.djuric1976 10 Napisano April 7, 2020 U prolazu, 14 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha Star Venture TC 2018 Prijavi odgovor kao problematičan 6 hours ago, peratrap said: Kad prođe ova frka i otvore granice došao bih do BL da ga vidim uživo ako ga do tada ne prodaš ,čućemo se pre dolaska sigurno Послато са SM-A705FN помоћу Тапатока Nije frka... Ja svoj ne prodajem...al ali drugar prodaje crveni...isto u fullu... Danas vozio do Drvara i nazad oko 300km...uzivanje bez imalo.umora... Poseban.momenat je muzika... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano April 7, 2020 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno prelep motor. Nažalost kod nas u Srbiji nemoguća misija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 826 Napisano April 11, 2020 MK Obrenovac, 559 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor.djuric1976 10 Napisano April 11, 2020 U prolazu, 14 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Yamaha Star Venture TC 2018 Prijavi odgovor kao problematičan Gledao sam.. lik je nevjerovatan... Inace vozi Yamaha maratonske voznje... Ovde prikuplja donacija za MS... Evo jedna od veceras u skladu sa karantinom i policijskim casom cry,cry,cry Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...